facebook facebook
 
 
 
   
 
"Campus" е предстоящият експанжън за Cities: Skylines
11.05.2019

"Campus" е името на предстоящия експанжън за изключително популярната градоустройствена стратегия Cities: Skylines. Както предполага името му акцентът в него ще пада върху образованието във вашите градове, чрез чието развитие играчите ще могат да повишат статуса на своите мегаполиси. Това ще става чрез обособяване на зона, в която ще развиват различни аспекти на образованието - търговски училища, училища за изкуство или университет.

Чрез привличането на студенти към вашата процъфтяваща образователна система, както и чрез разработката на академични трудове, вие ще можете да повишите репутацията на града си и да отключите нови сгради. Те включват девет уникални факултета, както и различни спортни зали. В тях ще можете да създавате и управлявате отбори, да организирате различни събития и разбира се - да продавате билети от които да печелите. Освен това разработчиците обещават, че ще можете да организирате и церемонии по дипломиранe, както и други дейности и събития свързани пряко или косвено с образованието. Научните постижения на вашите образователни институции пък ще могат да се запазват в музеи.

Как ще сработят всички тези елементи, ще разберем на 21-ви май, когато излиза "Cities: Skylines - Campus". 

напиши коментар
 


99 мнения
профил »
Gipo каза на 13.05.2019, 08:51 ч. :

Към DLC-то ще се включват и редица чалга заведения и дюнерджийници, защото няма уважаващ се студентски квартал без посочените неща :D
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Cities: Skylines

новини:
Някои от тях са дребни модификации, докато други добавят подобрения по интерфейса, добавят нови единици и т.н.
Sci-fi стратегията се оказа рекордно заглавие за Paradox Interactive, постигайки впечатляващите 200 000 продажби в първите 24 часа от премиерата си.
Новия пач с име Update 1.1.1B пък добавя към играта 30 нови сгради, autosave опция, тунели за пешеходци и да оправи доста бъгове.

Ревю:
За да разберете защо игра, представител на загубил блясъка си жанр, от деня на излизането си до днес е сред най-продаваните заглавия в Steam.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122