facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Call of Duty: Modern Warfare 3
Ревю | 09.11.2011 | автор: Иво Цеков


оценка:
Производител:
Infinity Ward, Sledgehammer Games, Raven Software
Издател:
Activision
Жанр:
Шутър
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Епична сингъл кампания

Spec Ops режимът е отличен за забавление с приятел

Pointstreaks позволяват на всеки да допринесе за отборния успех

Дребни настройки по пърковете

CoD Elite за потапяне във фен общността

минуси

За пореден път НИЩО качествено различно в кампанията

Обичана от милиони, мразена от вероятно доста по-малко, но иначе гласовито малцинство, Call of Duty е поредица, на която не може да се отрече едно нещо – тя е успешна. Не, задраскайте това, успешно е представянето на Нюкасъл във Висшата лига този сезон или ролята на Камерън Диас в “Bad Teacher”. Call of Duty е истински корпоративен гигант, който показа как една игра може да се мери с всеки друг продукт на развлекателния бизнес. В крайна сметка кое друго заглавие може да се похвали с реклами в най-гледаните часове и спортни събития, подкрепа от известни знаменитости, поява в популярни ТВ програми или собствен лайв трейлър, заснет от холивудски актьори?!

Въпреки че е критикуван, успехът на Call of Duty всъщност е нещо положително, защото помага на гейм индустрията като популяризира един продукт, доскоро свързван единствено с затлъстели тийнейджъри, прекарващи дните си взирайки се в екрана вместо да играят навън с приятелите си. Когато една игра реализира близо милиард долара от продажби, хората – журналисти, финансови анализатори или просто скептици – най-сетне си взимат бележка и почват да гледат по-сериозно на следващите заглавия. А това е хубаво нещо.

Modern Warfare: рунд пореден

Много се изписа около разпадането на Infinity Ward и привличането на Sledgehammer Games и Raven на помощ в проекта. Въпреки че на пръв поглед играта изглежда предразположена към шизофрения заради различните студия, работили по нея, за честта на авторите й трябва да кажем, че всички те са свършили перфектно работата си. Във всяко едно отношение Modern Warfare 3 е част от канона на поредицата Call of Duty и продължава историята на серията там, където ни остави тя след противоречивия край на Modern Warfare 2. Прайс и Соуп са бегълци, а последният се нуждае и от спешна медицинска интервенция след сблъсъка си с Шепърд. В същото време руската инвазия в САЩ продължава и американците се опитват отчаяно да защитят Ню Йорк от настръхналите ракети на братушките. Злият гений Макаров не е казал последната си дума и е ясно, че трябва да изминат още 6-7 часа на нормална трудност преди да бъде написан епилога на тази история.

Както подобава на една глобална игра, мисиите в Modern Warfare 3 ще ви отведат до най-различни кътчета на земното кълбо – от финансовото сърце на Америка до дълбоката индийска провинция и гордия Албион. Наред с познати лица като Прайс, Соуп и Николай ще видим няколко нови герои, които имат една или друга роля в сюжетната линия. Подобно на предната част и тук ще играете с няколко различни героя, някои от които се появяват относително за кратко, а други имат по-съществено място. Не че това има значение, тъй като Modern Warfare 3 е заглавие, което разчита не толкова на грабваща история, колоритни образи или развитие на героите, колкото на спиращи дъха екшън сцени. Такива, скъпи читатели, тук има в изобилие.  

Въпреки че играта продължава да ви дава указания как да клекнете или пълзите до четвъртата мисия, истината е, че ветераните в поредицата няма да имат нужда и от минута за адаптация, защото всичко си е постарому. Анимациите при зареждането на нивата, пръснатите из нивата лаптопи с информация, шрифтовете, с които се изписват имената на мисиите, поучителните цитати, когато умрете – всичко това ви обгръща с чувството за уют, сякаш сте се завърнали у дома след продължително пътуване в чужбина. Управлението не се е променило нито на милиметър, а контролите са си все така същите.

На практика това означава, че ви очаква същия динамичен геймплей, невероятни експлозии и чувство, че сте попаднали на снимачната площадка на холивудски суперхит. Ако Uncharted 3 е кралят на майсторски режисираните сцени при екшъните от трето лице, но Call of Duty със сигурност държи първенството в това отношение при шутърите. Независимо дали управлявате с бясна скорост лодка на фона на полуразрушения Ню Йорк или се промъквате със снайпер в ръка в африканската савана, всичко изглежда адски истинско, макар да ви е пределно ясно, че дори и най-малкият ход или експлозия са предварително зададени.   

Малко парадоксално, солидната кампания всъщност е и най-големият недостатък на сингъл режима. Ако сте играли оригиналната Modern Warfare, World at War, Modern Warfare 2 или Black Ops (а е доста вероятно да сте минали през всички тези заглавия), то значи сте играли и Modern Warfare 3. Нежеланието на Infinity Ward и компания да се отклонят от изпипаната формула не може да не подразни онези, които отчаяно искат да видят нещо различно или скептиците, които са убедени, че Call of Duty вече е тотално изтъркана поредица. Истината е, че всичко в играта работи – линейността на нивата е добре замаскирана, експлозиите се случват точно в нужния момент и атмосферата на напрегнат екшън не ви пуска до финалните надписи – но няма как да не се замислим колко по-забавна би била играта, ако създателите й впрегнеха таланта си във включването на някаква новаторска геймплей механика. Просто ей така, за да има нещо ново, което да спре дъха ни така, както това правеше някога CoD 4: Modern Warfare.  

Да играем с приятел

Наред със сингъл кампанията, може да изиграете и нова порция от любимия режим Spec Ops. Както и преди, повечето карти от него са взети от различни моменти от историята, а наред с това има и няколко съвсем оригинални локации. Теоретично е възможно да изиграете Spec Ops и сами, но без съмнение много по-добре е да го направите с приятел. И тук няма да откриете нищо невероятно оригинално и свръхинтересно, но тези мисии са забавен аркаден вариант за хора, които все още не считат, че са готови да се гмурнат в дълбоките води на онлайн играта.

Всъщност „новото” са т.нар. Survival Maps, където сам или в компанията на приятел мерите сили с поредица от вълни от врагове. Въпреки че не е толкова забавна колкото зомби режима на Black Ops, този тип игра също има своите достойнства. Единственият недостатък тук е, че бройката на участниците е ограничена на двама. Това е нормално в контекста на самите Spec Ops, но честно казано по-голяма група приятели, работещи заедно щеше да бъде още по-забавен вариант.

