facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Deer Avenger 4
Ревю | 05.10.2001 | автор: Георги Панайотов


оценка:
Производител:
Издател:
Sierra
Жанр:
Симулатор
Платформа:
PC
сайт на играта »

Предполагам, че всички сте чували за поредицата от (тъпи) ловни симулатори Deer Hunter, които единствено в Америка успяха да се порадват на някакъв успех (коментара за IQ-то на средния американец го пропускам...). Но много често под буцата кал се крие златна бучка и точно това е серията Deer Avenger. Първата игра, носеща това име, беше просто копие на Hunter-ите, само че влизахте в кожата на сладкия мачо елен Бамбо, търсещ своята Бамби. Даденият рогат персонаж се отличава със завидна за елен мускулна маса, истинска мания за самки, пиперлив хумор и разстроен стомах.

Както вече сигурно се досещате, отново пред нас застава еленчето, готово да мъсти на цялата двукрака раса за нещастията, сполетели го в недотам дългия му живот (ако си спомняте още във втората част група ловци нанесоха тежки телесни повреди на една заплюта от него бамбинка). В първата част на играта Бамбо привличаше ловците с крясъци от типа на: "Бирааа, безплатна бирааа" или с женски глас "Ауу лежа гола на снега", но тази готина идея замря още в продължението и остана най-силното му оръжие... пръц... хмм, пак ще ме цензурират... - изпускане на бобени газове с лучец и обилно примесено с черна ряпа и чесън. С две думи героят ни напарфюмира мощно околната среда (странно, ако съдим по звука, активистите от "Грийнпийс" вече трябва да са го ръгнали в изолирана килия), с което омаломощава ловците и те стават лесна плячка на оръжията му. И като всяко нещо, така и нашият човек - сори, елен - еволюира. Чрез месеци на тренировка и медитация Бамбо е постигнал невероятен контрол над дебелото си черво, позволяващ му да пуска няколко варианта газове, с различно звучене и различен ефект.
И нека отмъщението на природата срещу човека започне...

Ето, Бамбо е пак тук и е по-добър от всякога. Пълен с нови оръжия, нови пръдни, нови шеги... и естествено нови пърдящи шеги. Арените на вашите ловни страсти са увеличени с четири нови местности, всяка в различен времеви сезон. Така ще се насладите на човешки писъци в прохладната пролет, знойно лято, мъгливата есен и сковаващата четирибуквието ви зима. Като една от областите е толкова голяма, че не може да се опише... всъщност може - спомнете си 9 мисия от Projekt I.G.I. И, естествено, за да се слеете по-добре с вашето рогато виртуално аз, ви трябва и добра графика - и по-добро 3D съм виждал, но за изискванията на играта, качеството е задоволително.

Срещу вас ще се изправят старите ви познайници, но са добавени двама нови ловци - agent X и El Nacho (ама той е таен опонент, за това не казвайте на никого, ако го видите). Хмм, за новите шеги няма да ви казвам, за да не ви разваля удоволствието да ги чуете в оригинал, но ви гарантирам поне веднъж да се сврете под бюрото от кикот. От новите оръжия най ми се понравиха арбалетът и Узи-то, но вие ще можете да си изберете фаворит и от останалите 11 оръжия. Освен стандартният бинокъл, ще разполагате с "допълнителен инфрачервен уред и джаджа, проследяваща жертвите - за ваше улеснение, естествено" (последен писък на техниката от компания "Злобната катеричка - маниак"). А и какво е ловец без своя компас, motion tracker и детектор на звука. Но най-интересното, черешката върху тортата, благинката, великото облекчение - това са новите подпръцквания - чуйте могъщото Booster Fart и пак ще говорим за ползата от прекаляването с боб.

Доста оригинална и забавна игрица, която си струва да се държи на харда, дори и само да има жената с какво да се занимава докато не цъка пасианси. Гот е! 

 
системни изисквания
P 300, 64 MB Ram
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Shift 2: Unleashed 124
Goat Simulator 50
Colin McRae: DiRT 2 44
The Sims 3 43
Tom Clancy's H.A.W.X 32
X3: Terran Conflict 19
Operation Flashpoint: Dragon Rising 18
Guitar Hero: World Tour 17
The Sims 4 15
F1 2013 15