facebook facebook
 
 
 
   
 
C&C Remastered идва с презаписани аудио диалози
11.12.2019

Command & Conquer Remastered, която бе официално обявена тази година, ще вдъхне нов живот на първата част от поредицата (заедно с прилежащия към нея исторически spin-off Red Alert, който в крайна сметка стана може би по-популярен от основната игра) и ще даде възможност на настоящата геймърска генерация да се запознае с една от най-уникалните реалновремеви стратегии изобщо. Процесът на работа по играта обаче е далеч от безпроблемен.

Тъй като оригиналната игра е на почти 25 години, се оказва, че Electronic Arts не са запазили всички ресурси от разработката на оригиналната игра и имат липсващи аудио записи. Това обаче не е проблем, тъй като за щастие актьорите, дали гласовете си, са живи и са направили презапис на репликите. Такъв е случаят с EVA - in-game announcer-ът, която е озвучена от Киа Хънтзингер.

Продуцентът на играта, Джим Веселла, разясни нуждата от тези презаписи в блог пост на официалния сайт на EA: “Киа внесе автентичност в проекта, която не бихме могли да постигнем по никакъв друг начин. Тя искаше да направи това за феновете и подходи към записа с много страст и плам.”. Киа Хънтзингер също така е била част от екипа на Westwood Studios - компанията, която на практика създаде жанра на реалновремевите стратегии с легендарната Dune 2, а след това и легендарни поредици като C&C тибериум серията, C&C: Red Alert серията и отделни игри като C&C: Renegade и още много други.

Command & Conquer Remastered все още няма точна дата на излизане, но EA вече успокоиха геймърите, че играта няма да има микротранзакции. 

напиши коментар
 


128 мнения
профил »
Toadragon каза на 15.12.2019, 19:57 ч. :

Дано да имат ъкъла та да го направят .
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Command & Conquer Remastered

новини:
Очакват ни единици, които са отпаднали от финалните игри, мисии и клипове, ексклузивни за конзолните версии, както и неиздавани до сега тракове.
Ремастрираната колекция ще предложи поддръжка на модификации, както и пълен достъп до сорс кода - нетипична щедрост за EA.
Ремастрираната версия ще включва както Tiberian Dawn, така и първата Red Alert.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122