facebook facebook
 
 
 
   
 
CD Project Red работят върху цели три проекта в Cyberpunk вселената
01.07.2019

Полското гейм студио CD Project работи не по една, а по цели три игри, които се развиват в Cyberpunk RPG вселената. Това става ясно от изказване на изпълнителния директор на компанията – Пьотр Ниелюбовиц, който разкри тази информация по време на бизнес среща в Полша. Съобщението бе разпространено от полския бизнес уебсайт Bankier. Вече знаем, че един от тези проекти е предстоящата Cyberpunk 2077. Но от думите на Ниелюбовиц, казани по време на срещата става ясно, че следващото голямо заглавие на CD Project Red отново ще е в Cyberpunk вселената.

Нашият следващ проект ще бъде в „Cyberpunk“ вселената и ние вече работим по него, като той се оформя като един наистина голям и иновативен проект за нас.” – става ясно от превод на думите на изпълнителния директор.

За третият проект се предполага, че е мултиплеър режим за Cyberpunk 2077, който вече се разработва от 40-членен екип, в студиото във Вроцлав. Всеки един от проектите се разработва от отделен екип, докато четвърти екип продължава работата по trading card spin-off-ът по Witcher – Gwent.

CD Project все още не са потвърдили официално мултиплеър режима за Cyberpunk 2077. Маркетинг фокуса на компанията в момента е съсредоточен изцяло върху Cyberpunk 2077, която се очаква за PS4, Xbox One и PC на 16-ти април, 2020 г. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Cyberpunk 2077

новини:
CD Project Red ни уверяват, че дори за момента изобщо не планира бета.
В страната на изгряващото слънце не гледат с добро око на голотата и сексуалните сцени.
Това е второто отлагане на излизането на дългоочакваното ново заглавие на CD Project Red.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122