facebook facebook
 
 
 
   
 
Crackdown може да се завърне в правилното време
20.06.2013

След две издания за ХВОХ360 open-world серията Crackdown потъна в забвение, особено след появата на многократно по-силните и сходни като геймплей InFamous игри за PS3.

Оказва се обаче, че Microsoft все още не се е отказала от марката.

"Crackdown е важна за мен", казва шефът на Microsoft Game Studios Фил Спенсър. "В правилното време и с правилният екип това може да бъде поредица, която  бих искал да се завърне", пише Спенсър в своя Twitter профил.

Разбира се, това съвсем не е потвърждение за нова Crackdown игра, но все пак е нещо. Това, което обаче се знае, че студиото Ruffian Games, което направи оригиналните две игри, със сигурност няма да бъде ангажирано с евентуалната нова част. В момента шотландците правят играта Tribal Wars, която финансират със собствени средства. Освен това студиото е заето и с още един "свръх секретен проект", който обаче категорично не е Crackdown 3.

За Crackdown 3 се заговори в навечерието на Е3 2013, когато името на играта бе споменато заедно с потенциални нови анонси на Fable 4 и Banjo Kazooie 4 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Crackdown 2

новини:
Играта бе анонсирана още на Е3 2014, а две години по-късно научихме, че ще излезе и за РС.
С изключение на екшъна Crackdown 2, който обаче е XBOX 360 ексклузивно заглавие, новите игри няма да ви дадат много поводи за геймърски ентусиазъм.
Втората част на екшън приключението в отворения свят на Пасифик Сити ще включва повече от тридесет песни на известни изпълнители в най-различни жанрове.

Ревю:
Адски трудно е за един нов франчайз да си пробие път в света на игрите. Но виж, да се върнеш обратно в сивата маса е адски лесно. И Crackdown 2 го доказва.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122