Сърцето на играта е онлайн

Мултиплейърът обаче е същинската причина, поради която бихте си купили Modern Warfare 3 и със сигурност няма да останете разочаровани. За разлика от кампанията, която скептиците лесно биха заклеймили като дословно копие на предните части, тук новостите макар и дребни, са съвсем осезаеми. Естествено по същество системата за развитие на героя си остава абсолютно същата – печелите мачове, трупате ХЗ точки, отключвате нови оръжия и умения, качвате нива и когато стигнете до заветното 80-то нещата започват отначало с Prestige.

Може би най-значителното въведение е свързано с начина, по който получавате бонуси на бойното поле. Стандартните Killstreaks, при които трябваше да трупате поредни килове без да умрете, вече са минало, а на тяхно място идват т.нар. Pointstreaks, при които получавате точки за постигането на различни цели в играта и добрата си работа в екип, а не само за килове. Тази идея е страхотна, тъй като позволява на геймъри с по-лош мерник да участват пълноценно в играта. С други думи всеки може да се съсредоточи върху това, което прави най-добре, отколкото упорито и безуспешно да се бори за килове, които очевидно не може да натрупа.

Освен това може да избирате и отделни Strike packages, които да ви дават специфични бонуси, вместо стандартните благини, които падаха от небето в предните игри. Assault наподобява най-много на предишните Killstreaks, защото натрупаните към него точки се зануляват когато умрете, но в същото време ви дава достъп до най-мощните бонуси като бойни хеликоптери например. Със Support имате шанс да спечелите SAM установки и разузнавателни дронове, а със Specialist получавате допълнителни пъркове колкото по-дълъг става вашия Pointstreak. 

Още нещо за мултиплейъра

Както подобава на ново издание, някои от пърковете в мултиплейъра са премахнати, други са добавени, а трети са претърпели известни промени. Така например Stopping Power и Last Stand, които често бяха обект на презрение от повечето играчи, вече не присъстват. На тяхно място виждаме вариации на персоналното прикритие като Blind Eye и Assassin. Първият пърк ви прави невидими за вражеските самолети, а вторият ви скрива от зоркия „поглед” на UAV, термалните сензори и почти всяко друго електронно оборудване. Като цяло прави впечатление, че системата от пъркове е насочена най-вече към личната сигурност, а не дава почти нечестно предимство в битките. Идеята е играта да бъде по-балансирана и така да се отварят повече тактически възможности, което в интерес на истината е чудесно. Имайки предвид, че по своята същност пърковете дават някакво леко нереално предимство, вероятно винаги ще има недоволни, но в този си вид те са доста добре структурирани.

Бойните действия онлайн ще ви пренесат на шестнадесет карти, чиито дизайн е в типичния за серията стил. Отворени пространства, пригодени за далекобойни стрелци се редуват с тесни коридори, където засадата може да дебне на всеки ъгъл. Разбира се, тук няма да откриете мащаба и възможностите за маневри в Battlefield 3, но ако се радвате на динамичния геймплей, изискващ бързи реакции тук ще се чувствате като у дома си.
На тези карти може да разиграете познати режими, към които този път са добавени и нови варианти за игра. Сред тях са Team Defender и Kill Confirmed – в първия вариант, базиран на Capture the flag, отборът ви печели точки, ако някой от екипа успее да плени и задържи флаг без да бъде убит и да го изпусне; в Kill Confirmed играта се развива на базата на познатия Deathmatch, но точките се зачитат единствено, ако успеете да вземете дог тага на поваления враг. На свой ред ако противниковият отбор успее да запази тага, килът не се брои. Истината е, че и двата гореспоменати режима са вариации на съществуващи игри, а не напълно оригинални такива, но с присъщата си тънкост момчетата от Infinity Ward и компания са внесли точно необходимото количество промени, за да направят режимите интересни. Специално Kill Confirmed има потенциал да се превърне в доста примамлив отборен режим.   

Еволюция, а не революция

Call of Duty Elite е услуга, за която се говореше доста в последно време и скептиците гледаха на нея като на опит за ненужна консолидация и комерсиална инициатива. Подобно на Battlelog на ЕА, тук идеята е да се акцентира върху социалния елемент в общността, формирала се около играта. Elite изглежда още по-комплексна от своя съперник, но участието в нея изцяло зависи от вашето желание. Независимо дали ще се възползвате от нейните безплатни функции или сте готови да платите за максималния пакет или пък ще страните изцяло от нея, Elite е напълно самостоятелна платформа и играта на Modern Warfare 3 не ви обвързва по никакъв начин с нея.  

Освен че на практика измисли „скриптирания шутър” като поджанр на FPS игрите, Call of Duty упорито се опитва да постави началото на ново поколение игри, които се развиват изцяло онлайн  и съчетават най-доброто от традиционните мултиплейър шутъри с новости на социалното общуване. Въпреки че с удоволствие бихме искали да видим по-дръзка сингъл кампания, трябва да признаем, че максимата „когато не е счупено няма нужда да се поправя” работи и там. Modern Warfare 3 Обаче блести най-много в мултиплейър и стига да не сте се пренаситили съвсем на поредицата до момента, пред вас стоят десетки, ако не и стотици часове забавления. А междувременно не е лошо в щабквартирата на Activision и студиата на компанията най-сетне да се замислят за нова посока на развитие. В противен случай онези скептици може би наистина ще се окажат прави... 

 
системни изисквания
OS: Wn XP, Vista, 7; CPU: Core 2 Duo E6600 или AMD Phenom X3 или по-добър; 2 GB RAM; видео: GeForce 8600GT или AMD Radeon X1950 с 246 МВ RAM и Shader 3.0 или по-добра
напиши коментар
 

15 мнения
профил »
pchopat каза на 11.11.2011, 16:39 ?. :
Редактиран на 11.11.2011, 16:51 ?.

На BF3 сте дали оценка 5...а на mw3 - 5.5
Браво псмания ... доказахте че сте не по-малко фенбойс от IGN... излагация. Не ме разбирайте погрешно. Фен съм и на 2те поредици от първите им излезли игри (1942 и КоД-1) но този път Infantry Ward се изложиха. За 3ти път пускат една и съща игра и докато първия път беше яко, втория ставаше то трети път вече е прeкaлно. Поне графиката да бяха обновили. Мисля че МW3 не заслужава повече от 4.

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 11.11.2011, 18:06 ?. :

IW май ги бяха уволнили след MW2 и сега други правят играта

65 мнения
профил »
the goon каза на 12.11.2011, 07:01 ?. :

Добре е ,че не си я купих.3 години ни продават една и съща игра.Графиката е като на втората част.Е гаси излагацията...

