Cyberpunk 2077 и World of Warcraft обединяват сили във фенски трейлър

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Cyberpunk 2077 и World of Warcraft са две игри от напълно различни планети. Признаваме си, че дори не сме си и помисляли, че двете могат да бъдат комбинирани сполучливо под някаква форма, поне до този момент, поне докато не видяхме следният фенски (не френски!!!) трейлър.

Трейлърът е дело на YouTube-ът Duren и сполучливо и методично пресъздава популярният дебютен трейлър на Cyberpunk 2077, с който CD Projekt Red ни я представиха на E3 през 2018 година. С тази "малка" разлика, че моделите на героите от оригиналното видео, както и текстурите на околната среда са заменени с такива взаимствани изцяло от вселената на WoW.

Видеото силно прилича на трейлър за игра от вселената на Shadowrun, която е известна с почти перфектния баланс от "фентъзи" елементи и научнофантастични такива. Всеки може да реши сам за себе си дали крайният резултат му харесва.

Ако се кефите на подобни "миксове", съчетаващи тропите на най-различни и на пръв поглед несъвместими игри, може да хвърлите едно око и на другите творения на Duren.