facebook facebook
 
 
 
   
 
Codemasters придобиха Slightly Mad Studios
28.11.2019

Codemasters обявиха придобиването на Slightly Mad Studios. Сделката бетонира позицията на Codemasters като лидери при разработката на racing игри. Чрез тази сделка Codemasters придобиват права и върху успешната Project CARS, както и върху необявен холивудски блок-бъстър проект. Промени по позициите в двете компании не се предвиждат за сега. По този начин Codemasters нарастват до 700 души, с офиси в Лондон, Бирмингам, Саутъм и Рънкорн.

Slightly Mad Studios чрез своята поредица Proeject CARS също се утвърдиха като производител на качествени рейсинг игри през последните 10 години, а освен това са работили и по две Need For Speed заглавия. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Codemasters

новини:
Британските специалисти във виртуалните авто игри набират хора за съвсем нов проект от този жанр, който очевидно ще бъде различен от утвърдените поредици.
Главният сайт на английската компания също е бил ударен от хакери, които са откраднали пароли на администратори и потребители, но нещата са под контрол.
Английската компания отхвърли обвиненията в скриптирани състезания и опростен интелект на пилотите, като настоява, че всичко се изчислява в реално време.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122