facebook facebook
 
 
 
   
 
Call of Duty Black Ops - Cold War чука на вратата
12.11.2020

Пак е ноември и отново е време за... ново Call of Duty. Броени часове ни делят от премиерата на следващата игра от хитовата шуутинг поредица, но Activision са ни подготвили малка изненадка.

Може би, за да нажежат допълнително напрежението или пък водени от някакви други неразбираеми причини, от ръководството на гейминг мастодонтът Activion-Blizzard са решили да подходят необичайно и да релийзнат играта за различните платформи по различно време.

Премиерата на PC трябва да се случи по едно и също време за целия свят. Ако планирате да играете новото Call of Duty на компютъра си, ви предлагаме да разгледате картата по-долу. На нея са обозначени различните времеви зони по земното кълбо и точното време за лаунча на играта.  

При конзолите нещата стоят малко по-различно. Тук Activision-Blizzard планират да направят постепенен лаунч. Това означава, че премиерата на Call of Duty: Black Ops - Cold War ще се случи точно в 12 часа на обяд за всяка от времевите зони. Ако живеете в Япония и Нова Зеландия - честито, навярно вече сте успели да наберете солидна преднина пред своите съперници. А на нас ще ни се наложи да почакаме още няколко часа.
 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Call of Duty Black Ops Cold War

новини:
Нови източници потвърждават, че така ще се казва тазгодишното издание на популярната шутър-сапунка.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122