Combat Mission Shock Force 2 вече се предлага в Steam и Matrix Games

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
Battlefront и Slitherine обединяват усилия за да доставят най-точния и модерен военен 3D  симулатор  в Steam и магазина Matrix Games. За първи път Combat Mission Shock Force 2 и всичките му DLC та са достъпни в Steam, Matrix Games и други цифрови магазини.

Combat Mission Shock Force 2 се развива в хипотетичен ден по време на сирийския конфликт през 2008 г.. 3D графичният енджин  на играта се възползва от огромния опит на Battlefront в 3D War Games, който дава безпрецедентно ниво на реализъм и детайлност – толкова много, че играта се използва в няколко професионални военни среди за целите на обучението и анализа. Играчите могат да възлагат заповеди на своите единици, или в реално време, или с иновативната базова система WeGo, тъй като Shock Force 2 се фокусира върху тактически действия на ниво взвод.

Играта включва сингълплейърна кампания , няколко предварително направени сценария и мултиплейър (Hotseat или PBEM). DLC тата добавят американските морски пехотинци, британските сили и армиите на НАТО (немска, холандска и канадска).

Всички играчи, които имат оригиналната версия на Battlefront, ще получат Steam ключ за основната игра и всички закупени от тях DLC. Всички подробности можете да намерите тук.

За да отпразнува старта на Steam и Matrix Games, основната игра Combat Mission Shock Force 2 ще има 30% отстъпка за ограничен период от време. Предлага се и пакет, който включва всички DLC.