facebook facebook
 
 
 
   
 
Devil May Cry идва за Nintendo Switch
06.05.2019

Данте идва за Nintendo Switch. Capcom обявиха, че първата част от серията Devil May Cry ще бъде издадена за платформата някъде през лятото на тази година. От съобщението обаче не става ясно дали това ще бъде директен порт на оригиналната игра за PS2, или ще е базиран на по-новата HD колекция, която излезе през март миналата година.

Въпреки, че съобщението не дава твърде много подробности, това е голямо събитие - Devil May Cry никога не е присъствал на платформа на Nintendo. Ръководителят на серията Хидеаки Ицуно каза в интервю преди няколко месеца, че за да вкарат главния герой от серията Данте като като гост герой в Super Smash Bros. Ultimate, той първо трябва да се появи в игра за платформата.

"Devil May Cry никога не е бил на платформа на Nintendo", каза Ицуно пред VG247. "Така че изглежда, че първото нещо, което трябва да направим, е да накараме Capcom да пуснат Devil May Cry за конзола на Nintendo по някакъв начин".

Настоящото съобщение изглежда отговаря на този критерий, и Ицуно със сигурност е знаел за всяко потенциално гостуване на Данте в Smash Bros, когато е направил този коментар. Предстоящата премиера дава възможност за това. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Devil May Cry

новини:
Новата част на хак енд слаш поредицата, която този път се подготвя от създателите на недооценените шедьоври Heavenly Sword и Enslaved, насрочена за 10 август.
Японците от Capcom очевидно готвят все още неназована игра, която по всяка вероятност ще бъде част от серията и обявиха арт конкурс за феновете.
Capcom и авторите на играта Ninja Theory обявиха, че са готови да експериментират и най-сетне да използват външен енджин за нуждите на новия си проект.

Ревю:
Може би най-добрият аркейд екшън за момента с диалог, достоен за китайска кунг-фу видео „класика”.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122