Cyberpunk 2077 е забавена…отново

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Ирония или не, в деня в който решихме да ви подгреем преди излизането на най-очакваната игра на годината – Cyberpunk 2077, създателите ѝ обявиха, че тя ще бъде забавена отново. Тя няма да излезе през следващия месец, въпреки че играта беше със статут "GOLD" и милиони фенове, със затаен дъх, копнееха за деня на премиерата ѝ.

Забавянето е само с 21 дни. Новата премиерна дата е 10 декември.

В обръщението си към феновете, CD Project RED се извиняват за поредното забавяне и аргументират решението си, с това че Cyberpunk 2077 практически е еволюирала в next-gen игра по време на своята разработка и искат да са сигурни, че всички аспекти от нея ще бъдат полирани и ще вървят възможно най-гладко. Също така от поляците обясняват, че играта им ще дебютира едновременно за current-gen конзолите, предстоящите next-gen платформи, както и за доброто старо PC по едно и също време и им се налага да тестват 9 версии едновременно докато целият екип е разкъсан и служителите им работят от дистанционно от вкъщи. Цялото обръщение може да прочетете тук.

Поляците продължават да ни умилостивяват и поясняват, че трудното решението е взето само и единствено с умисъл за крайния потребител. Искат Cyberpunk 2077 да бъде всичко което са ни обещавали през последните месеци и години и да получим игра, в която наистина да се влюбим.

Накрая CD Project RED завършват лаконично със следното изречение:

"Повече отлагания няма да има!