facebook facebook
 
 
 
   
 
Croteam продължава да работи по Serious Sam 4
12.02.2017

Croteam продължава работа по шутъра Serious Sam 4, въпреки че за него не се говори от известно време.

Успоредно с това хърватите подготвят и няколко подобрения, които ще бъдат пуснати за всички игри от серията.

Едно от тях ще бъде добавянето на поддръжка на Vulkan API вместо досегашния DX9. Това ще позволи играта в сплит-скрийн режим и ще донесе до подобрения във физичния енджин.

Всички екстри ще дойдат под формата на т.нар. Serious Sam Fusion 2017 ъпдейт, като най-напред той ще стане достъпен за The First Encounter, а след това за The Second Encounter и Serious Sam 3: BFE. 

напиши коментар
 


967 мнения
профил »
Serious Sam каза на 13.02.2017, 11:53 ч. :

Всъщност Split Screen-a си е наличен в Serious Sam FE/Se/Revolution/ и Serious Sam 3.

Най-голямата новост на Fusion ъпдейта (да не се бърка с Fusion DLC-то за Serious Sam HD: The Second Encounter) е възможността за cross-platform мрежова игра между играчи с обикновени PC-та и играчи с VR Headset, като ще могат да се играят всички налични режими.

VR поддръжка се очаква да получи и The Talos Principle, както и всички бъдещи заглавия на CroTeam. Освен това в идните месеци се очаква да бъдат пуснати и VR версии на Serious Sam HD The Second Encounter и Serious Sam 3.

Serious Sam 4 се надявам да бъде разкрита тази година, защото е в разработка от 2013 г., което прави вече около 4 години.

355 мнения
профил »
VaL1aKa каза на 13.02.2017, 19:12 ч. :

Дано е добра. На мен лично не ми харесва, че се връщат още по-назад във времето (по време на войната). Вмсето да продължат след СС2.

967 мнения
профил »
Serious Sam каза на 13.02.2017, 19:17 ч. :

Всъщност SS2 е неканонична и се възприема по-скоро като spin-off. В бъдеще, някъде след SS4 се очаква remake/reboot на Serious Sam 2, който да бъде канонично продължение на The Second Encounter. С темпа на разработване на основните заглавия, а и като вземем в предвид, че CroTeam в момента са един основен и няколко по-малки екипа разработващи странични заглавия, и също така че се опитват да са в крак с нововъведенията в индустрията, както софтуерно (Vulkan) така и хардуерно (VR Headset, конзолни портове за актуални конзоли) и най-вече че целият екип е около 50 души - всичко това ми подсказва, че е малко вероятно да видим тази игра в следващите десет години. Още повече, че и The Talos Principle 2 виси на опашката.

2755 мнения
профил »
Zlob каза на 14.02.2017, 14:59 ч. :

Оня ден се рових за информация кои игри поддържат Vulkan API и ми стана много странно че The Talos Principle го поддържа, а останалите игри на CroTeam - не. Добре са решили да ъпдейтнат игрите.

напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Serious Sam 4

новини:
Какво ни очаква в следващата част на най-serious-ната поредица?
Този въпрос е породен от потребителски скрийншот, който показва датата в Steam страницата на играта.
Макар играта все още да не е показана пред публика, един Easter Egg от Serious Sam VR: The Last Hope може би крие отговора. Може би.

Превю:
Какво ще ни очаква в четвъртата част на Сериозния Сам?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122