806 мнения
профил »
pi4aama каза на 12.11.2011, 07:07 ?. :

Не ти ли е минавало през ума че COD може и да е по-добра ?

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 12.11.2011, 10:58 ?. :

Това,че залагат на едно и също три пъти и винаги печелят,доказва,че нямат никаква конкуренция!Защо да променят нещо,когато побеждават?Когато печелиш,смени не се правят.Както се казва:Който играе печели,който не играе-не печели!

127 мнения
профил »
niki9877 каза на 18.11.2011, 15:35 ?. :

Това може да го каже някой който не е и помирисвал Call of Duty игра и не следи Actavision.Call of duty 8 >>> Battlefield 3 доколкото за ревюто кампанията е супер и без нови неща.

562 мнения
профил »
ivo tsekov каза на 11.11.2011, 16:51 ?. :

Не мисля, че тук може да става въпрос за пристрастие към единия или другия топ шутър на 2011 г. Въпреки, че съм голям почитател на Call of Duty от началото на поредицата, трудно бих могъл да отрека качествата на серията Battlefield.

Ако се сравняват сингъл кампаниите на двете игри, тази на DICE може да спечели във визуално отношение с обновената графика благодарение на новия Frostbyte 2, докато тази на Infinity Ward и Sledgehammer е запазила традиционните експлозивни моменти от последните няколко CoD игри. Действително нищо не се е променило за пореден път и това ясно е упоменато както в раздел "минуси", така и в абзаца, посветен на кампанията. За някои това е вече сериозен пропуск, тъй като толерантността на немалка част от феновете започва да се изчерпва. За други обаче рецептата "по много от същото" е перфектна, тъй като има дава всичко онова, което са свикнали да очакват в последно време.

В крайна сметка дебатът "Call of Duty срещу Battlefield" не се води само на страниците на нашия скромен сайт; той се превърна в разгорещена дискусия между хиляди геймъри и журналисти по цял свят и стигна чак до върховете на гейм индустрията, където почти челно се сблъскаха Activision и Electronic Arts. Спорове от типа "кой е по-добър" всъщност са малко безсмислени, тъй като и двата лагера имат достатъчно поддръжници, които трудно биха могли да променят мнението си. Идеалният вариант за нас, геймърите, е водени от своята амбиция и жажда за успех издатели и разработчици да вложат още повече усилия в следващите части на сериите. Така най-големият победител в дебата ще бъдат именно феновете!

12 мнения
профил »
sylverbmx каза на 11.11.2011, 16:56 ?. :
Редактиран на 11.11.2011, 16:58 ?.

Izvinqvayte, che pisha na latinica, no PC-to mi e precakano.
Samo da popitam ima li veroqtnost da podkaram igrata sus sushtoto PC, s koeto sum igral i MW2 ili trqbva da go obnovq.
BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!

99 мнения
профил »
d3s7roy3r каза на 11.11.2011, 19:32 ?. :

А кажете ми, защо сравнявате кампанийте на мултиплейър ориентирани игри?...

27 мнения
профил »
tiranor каза на 11.11.2011, 23:05 ?. :

добре казано, но относно феновете все пак има доста добър превес на CoD където само за 24ч се продадоха 9млн. копия а досега Battlefield-a е продал едва 5млн. и то за 2 сед. мисля, че е разликата е осезаема дори голяма :)

562 мнения
профил »
ivo tsekov каза на 11.11.2011, 17:02 ?. :

Бърза справка показва, че системните изисквания за Modern Warfare 2 преди две години са били следните:

процесор Core 2 Duo E6600 2.4GHz или Athlon 64 X2 Dual Core 4400+; памет: 2 GB RAM; видео: GeForce 8800 GS или AMD Radeon X1800 с 256 МВ RAM

Увеличение в изискванията спрямо настоящата Modern Warfare 3 има, което е нормално, но в интерес на истината публична тайна е, че политиката на Activision е да държи поредицата с максимално ниски изисквания именно с оглед тя да бъде достъпна за най-широк кръг хора. Това бе една от причините, които най-често се тиражираха по повод нежеланието на Infinity Ward да създаде изцяло нов енджин за Modern Warfare 3 и да включи поддръжка на по-висока версия на DirectX.

11 мнения
профил »
Dakota каза на 25.11.2011, 00:57 ?. :

i DirectX 11 versiq q podurja igrai pod DX 11 razlikata e golqma

81 мнения
профил »
любчо каза на 11.11.2011, 17:16 ?. :

Нещото, което ме ядоса бе, че кампанията бе твърде кратка. За игра, която сингъла трябва да бъде най-силната част и ДЪЛГА! Но определено си взех дозата екшън! Браво на създателите на тази игра!

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 11.11.2011, 17:25 ?. :

Сингъла никога не е бил приоритетен в точно тази поредица.Вярно че можеше да има и по-дълга кампания , но болшинството я купуват предимно заради мултито.

377 мнения
профил »
gua543 каза на 11.11.2011, 17:29 ?. :

От доста време най-силната част на поредицата е мултито, не знам къде си спал последните няколко години.

11 мнения
профил »
Dakota каза на 25.11.2011, 00:50 ?. :

mojebi e kratka za6toto ti e bila dosta interesna pri mene naprimer ot mn kef q minah sqkash za 15 min :D no sa minali 4asowe haha

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 11.11.2011, 17:31 ?. :

Ето така се прави сингъл кампания.Хиляди пъти предпочитам "грозната" кампания на Modern Warfare 3 , отколкото особенно шареното нищо на Battlefield 3.

353 мнения
профил »
[BG]QQ каза на 11.11.2011, 17:35 ?. :

+1

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 11.11.2011, 17:46 ?. :

Браво,страхотно мнение и страхотно ревю-3:0 за Modern Warfare 3!Сингъла е страшен,мултито е епично,а да играеш с приятел в Spec Ops е незабравимо преживяване!Дори и най-върлия скептик трябва да опита тази игра и тогава да говори!

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 11.11.2011, 18:57 ?. :

SvRomanov и The Best точно вие не сте видели BF до край , че да говорите както допълна колегата.

27 мнения
профил »
tiranor каза на 11.11.2011, 23:01 ?. :

ето това е коментар определено кампанията на CoD-то почва мн по яко и продължава доста по динамично отколкото при Battlefield-a :)

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 12.11.2011, 10:37 ?. :

Не знам къде е "допълнал" колегата,ама ти си невероятен-въобще какво правиш в този сайт?Говори за твойте впечатления,а не какво мислиш за другите.Това е циганска работа!Май е време феновете на COD да се обединим и да изхвърлим боклуците на EA!

