facebook facebook
 
 
 
   
 
Cyberpunk 2077 ще ни предложи някои интересни умения
10.10.2019

Cyberpunk 2077 е може би една от най-очакваните игри изобщо. Нейните разработчици от CD Project Red определено знаят как да гъделичкат любопитството ни в умерени дози. Пример за това е наскоро проведеното изложение за видеоигри PAX Australia, на което издателят на играта за  Австралия Bandai Namco показа ексклузивен геймплей с продължителност около един час, през който демонстрираха някои доста интересни умения или сили, които нашият герой ще може да използва.

Първото от тези специални умения се нарича “Demon Software”. Играчът може да използва това умение, за да накара някой противник да атакува сам себе си. В демото на PAX Australia, това умение беше използвано срещу ръката на един от противниците, след което ръката започва да атакува останала част от противниковото тяло.

Били са показани още интересни умения. Едно от тях, наречено “Nano Wire”, позволява на играчите да използват жица, с която да хакват или да се свързват към други персонажи от света на играта. Въпросната жица може да бъде използвана като оръжие, което да посича и убива врагове.

Въпросното демо, показващо описаните по-горе умения, е същото, което беше показано при затворени врати на Gamescom през август. Видео от демото все още не е пуснато публично, но вероятно можем да очакваме това да се случи на по-късен етап.

Припомняме,че Cyberpunk 2077 излиза през април следващата година за PS4, Xbox One и PC. Футуристичната игра има много силни козове в ръкава си, като един от тях е участието на холивудската звезда Киану Рийвс.  


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Cyberpunk 2077

новини:
Cyberpunk 2077 излиза чак през април следващата година, но още сега можем да видим огромното влияние, което играта оказва върху съвременната култура.
Често пъти дори страничните куестове могат да изискват повече време и креативност, спрямо тези от основната линия.
Мрежовата игра ще бъде добавена на по-късен етап, след излизането на заглавието

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122