facebook facebook
 
 
ИГРИ » GSM
 
   
 
Darklings
Ревю | 23.03.2014 | автор: Петър Йорданов

оценка:
Производител:
MildMania Oyun Bilisim Ltd.
Издател:
Apple App Store
Жанр:
Екшън
Платформа:
GSM
сайт на играта »

плюсове

Страхотна визия, вдъхновена от Limbo

Предизвикателен геймплей

минуси

Ъпгрейдите са скъпи и изискват звезди, които могат да бъдат събрани по време на игра или закупени с истински пари

Darklings е игра, която ще ви грабне на мига както със своята визия, вдъхновена очевидно от Limbo, така и със своята предизвикателност.

В нея ще пътувате между магически светове, борейки се с орди от същества, крадящи светлина. Геймплеят е простичък и интуитивен. Darklings ще ви изправи срещи постоянен поток от противници, който постоянно се увеличава. По този начин предоставя трудно, но увлекателно изживяване. Вашата цел е да използвате пръстите си, за да нарисувате формите над главите на прииждащите врагове.  По този начин ще ги обладавате и ще изкарвате на свобода пленената от тях светлина. Тя излиза под формата на звезди, които трябва да провлачвате към Lum – главният герой.

Колкото по-бързо рисувате символите, толкова по-високи комбота и повече звезди ще получавате. В края на всяко ниво пък ще се изправяте срещу труден бос, който трябва да победите, за да продължите напред.

Ако някой от противниците ви докосне или времето изтече, играта приключва. Това би бил един добър момент да използвате трудно спечелените си звезди, за да си купите ъпгрейди, сили или костюми, които например ще ви позволяват да създавате по-големи комбота.

Ъпгрейдите, разбира се, са скъпи. Ще ви бъде нужно доста време, докато съберете необходимите звезди. Естествено, това не е случайно. В магазина на Darklings (игра, която принципно е безплатна), можете да си купите още с истински пари.

Darklings е интересна и предизвикателна игра, на която можете да отделяте по малко внимание всеки ден, без да ви затормозява. Красивата ноар визия, страхотната атмосфера и любопитният геймплей правят Darklings едно от най-уникалните и забавни изживявания за iOS. 

напиши коментар
 

407 мнения
профил »
Damnation каза на 26.03.2014, 12:19 ?. :

Звучи интересно, ще се пробва :)

217 мнения
профил »
Путкоебач3000 каза на 26.03.2014, 20:13 ?. :

Android ще има ли?
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Комароубиец: Antimosquito 5
Екшън: Postal Babes 3
Приключение: Soul of Darkness 2
Екшън: Eurofighter
Екшън: Arena Of Doom
Far Cry 2
Екшън-Симулатор: Black Shark 3D
Аркаден екшън: Hero of Sparta
California Chainsaw Massacre
Екшън-симулатор: Death Race