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 11.11.2011, 17:38 ?. :

Текстърите можеха да ги променят, това е графика от 2007... Сингъла можеше да е много по добре измислен, мултито за мен си остава като бой в кръчма, между пияни викинги, затова няма да го коментирам.

806 мнения
профил »
pi4aama каза на 12.11.2011, 10:40 ?. :

ХАХАХХА мега добро опеделение :D
Също около боя има облак прах :D

154 мнения
профил »
horhe каза на 21.07.2012, 17:49 ?. :

+1

1220 мнения
профил »
vasito каза на 11.11.2011, 17:38 ?. :

Играй Халф лайф например.

mw3 Имала добра кампания.....

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 11.11.2011, 17:49 ?. :

Half-life е епична игра,но не е тук мястото да пишеш за нея.Стига се прави на умряло куче и си признай,че Battlefield 3 е нищо в сравнение Modern Warfare 3!

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 11.11.2011, 18:04 ?. :
Редактиран на 11.11.2011, 18:08 ?.

Добре как BF3 да не е нищо в сравнение с CoD MW3 ... сега разбирам ,че всички викате колко е лоша кампанията-ами BF е създаден за мултиплейър ,а не за сингъл. На CoD кампанията е направена за да накара феновете от 4ката насам да си вземат новите части защото историята на MW1 беше доста добра. Енджинът не е сменян ,защото ще отнеме повече време да се направи нов и няма да излезе следващата година нов CoD (но няма смисъл може да просто да оправят бъговете и тн.) Мултиплейъра на CoD е наистина добър ,но с всеки изминал CoD от MW1 насам става все по-небалансиран и се првръща в рай за noob-овете и ад за хората опитващи се да играят с оръжия различни от безоткатните и свръхточни UMP, ACR, AK74u, Famas и т.н.
П.П. защо на 3ия шот пише "да не сбъркате това с Crysis"

1335 мнения
профил »
sollider каза на 11.11.2011, 18:57 ?. :

Защото това е шот от мисията в Ню Йорк, където се и развиваше действието в Crysis 2

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 11.11.2011, 19:03 ?. :
Редактиран на 11.11.2011, 20:13 ?.

The Best вярваш си , като голям пенсионер на бъдеща пенсия (извинявам се ако се приеме за обида) BF нищо със сравнине MW 3 Боже !:D Та ти от коя платета падаш ве
абуриген. От скоро ти следя мненията и те са като , че ли на 10 годишно хлапе, което видело 5 експлозийки и хайде много е яко. Продължавай все в същия дух да ме размиваш :D

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 11.11.2011, 19:27 ?. :

solider да това го разбирам ,но просто е смешно да сравняваш само по-един бекграунд

1335 мнения
профил »
sollider каза на 12.11.2011, 08:01 ?. :

По принцип да, по геймплей двете игри са коренно различни и няма място за сравнение една с друга, но там наистина и на мен малко ми заприлича на Crysis 2 самата снимка. Явно авторът е искал да отбележи това :)

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 12.11.2011, 10:32 ?. :

Generalan1,за първи път чета критично мнение без нито една псувня в него!Браво на теб,от днес този сайт тръгва нагоре!Сега за дакови4-научи се да пишеш на български,бе човек.Малко е странно циганин да казва на българин,че прилича на абориген!Не че съм расист обаче прекаляваш-все пак сме в България!Ти мен ме разсмиваш и то яко-аватара ти е невероятен,добре че имаш чувство за хумор,че с тоя вид не ти е лесно!Преличаш ми на Гочо циганина от село,дето си изтипоса негова снимка на салама за кучета "Кучешка радост".Сигурно сте роднини!Ти не си специален като хареваш Battlefield 3-радвай им се-ти си идеалната им реклама.Ако си сложат твоя снимка,сите роми по света ще си купуват играта,а това не е малко-продължавай в същия дух!

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 13.11.2011, 18:10 ?. :

Така ти явно си мега спрялото същество.
1-во Не съм циганин ,а българин даже чист българин !!!
2-ро аватара не съм го правил аз, та ти не разбираш ли от шега сложил съм го за забава.
3-то Мислиш се за много велик като се опитваш един вид да отклониш темата , като използваш най-прости обиди към човека с цел да се представиш пред хората. Та така де така се представяш като някой простак , който няма грам акъл във тъпата си тиква. За Гочо циганина предполагам , че е твой много добър нали приятел ,за да ми го представяш сигурно много се уважавате, бъдете живи и здрави двамата напивайте се и се забавлявайте , не ва познавам пък и не искам :D. И много ме кефи да те дразня :D Голям изтeрик си падаш !! :D Продължавай радваш много !

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 14.11.2011, 16:14 ?. :

Dako,нали се бяхме разбрали да сложим край на темата,а ти пак си писал под мой коментар!Айде ще си затворя очите сега,ама си дръж на думата!

42 мнения
профил »
modern warfare 3 каза на 11.11.2011, 17:38 ?. :

Кампанията на Код не е кой знае какво но е много по добра от на БФ3

42 мнения
профил »
modern warfare 3 каза на 11.11.2011, 17:40 ?. :

Ами Васи има по добра кампания от тази на батълшит 3

1220 мнения
профил »
vasito каза на 11.11.2011, 19:42 ?. :
Редактиран на 11.11.2011, 19:42 ?.

eбе ме

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 12.11.2011, 10:51 ?. :

Vasito счупи тъпометъра!Сега до ПЦ Мания:Това за коментар ли го броите?Такива малоумници трябва да бъдат цензурирани,ако не и направо изритани от този сайт!Знам,че не трябва точно аз да говоря за това,понеже съм доста пиперлив,но никога не съм обидил пръв-просто някои хора разбират само от обиди затова така пиша!Иначе вие сте най-добрия гейм сайт в България,просто затегнете малко мерките.Тук всеки втори коментар е от сорта на умирай еди къде си,барай еди какво си и други глупости!Не мисля,че това е свързано с която и да е игра и мисля,че трябва да се вземат адекватни мерки!Изчистете заразата от вашия сайт.Ако сами не си помогнете няма кой да ви помогне!Нищо не губите ако баннете васито-един фенбой по малко!Надявам се някой да прочете това,което написах.Благодаря предварително за взетите мерки и съжелявам за отнетото ви време!Дано да съм помогнал.А сега до васито:Който и да те пъне,няма нужда да се хвалиш тук!Има си гей сайтове за тази работа!!!

