facebook facebook
 
 
 
   
 
Call Of Duty: Modern Warfare с първи трейлър, излиза през октомври
30.05.2019

Activision и Infinity Ward показаха първия трейлър на най-новата част от поредицата Call of Duty. Играта се нарича Call Of Duty: Modern Warfare - да не се бърка с Call Of Duty 4: Modern Warfare, която излезе през 2007 г. Можете да гледате видеото тук.

Един от първите персонажи, които виждаме в трейлъра, е култовия Капитан Прайс, емблематична фигура от оригиналната Modern Warfare трилогия. Той обаче не изглежда с 12 години по-стар, така че може би новото заглавие е reboot и няма да има връзка със сюжета на предишните.

Очакваме да чуем повече за крайно объркващо кръстеното заглавие на тазгодишното изложение Е3. Самата игра трябва да излезе на 25 октомври.
 

напиши коментар
 


263 мнения
профил »
radi каза на 01.06.2019, 16:57 ч. :

Call of Duty вече ги бях отписал, но може и реално да ме изненадат
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Call of Duty

новини:
Въпреки страхотният успех на COD: Infinite Warfare през 2016-та, разработваната от Infinity Ward втора част може и да не види бял свят скоро. Или дори никога.
Възможно е следващата част от поредицата да се развива изцяло в космоса.
Бъдещият шеф на Activision Publishing твърди, че шутър поредицата е най-могъщия франчайз в момента и може да се сравнява само с космическата сага на Лукас.

Ревю:
Нова есен, нова Call of Duty игра - тази максима работи толкова добре, че едва ли скоро ще бъде нарушена, затова нека да видим какво са ни приготвили този път.

Превю:
След хайпа около Modern Warfare 2 и скандала с Infinity Ward, изглежда че е ред на Treyarch да изиграят своя силен коз. Какво ни готви студиото за тази есен?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122