facebook facebook
 
 
 
   
 
Cyberpunk 2077 ще има мултиплейър
04.09.2019

Новините относно Cyberpunk 2077 не спират. От CD Project Red обявиха, че Cyberpunk 2077 ще може да се играе и в мултиплейър режим. Той няма да е наличен при излизането на играта, а ще бъде добавен по-късно след старта й.

Това стана ясно след поредица tweet-ове от студиото, в които се посочва, че мултиплейърът на играта се разработва от известно време, но приоритет е била работата по соловата кампания. Текущите планове на CD Project Red са да пуснат Cyberpunk 2077 като singleplayer заглавие през април, след което играта ще получи серия безплатни DLC разширения и друго солово съдържание, а чак след това ще се пристъпи към пускане на мултиплеъра.

Това е доста смел план - не само това с мултиплейъра, а изобщо плановете за съдържанието на играта, след нейното пускане. Макар предишното заглавие на CD Project RED - The Witcher 3 - да получи доста безплатно съдържание след излизането си, двата големи експанжъна бяха платени. Конкретно темата с мултиплейъра е доста интересна, защото CD Project Red са известни основно като създатели на сингълплеър заглавия. Единствения опит, който имат с мрежови игри, идва от Gwent: The Witcher Card Game, така че доста хора си задават въпроса как биха се справили те с играта в мрежа на амбициозно заглавие от калибъра на Cyberpunk 2077. Все още нямаме индикации към какво ще е ориентиран мултиплейъра на играта - дали ще е кооперативен, съревнователен или в друго направление.

Cyberpunk 2077 излиза на 16-ти април 2020 г., за PC, Xbox One и PS4. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Cyberpunk 2077

новини:
В страната на изгряващото слънце не гледат с добро око на голотата и сексуалните сцени.
Това е второто отлагане на излизането на дългоочакваното ново заглавие на CD Project Red.
Наблюдателни фенове забелязват, че в малък квадрат на гърба на машината са изписани думите Uniform, Victor, Mike, Echo

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122