219 мнения
профил »
khassad каза на 11.11.2011, 18:01 ?. :

Играта е топ за тази година.Не съм голям фен на шутъри,лично аз играя стратегии и рпг игри,но за тази игра мнението ми е,че е много добра.

174 мнения
профил »
ClyNe каза на 11.11.2011, 18:15 ?. :

"Call of Duty" :) еталона за шуутър .Повече ми хареса от Battlefield 3 но двете игри са върха :) . Разбира се със своите минуси и плюсове успяват да се наложат .Още от край време поредицата Duty е била на върха и пак успяха да се задържат.Какво като ползва стар engine - радвайте се играта върви толкова леко и на стари компютри а и вече няма игри със грозни графики това време отмина :) сега всяка една игра си е красива сама по себеси аз лично спрях да гледам графиката :)

223 мнения
профил »
Маце Борко каза на 11.11.2011, 18:23 ?. :

Господин Цеков, адмирации за професионалното отношение :)

562 мнения
профил »
ivo tsekov каза на 11.11.2011, 18:43 ?. :

Господин Strain, покорно благодаря! Радвам се, че материалът ми се харесва на читателите и предизвиква поредната креативна дискусия.

191 мнения
профил »
MartoG каза на 11.11.2011, 18:25 ?. :

Лично мнение:
Singleplayer:
MW3 > BF3
Multiplayer:
BF3 > MW3

П.С. Все пак си взех Battlefield 3, защото мулти-то не е безплатно и определено съм доста доволен от видяното до сега. :)

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 11.11.2011, 18:57 ?. :

+1

65 мнения
профил »
zh4w каза на 11.11.2011, 19:03 ?. :

Same shit different year..

748 мнения
профил »
rosniak каза на 11.11.2011, 19:16 ?. :

Хубаво ревю.

348 мнения
профил »
dprime каза на 11.11.2011, 19:25 ?. :

Най-достоен за титлата ФПС на годината е Crysis2.Невероятната и в същото време оптимизирана графика,Атмосферата на Ню Йорк,По-различен геймплей от познатата ни формула"Стреляй всичко що шава";Невероятният саундтрак и т.н.

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 11.11.2011, 19:29 ?. :

и на мен повече ми допада атмосферата на Crysis и само ме е яд ,че не мога да я играя

191 мнения
профил »
MartoG каза на 11.11.2011, 20:03 ?. :

За мен ФПС на годината си остава Deus Ex: Human Revolution. Изключително много ме впечатли тази игра във всеки един аспект. :)

1220 мнения
профил »
vasito каза на 11.11.2011, 19:43 ?. :

апффф. Крайзис? Тъпа графика с тъпо мулти и гаден color grading.

35 мнения
профил »
Gamer_93 каза на 11.11.2011, 19:49 ?. :

играта е супер много ми хареса Battlefield 3 неми допадна че то Bad Company 2 имаше по добра графика

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 11.11.2011, 20:11 ?. :

Така първо искам да похваля PC Mania за страхотното и много точно ревю, което направихте. Можехте да се постараете така и за ревюто на Battlefield 3, но няма значение.
Така, и двете игри са страхотни и аз съм много доволен от тях! :)
CoD има страхотен сингълплейър и ко-оп(почти най-добрата ко-оп игра за мен) със много повече съдържание.
BF има невероятен мултиплейър, с който CoD не може да се мери! За сметка на това кампанията на Батълфилд е скучна и плоска и не може да се сравнява с тази в КоД. Но Батълфилд е игра, която трябва да се оценява само по мултиплейъра без да се гледа кампанията. Според мен и 2те игри имат различни предимства и свой собствен чар, така че не бива да воюват по между си. :)

562 мнения
профил »
ivo tsekov каза на 11.11.2011, 20:29 ?. :

Мисля че това мнение най-добре обобщава дискусията относно Modern Warfare 3 и Battlefield 3 и благодаря за точното изказване и добрите думи :)

191 мнения
профил »
MartoG каза на 11.11.2011, 21:32 ?. :

+1

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 11.11.2011, 22:17 ?. :

Откакто Crysis 2 се оказа с една крачка пред първата игра, FPS жанра умря за мен...
Шутър на годината : Скайрим арчър...

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 11.11.2011, 22:24 ?. :

wtf за мене Cysis 2 е крачка назад спрямо единицата

529 мнения
профил »
ildana каза на 12.11.2011, 00:16 ?. :

Не разбирам,за какво спорите и се дразните един на друг.Както има в по–горния коментар всяка игра,си има предимства.Но това че на всеки човек,вкусът и разбиранията са различни,е нормално.Всеки човек има право на избор и то си е лично негово право.

748 мнения
профил »
rosniak каза на 12.11.2011, 07:31 ?. :

@ildana Чакай малко. Още не са започнали да спорят- ревюто няма и 55 мнения.
А иначе за другото си прав- всеки с вкуса си.

42 мнения
профил »
modern warfare 3 каза на 12.11.2011, 08:07 ?. :

Така е роснак.Не са се появили прост геймър джуниор геймър и думите cod sucks

1335 мнения
профил »
sollider каза на 12.11.2011, 08:28 ?. :
Редактиран на 12.11.2011, 08:45 ?.

Не е достатъчно 2 игри да са от един и същи жанр, за да им правиш пряко сравнение. CoD за пореден път разви историята от MW1 по динамичен и приятен за изиграване начин, докато Battlefield винаги се е стремял да очарова феновете си с multiplayer режима (и не мога да не отбележа, че се справя блестящо с тази задача). За всеки влак си има пътници - и двата шутъра си имат немалко фенове, но нека не превръщаме ревюто за играта в дискусия кой шутър е по-добрият, защото този въпрос няма точен отговор. В замунда например, още първите няколко минути след като качиха релийза на RELOADED се обадиха Battlefield феновете, и вместо да дискутират самия торент, всеки захвана да псува другия. Гледам, че тук все още не се е заформил никакъв спор, затова нека запазим добрия тон и ползваме темите според тяхното предназначение. :)

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 12.11.2011, 08:35 ?. :

Абсолютно точно! Аз си ги харесвам и двете игри :)

1335 мнения
профил »
sollider каза на 12.11.2011, 08:40 ?. :
Редактиран на 12.11.2011, 08:42 ?.

