facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » системи
 
   
 
Dell с нови геймърски продукти
16.01.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Присъствието на Dell на пазара на компютърни гейминг технологии се затвърждава с обявяването на гейминг системите Alienware и Inspiron gaming за играчи от всички нива и ценови равнища. От 5-ти януари Dell предлага в целия ЕМЕА регион новата гейминг фамилия Inspiron, създадена за потребители с по-ограничен бюджет, които същевременно имат нужда от производителност, за да играят днешните най-популярни компютърни игри.

Този ход е поредното допълнение към 20-годишния опит на Dell в гейминг технологиите, които с високопроизводителната си серия Alienware показаха, че са пионер в иновациите и инженеринга за гейминг пазара. От първото си представяне на пазара преди 10 години до сега Alienware се превърна във водеща гейминг марка, предлагаща първи в индустрията иновации и безкомпромисен дизайн на геймърите, търсещи най-доброто в игрите.

“Популярността на компютърните игри е в пиковата си фаза, като само хардуерният пазар се оценява на прогнозна стойност над 35 милиарда щатски долара до края на 2018 г., благодарение на  въвеждането на технологии за виртуална реалност и вълнението, предизвиквано от турнирите за игри и електронни спортове,” каза Браян деЗаяс, директор Dell Gaming. “Гордеем се, че продължаваме да инвестираме в геймърите по целия свят, представяйки новата гейминг линия Inspiron и партнирайки си с ELEAGUE, за да подкрепим общността за електронни спортове, която се предвижда да достигне 145 милиона фена през 2017 г.”
 
Dell решения за всеки геймър

Alienware е премиум конфигурация, която задоволява нуждите на геймърите, изискващи най-мощната производителност, но на пазара съществува и търсене за по-нискобюджетни гейминг машини, които също предлагат добра производителност. Осъзнавайки, че не всички играят еднакво, Dell представи на пазара новата гейминг линия Inspiron, която предоставя по-добра гама от ценови опции при изцяло завършени гейминг системи. Новият гейминг лаптоп Inspiron 15, който бе представен по време на CES 2017 е само първото предложение от една цялостна Inspiron гейминг фамилия. Dell затвърждава ангажираността си да инвестира и да разраства гейминг портфолиото си за потребители с ограничен бюджет.

•    Inspiron 15 Gaming

- Самостоятелни предни и задни термални изходи, двойни вентилатори, големи тръби и топлообменници поддържат охлаждането на ниво при продължителни гейминг сесии
- Предлага се със 7-мо поколение Intel четири-ядрени процесори и видео карти NVIDIA Pascal, включително NVIDIA GeForce GTX 1050 и 1050Ti, които допринасят за ясни и детайлни гейминг изображения с реалистични отсенки, текстури и ефекти
- Дисплеят без отблясъци и с ултра HD гарантира ясна картина, дори и при най-ярка -   Waves MaxxAudio Pro предлага отлични аудио контроли и настройки на говорителите, както и събуфер, които заедно гарантират изключително богат звук при слушане на музика и видео
-  74 WHr батерия с „дълбок резерв“ ¹ гарантира по-дълга игра и маратонско гледане на видеа между отделните зареждания

•    Alienware: гейминг изживяване от висок клас

-  Създаден за 4K гейминг, виртуална реалност и най-ожесточените изисквания на новите компютърни игри, Alienware се откроява като марката за специализиран високопроизводителен гейминг. Фамилията продукти Alienware включва VR и конфигурации с възможности за12k, плюс нови съвместими с VR ноутбуци, които имат дълъг списък от инженерни иновации.
- С нови Intel Core процесори от 7-мо поколение, NVIDIA графични процесори, плюс добавена SSD технология, Alienware добавя ново ниво на производителност през новата година. Това означава повече опции при лаптопите Alienware 13, 15 и 17, включително опционални 99WHr батерии за Alienware 15 и 17, които предоставят до 10 и повече часа живот на батерията при Full HD дисплей ². Средноразмерният Alienware Aurora настолен компютър също повишава производителността си с новите Intel процесори; до 10% подобрение на производителността при тестове Cinebench R15 CPU и +18% при тестове Time Spy CPU на 3DMark – това е абсолютно всичко, от което се нуждаят геймърите, за да започнат 2017-та година със размах 3.

Играещи в своя собствена лига: Dell и ELEAGUE си партнират, за да доведат професионалния гейминг до нови висоти

Електронните спортове са пример за изключително мащабен културен феномен – превърнали се от нишово хоби в световна културна и дигитална тенденция. Броят фенове на електронни спортове вече се конкурира с този на фен базата на хокея на лед, а в следващите три години се очаква световната аудитория на електронните спортове да нарасне от 256 милиона до 345 милиона зрители, а приходите да надминат един милиард щатски долара ³. Dell с гордост представи новото си партньорство с ELEAGUE в подкрепа на визията си да продуцира висококачествени и иновативни турнири по електронни спортове, които достигат аудитории чрез телевизионни и онлайн стрийминг платформи.

Dell е официален партньор и ексклузивен компютърен хардуерен доставчик на ELEAGUE, професионалната лига за електронни спортове, собственост на Turner и WME | IMG. Всички ELEAGUE турнири през 2017 г. ще бъдат излъчвани на живо в комбинация от TBS и Twitch, започвайки с ELEAGUE Major и популярната игра на Valve Counter-Strike: Global Offensive – турнир, който ще се проведе между 22-29 януари. Професионалните играчи и организатори на турнири изискват надежден, високопроизводителен хардуер за състезанията си. ELEAGUE ще използва за своя официална система в турнира Alienware Aurora с 24-инчов 144Hz Dell гейминг монитор, които предоставят на играчите страхотна скорост и мощ за обработка, за да преодолеят с лекота и най-напрегнатите моменти от състезанието.

"Най-добрите геймъри в света изискват най-революционния хардуер, за да поддържат формата си,” каза Сет Ладецки, старши вицепрезидент по продажбите на Turner Sports. “ELEAGUE с гордост посреща Dell като свой основен партньор в подкрепата на ентусиазираната общност на електронните спортове и като основен доставчик на високопроизводителен хардуер, така необходим за вълнуващите състезания на ELEAGUE през цялата година."

Очаквайте в следващите седмици графика на състезанията на  ELEAGUE за 2017 г.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ системи
Конзола: Nintendo 3DS 740
Ръст в продажбите на гейм компютри у нас 202
Таблет: Lenovo Tab3 10 PLUS 126
Лаптоп: Acer Aspire 8930G 69
PS4 с FIFA 17 във Виваком 48
Lenovo Yoga Book вече и с Windows 10 Pro 45
Първи поглед: PlayStation 4 37
Dell с нови геймърски продукти 31
Лаптоп: Getac X500 31
PSP Go - началото на една нова ера? 28