facebook facebook
 
 
 
   
 
CD Project Red показаха нов геймплей от Cyberpunk 2077
25.06.2020

CD Project Red пуснаха първото видео от нова поредица Night City Wire, в която обещават да ни дават регулярни ъпдейти за работата по (наскоро отложената за пореден път) Cyberpunk 2077. В това издание можем да видим непоказван до момента геймплей, както и съобщението, че по играта се разработва аниме, което ще излезе през 2022 г. по Netflix.

В първата порция геймплей ни се показва прологът на играта, в който персонажън, с който играем се замесва в кражбата на био-чип. После виждаме и така наречената Badlands зона, която се намира извън Night City, както и киборга Adam Smasher, който може да е познат на феновете на настолното RPG.

Друг трейлър показва геймплей на „braindance" - механика, с която можем да влизаме в спомените на други хора и да анализираме моменти от миналото. Тази секция е доста по-бавна и не е изпълнена с екшън, вероятно напълно умишлено - авторите искат да ни покажат, че това е RPG, а не непрекъснат адреналинов екшън тип Call of Duty.

Заедно с новия геймплей научаваме също, че се работи по аниме адаптация на Cyberpunk вселената, наречена Cyberpunk: Edgerunners. Тя трябва да се появи в Netflix през 2022 г. Самият Cyberpunk 2077 пък трябва да излезе на 19 ноември за Xbox One, PlayStation 4 и PC. Притежателите на Xbox Series X и PlayStation 5 ще могат да играят играта веднага, щом се сдобият с новите си конзоли. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Cyberpunk 2077

новини:
Официалният технологичен партньор на CD Project Red при имплементирането на raytracing в Cyberpunk 2077 беше Nvidia, така че забавянето спрямо AMD е разбираемо.
Това е второто отлагане на излизането на дългоочакваното ново заглавие на CD Project Red.
Играта на Valve се очаква малко преди излизането на предстоящия хит Cyberpunk 2077. Дали това е повод за притеснение?

Интервю:
Усещате ли напрежението, което витае в неоновата атмосфера наоколо? Настроихте ли вече сетивата си за кибер приключения?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122