+1.
Singleplayer: COD за мен е в пъти по добър.
Multiplayer съм играл на някой от bad company серията (беше отдавна) и доколкото си спомням впечатленията ми бяха много добри. Бих могъл да кажа че за mupltiplayer BF е по-добрият избор. И при двете игри едното компенсира за другото, така че надявам се това да сложи край на тоя болезнен въпрос :D

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 12.11.2011, 09:25 ?. :

щеше да е супер ако наистина беше така

2757 мнения
профил »
Zlob каза на 12.11.2011, 10:23 ?. :

Co-op мисиите на BF 3 имаха едно много дребно предимство пред тези в MW 3.Понеже не съм играл Co-op на MW 3 не знам дали и там не са го въвели.Предимството на BF3 е че отключваш оръжия,които можеш да използваш в мултиплеъра тоест има реален смисъл да играеш co-op мисиите,а не просто заради поредния trophy/achievment.

9 мнения
профил »
Tiesto каза на 12.11.2011, 15:02 ?. :

И тук е въведено отключването на оръжия за мулти-то, освен това с 2 мисии ставаш 5-6 ниво...

173 мнения
профил »
Gen.Toast каза на 12.11.2011, 10:42 ?. :

Не забравихте да направите ревю за най-чаканата кутийка с 3 на нея, в която нищо не се е променило от най-чаканата кутийка с 2. Но в мене все още има някаква надежда, че ПЦ мания някога ще направи ревю за Men of War: Vietnam или Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad.
Но, уви не. Вие си концентрирахте всичките усилия само върху това което никога няма да се промени, а не върху това което трябваше.
Изпуснахте 1-вият в света FPS с германска кампания за втората световна.
Също така и третата игра от втората най-реалистичната стратегия след Theatre of War.

129 мнения
профил »
ivo333 каза на 12.11.2011, 11:14 ?. :

5,5 за развалена игра. Поредния фейл доказващ, че ПСМания не е професионална медия. Май този път напускам завинаги.

1335 мнения
профил »
sollider каза на 12.11.2011, 14:13 ?. :

MW3 си има своите качества! Това, че геймърите в последно време се разглезиха прекалено много и не могат да оценят геймплея на една игра, защото не разполага с чисто нов и придържащ красивия вид на играта енджин не значи, че е "развалина", както ти се изрази. Всяка думичка от ревюто, с което екипът на pcmania e удостил играта си е напълно заслужена и това се отнася както за плюсовете, така и за минусите, отбелязани отстрани.
P.S. Не съм от така наречените "fanboys", просто изиграх кампанията на играта и ми допадна много повече, отколкото други прехвалени заглавия тази година, като Crysis 2 например.

11 мнения
профил »
Yokima Yagame каза на 12.11.2011, 11:46 ?. :

Защо трябваше Soap да умре,а не C. Price

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 12.11.2011, 12:12 ?. :

наистина ли Soup умира ?

42 мнения
профил »
modern warfare 3 каза на 12.11.2011, 12:18 ?. :

Да той умира в мисията Blood Brothers

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 12.11.2011, 12:41 ?. :

аз казах че това ще се случи и сега ще отмъщаваме за Soup в MW4, не вярвах ,че наистина ще го направят

178 мнения
профил »
Dveidve каза на 12.11.2011, 14:14 ?. :

Вече отмъстихме в Dust to Dust.Хайде първо изиграй играта пък тогава коментирай, за да не ставаш за резил.

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 12.11.2011, 15:13 ?. :

оффффффф чак сега видях какво съм написал извинявай имах в предвид MW3

178 мнения
профил »
Dveidve каза на 12.11.2011, 16:29 ?. :

Това ти е за втори път. :D

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 12.11.2011, 19:41 ?. :

така става като започна MW1 MW2 MW3 и все си мисля ,че ще има и MW4

11 мнения
профил »
Yokima Yagame каза на 12.11.2011, 12:24 ?. :

Намразих Аctivision за това |(

42 мнения
профил »
modern warfare 3 каза на 12.11.2011, 12:46 ?. :

Ма ще има ли мв4

203 мнения
профил »
Stunkata8 каза на 12.11.2011, 14:06 ?. :

Аз се бях "продал" за BF3, но изиграх кампанията на MW3 и всъщност ми беше доста приятна, въпреки че нямаше нищо съществено различно от предните имаше доста забавни за изиграване моменти!
Който не е играл да не коментира!!!

178 мнения
профил »
Dveidve каза на 12.11.2011, 14:12 ?. :

Играта е страхотна.Превъртях сингъл кампанията и бях очарован.Най-после се сетиха да я направят по-глобална.Мисията със S.A.S беше страхотна и общо взето нямаше мисия в която да управляваш някой от рода на пехотинците и т.н всички бяха спец части.Краят беше напълно в духа на поредицата, а Survival Mode и интересно нововъведение.Препоръчвам горещо на всеки фен на поредицата да изиграе тази игра.

108 мнения
профил »
The Stunna каза на 12.11.2011, 16:49 ?. :

Третият шот ме разби ''Да не се объркате с Crysis 2'' хахахахаха.Господи, смешно е да се срявнява 8 битова игра с енджин от 2006 със Crysis 2 (DX11 Mega Upgrade-а).Гледах цялата кампания на MW3 в тубата и изглежда мега зле...поне върви със 100-130 кадъра на слаби карти като GTX 460...

1220 мнения
профил »
vasito каза на 12.11.2011, 16:55 ?. :

Поправка. С енджин от 1999

1335 мнения
профил »
sollider каза на 12.11.2011, 17:43 ?. :
Редактиран на 12.11.2011, 17:45 ?.

Ако ще и енджин от 1599 година да е - игрите се играят заради така наречения ГЕЙМПЛЕЙ! Какво пожъна Battlefield 3 например, след като успя да постигне целта си да издокара една прилична графика? Куп проблеми, които изглежда идваха от хардуерно пренатоварване, нищо, че компютрите все пак препокриваха препоръчителните изисквания.. (Не сравнявам игрите по геймплей - както по-горе казах, и 2-та шутъра си имат чара и въпреки че са от един жанр, няма място за сравнение. Това, което правя е да обобщя как стояха нещата след излизането на всяка една от 2-те игри. Сравних ги по графика, и оптимизиране на FPS, тъй като пак се намери някой, който да задялка графичния енджин на MW3). А от Асtivision междувременно си постигнаха целта - епична сингъл кампания, развита по още по-динамичен начин, голяма доза екшън, на места хубави ефекти (като пясъчната буря например) и всичко това в печеливша комбинация с добра оптимизация на кадрите на машини, които са по-слаби дори и от посочения минимален хардуер... и феновете се кефеха на МАХ, защото успяха да си подкарат играта без каквито и да е проблеми.

