facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Crazy Frog Racer 2
Ревю | 19.01.2007 | автор: Асен Георгиев


оценка:
Производител:
Neko Entertainment
Издател:
KOCH Media
Жанр:
Спорт, Състезание
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Хипер изродски герои

Забава за деца под 7 годишна възраст

Нови мини игри, герои и power-up-и

минуси

Плосък геймплей, който не грабва интереса с нищо

Дразнещо пробутване на всички „жабешки” миксове на иначе хубави парчета

Струва пари

Едва ли има човек, който да не е чувал досадното бръмчене на Лудата Жаба, известна сред някои среди и като Досадното нещо. През изминалата година пронизващите, лишени от всякаква музикалност, звуци, излизащи от устата на земноводния дразнител, се бяха гарирали в повечето мобилни телефони. Клипове с шизофреничното същество се въртяха по телевизиите, а дори бабите по седенките на село обсъждаха новите подробности около него. Така в един момент и геймпроизводителите не останаха по-назад и решиха да сътворят поредния хипертъп рейсър с участието на въпросната кекерица, за да напълнят джобовете си с мангизи.

Невидими подобрения

Броени месеци след първата част се превръщаме в свидетели на продължение на тази абсолютно безперспективна игра. Новостите, които ще срещнем в Crazy Frog Racer 2, са толкова дребни и смешни, че направо ме е срам да ги споделя с вас. Но, ако не го направя, по-добре направо да копирам статията на Владо Тодоров за предишната част на играта и да приключваме. Корекции в геймплея няма да откриете – управлението си е все така дървено и неестествено, пистите са шарени и кратки и... гадни. Ще се натъкнете обаче на три нови героя (Зъл генерал, Хавайска Луда Жаба и Луда Жаба робот), с които ще можете да правите луди гонки.

Също така, попадайки в жабешкия свят, ще получите възможността да разцъкате няколко „много яки” мини игри. В първата ще помагате на Дразнещото нещо да танцува на песни, преработени изцяло в неговия неподправен стил. Управлението в това предизвикателство е лесно – четири бутона, които трябва да натискате в определени моменти. Другата игра е жабешки флипер, който за мен е най-безобразно тъпото нещо на света. Ако имате желание разгледайте го сами, аз мисля да го скипна.

Това обаче съвсем не е всичко! Ако се справяте добре с невероятно „трудните” състезания, ще получите възнаграждение и ще можете да пробвате късмета си в още няколко мини игри. Струва ми се, че е възможно след като прекарате едно солидно количество време в компанията на Crazy Frog Racer 2, да започнете да се отегчавате. В такъв случай няма да е лошо да опитате играта от една съвсем различна гледна точка – в мултиплейър, който можете да осъществите с приятел по не един, а два начина – на една клавиатура или с геймпад и кийборд.

Дано няма трета част

Едно от качествата, които според производителите играта притежава, е наличието на нови луди бонуси. В предишната част можехте да се насладите на какви ли не power-up-и: такива за ускорение, броня, реактивни ракети, лазери, мини, щитове и рани буустове, а сега към тях можем да прибавим и все още парещите експлозивни power-up-и, локви масло, токсични облаци и други.

Не е възможно да стане въпрос за лудата жаба и да не обърнем внимание на озвучението. Спомням си, че в миналата част то беше наистина дразнещо. Е, тук бих го определил просто като неприятно. Всъщност то се състои от всички (или поне повечето) миксирани тракове, пресъздадени в жабешкия стил. Освен това, имайте предвид, че из менютата на играта вече няма да срещнете музикална кутия, а визуална, в която ще срещнете два от клиповете, в които главен герои е любимецът на народа – Дразнещото нещо. Е, какво повече можем да искаме от продукт, който най-вероятно е написан, пакетиран и разпратен по целия свят за по-малко от 24 часа?
 

 
системни изисквания
Pentium 400 MHz, 256 MB RAM, 32 MB Video
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Need for Speed: Shift 88
FIFA 11 vs. PES 2011 61
DiRT 3 51
FIFA 10 50
Colin McRae: DiRT 2 44
Need for Speed: The Run 44
Split/Second 38
FIFA 13 38
Pro Evolution Soccer 2013 38
Blur 31