748 мнения
профил »
rosniak каза на 12.11.2011, 19:47 ?. :

СКампанията ми хареса. Има си минуси, но не може всичко да е перфектно.

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 12.11.2011, 19:53 ?. :

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX, хардуерно пренатоварване, ХАХАХААХАХАХАХА...
CoD ми върви с 30 FPS на макс графики, а Батълфилд 3 със 60 FPS на макс графики, със GTX 460 съм, 4 GB RAM и Intel Core i3... Просто си правете изводите... Не само, че е остарял енджина ами и върви супер зле на Nvidia карти...

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 12.11.2011, 20:38 ?. :

странно ,че именно Nvidia са едни от спонсорите на CoD

1335 мнения
профил »
sollider каза на 12.11.2011, 21:46 ?. :

Хахах аз я играх на максимални настройки на GTX 280 и ми вървеше с 85 FPS през цялото време... дори и когато снимах gameplay кадрите да са паднали най-много на 73-74... прави си сметката. Ако релийзът, с който си играл е бил бъгнат, тва вече е друг въпрос ;)

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 12.11.2011, 21:44 ?. :
Редактиран на 12.11.2011, 23:17 ?.

И на мен ми се видя слабо оптимизирана.Играх я на следната машина - i7 2630qm , 4 GB RAM , GT 540m.Определено и трябва оптимизация , не е нормално да върви по-зле от Battlefield 3 и Crysis 2.

P.S. В мен е бил проблема , играта просто е използвала вградената карта в процесора.След настройката да ползва 540м работата заспа и играта просто лети.Който има проблеми с фреймрейта да обърне внимание.

390 мнения
профил »
juni0r каза на 12.11.2011, 23:13 ?. :

За PC играта се продава ужасно. Ако се съберат 1 млн. продажби ще е чудо. Всичко отива при конзолите. От всичките ми 40-50 приятеля в стийм, с които съм забозвал MW2 само 6 човека са се пренесли в MW3. Правете си сами изводите.

1335 мнения
профил »
sollider каза на 15.12.2011, 22:12 ?. :
Редактиран на 15.12.2011, 22:12 ?.

http://www.vbox7.com/play:3d570f243d

Нa, кефи се сега! :D

451 мнения
профил »
Logus каза на 13.11.2011, 13:11 ?. :

Много добро ревю, покри основните моменти и ме накара снощи веднага да пробвам играта. Пренебрегнах семейството за една нощ докато мина кампанията, но се накефих максимално. Сутринта пренебрегнах и бюджета като я поръчах. :)

Относно продажбите, очаквам MWE3 да надмине в пъти конкурента си, защото много хора ще си я купят именно заради удоволствието от кампанията (която в BF3 беше добавена само за да разнообрази стартовото меню).

88 мнения
профил »
Nerozavar каза на 13.11.2011, 13:27 ?. :

Аз пък не знам как очаквате всяка нова игра да е нещо фрапиращо ново. Не съм фен на БФ и няма да я играя. МW 3 за мен си е перфектна. Яка кампания въпреки все повече ориентиращата се към мулти игра, много яки спек опс, и мултито си е на ниво. "Ама не предлагали нищо мово", ми то БФ какво ново предложи, тя си е същата вече 10 години само с нова графика. Аз лично предпочитам още 3 МW вместо да ми се направят на оригинални и да я осерът както се случи с много игри напоследък.

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 13.11.2011, 14:01 ?. :

няма лошо да продължават да правят MW ,но проблемът е ,че мултиплейъра няма баланс , дори да оправят баланса на перковете, остават оръжията ,а това няма да се хареса на някои noob+tube, campers, и тн. и продажбите ще паднат

54 мнения
профил »
ea bokluci каза на 13.11.2011, 13:42 ?. :

Кампанията е добра но няма запомняща се мисия както в предишните кодове.Мултито също е добро

35 мнения
профил »
Gamer_93 каза на 13.11.2011, 13:44 ?. :

кат гледам Infinity Ward се стреми върху геймплей а не в графиката а Dice гледат само графиката.

1 мнения
профил »
MAX_LOPEZ каза на 13.11.2011, 15:34 ?. :

Позволявам си да споделя и моето мнение ( за първи път тук ) :

Нека сравня двете игри по малко по различен начин :
играя ги и двете на 3D с oчила 3D red/cyan anaglyph , такова преживяване с COD MW3 през живота си не съм имал ....... графиката е така премерена че имам чувството че съм на бойното поле , куршумите преминават на мм от мен , автомата ми е в собствените ръце и навсякъде около мен нещо избухва .......просто нямам думи ХОРА ........ Пробвай те ги на 3D ...... и тогава ще си говорим !!!!!!!!!!!!!!!

451 мнения
профил »
Logus каза на 14.11.2011, 08:07 ?. :

Другото, което ми хареса е, че отново играем не само с британци и американци, но и с руснак. Още веднъж, страхотна кампания!

7 мнения
профил »
SlipKnoT7 каза на 14.11.2011, 13:55 ?. :
Редактиран на 14.11.2011, 13:56 ?.

относно стария енджийн много се радвам че не е сменен щото най-вероятно нямаше да ми тръгне с нов :D инъче играта си е много добра за мене има еднаква графика с предните 2 но пак става CoD Modern warfare я играя заради историята най вече защото много се зарибих по нея с няколко думи пробваите играта и се надявам че ще ви хареса айде BYE

130 мнения
профил »
vilza каза на 14.11.2011, 19:55 ?. :

Чудесна игра . Готин SINGLE и много яко Мулти . Сигурно ще я играя цяла година . До новия CoD .

7 мнения
профил »
jerico каза на 16.11.2011, 16:18 ?. :

BF3 - скучна история, графикаат невероятна. MW3 - страхотно продължение на исторята невероятен филм в който вие сте главния герой, страхотни обрати, жалко графиката не нищо ново но това не ми попречи да се насладя на single player кампанията.

Извод BF3 има страхотно multi МW само сингъла става.. и 2те игри си имат своето и на 2те им се кефя... напрвао не мога да повярвам колко се карате и спорите един с друг за глупости ....

145 мнения
профил »
Fenrir каза на 18.11.2011, 00:49 ?. :

Battlefield и CoD не трябва да се сравняват, нямат много общо.

219 мнения
профил »
khassad каза на 18.11.2011, 12:35 ?. :

Кода е супер играта,като играя кампанията все едно гледам филм и става мазното зарибяване.

90 мнения
профил »
Roskouhunt каза на 19.11.2011, 12:32 ?. :

Само дето е мноого кратка но си е адски яка както винаги,е ся я врътнах и почвам спешълите.Ма 1 и съща игра продавали ма чакайте ве алооо ми те и AC/DC 30год. свирят 3 акорда по 1 и съща блус схема.Като нещо е изпитано и добро защо да не изкарат още някой лев хората,заслужили са си го.
PS.Повечето от пишещите тук знаем от каде"пазаруваме"(Не обвинявам никого в нищо само посочвам фактите)

506 мнения
профил »
Azriel каза на 23.11.2011, 10:32 ?. :

"Епична сингъл кампания."
Егати вица.Кампанията е толкова смешна колкото и самите Делта които са се осрали още на първата си мисия в Иран.Аз чакам да aIW да оправят мултито,но като цяло играта е още от същото.

11 мнения
профил »
Dakota каза на 25.11.2011, 00:47 ?. :
Редактиран на 25.11.2011, 00:49 ?.

a ti trqbwa da si dostata4no na motika zada kajesh podobna glupost 6tom ne e epi4en singala hodi si go nameri w BF3 U6... ti kwo iskash ako iskate vsi4ki tuka epi4en singal togawa mamkamu stara fanete po 1 kalashnik i izbiite ccqla bulgariq da ima voina realna voina zada ima i epi4en singal 4e ve4e nemoje da vi se ugodi are mlukwaite tccc kwo l irazbirate wie.. problema e 4e ocenqvate CoD ne kakto trqbwa ne6to kakto i drugi s takuf janr e qsno e naramqsh pushkata i da wi widim togawa kolko ste epi4ni haha samo da ne se naserete 4e togawa nqma daa e prosto igra a 1 realnost nedaisi boje razbirase...

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 27.11.2011, 12:39 ?. :

ти играл ли си MW3 тия не само че рециклираха мултиплейър картите от MW2 ами сега дори рециклират мисиите от кампанията за справка Blood Brothers-началото е като мисията Vendetta от WaW, когато влизаш в кафенето/ресторанта ако се загледаш е едно към едно с бара на мисията Vendetta където го горят докато сте вътре с Reznov, втората мисия е като финалната в MW2 мога да дам още примери

11 мнения
профил »
Dakota каза на 25.11.2011, 00:44 ?. :

минуси
За пореден път НИЩО качествено различно в кампанията

ne razbiram ti na twa minus li mu wikash haha stiga be :X koe ne m ue razli4noto 4e e kato BF3 i ostanalite seri i kato vsqka druga igra podobna VARVISH I STRELQSH koe da e razli4no q stiga ...

11 мнения
профил »
Dakota каза на 25.11.2011, 00:49 ?. :

a ot men....... DA JIVEE CoD

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 25.11.2011, 11:17 ?. :

+10000000000

90 мнения
профил »
Roskouhunt каза на 27.11.2011, 09:55 ?. :

https://www.facebook.com/groups/185959488114999/? notif_t=group_activity

За всички които могат да определят себе си като геймари, добре сте дошли. (*-*)

757 мнения
профил »
soti_n каза на 03.12.2011, 13:17 ?. :

На мен ли ми се струва или Black Ops беше в гарафиката по-хубава от тази.

431 мнения
профил »
ValioLorda каза на 11.12.2011, 22:26 ?. :

Ами двете игри използват различни engine-и и все пак, мисля че MW3 има по-добра графика.

1 мнения
профил »
radoslav dimitrov каза на 09.12.2011, 16:42 ?. :

Много моля за помощ от хора който наистина разбират от проблемите на играта Call.of.Duty.Modern.Warfare.3-RELOADED която е невероятна.Имам следния проблем след стартирането на 1-та мисия ми изписва SaveDevicePC-Temp-SaveGame:cannod open file for seving.Какво да правя.Благодаря предварително.

1 мнения
профил »
caner каза на 20.12.2011, 19:14 ?. :

igrata e ekstra karti

8 мнения
профил »
vetrohodec каза на 21.12.2011, 21:02 ?. :

the best game EVER!!!

116 мнения
профил »
kingofhell978 каза на 22.12.2011, 09:32 ?. :

Невероятно The Best ти си направо на всяка манджа меродия:D.Аиде стига с тези фенбоиски историй.И MW3 и BF3 са едни страхотни игри.

5 мнения
профил »
Volen Siderov каза на 14.04.2012, 20:38 ?. :

Ще ъпргрейдвам компютрите в партийната централа за този военен симулатор.

127 мнения
профил »
niki9877 каза на 23.07.2012, 18:09 ?. :

+100 :-)

15 мнения
профил »
DaSergant каза на 24.07.2012, 17:44 ?. :

Не е чак толкоз зле,обаче се едно е мод (притуй скапан мод) за модърн уарфаре 1.
Същата простотия от 2007 насам.Аз като ги гледах че са сложили по голема цена на копие на КОД 4 от Батълфилд 3 им теглих една дълга...

В общи линии....
БОЗАААААААА,по-голяма боза от тая в сергията на Бай Минчо от Мартен
Аз ако отида до кенефа ша напрая по-добър шедьовър от това.

Само са го купили децата от Америка дето купуват сяко КОД.

1 мнения
профил »
erikkk каза на 16.02.2013, 10:27 ?. :

AZ SAM FEN NA cod I spored men cod 4 ima nai-dobra singal kampaniq vapreki che e mnogo kasa.Za men mw 2 e prekaleno skuchna a v MW3 ima samo masovi boeve o i SOAP forever
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Call of Duty: Modern Warfare 3

Превю:
На пръв поглед новият шутър на Activision има трудната задача да спечели обратно някои разочаровани фенове, но поне може да сме сигурни в епичните екшън сцени.

новини:
По всичко личи, че с тазгодишното издание на Call of Duty ще видим и преработена версия на класиката Call of Duty 4: Modern Warfare, която носи името Remastered
Любимият ни и най-вече безсмъртен капитан Прайс отново ще бъде част от следващия шутър, твърди актьорът, който го озвучава досега.
Гласът на Call of Duty и вече бивш шеф на комуникациите в Infinity Ward ще търси нов подход към мотивацията и управлението на човешките ресурси в индустрията.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Duke Nukem Forever 280
Crysis 2 200
Call of Duty: Modern Warfare 2 139
Battlefield 3 133
RAGE 98
Crysis 3 74
Call of Duty: Black Ops: сингъл и кооп 74
Call of Duty: Ghosts 70
Bulletstorm 69
Wolfenstein: The New Order 68