facebook facebook
 
 
 
   
 
Bungie сдава всичко за Halo от март
31.01.2012

31 март 2012 г. е датата, на която студиото Bungie окончателно ще сдаде всичко, свързано със своята легендарна шутър поредица Halo. От тогава марката и съдържанието ще бъдат под контрола изцяло на 343 Industries.

Информацията идва от пост на блога на сайта на Bungie, който обяснява кога и в какво ще се състои преминаването:

"От тази дата насетне Bungie вече няма да има възможност да ъпдейтва статистиките на играчите, да ги обслужва и да хоства генерирано от тях съдържание, както и да предлага услугата Bungie Pro. Промяната засяга всички заглавия, които в момента се поддържат от нас", пише там.

Все пак студиото обещава да запази всички съществуващи данни на bungie.net докато "интернет и нашите сървъри продължават да работят".

"Благодарим ви, че направихте нашия сайт по-успешен, отколкото бихме могли да си представим през епохата Halo. Ние съществуваме благодарение на вас", завършва Bungie. 

напиши коментар
 


321 мнения
профил »
X-ray каза на 01.02.2012, 11:46 ч. :

The end of an era
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Halo: Reach

новини:
Група програмисти, които са били уволнени наскоро от австралийския филиал на студиото, разкри че се готви игра, определяна като "World of Warcraft в Космоса".
Според все още непотвърдена информация дъщерното студио 343 Industries вече се труди над римейк с енджина на Reach, който може би ще се появи догодина.
Статистиката на NPD показва, че космическият шутър е на първо място по най-продавани игри на база на данни, обхващащи периода януари-септември 2010 г.

Ревю:
Bungie казват "сбогом" на Halo... Или по-скоро "отървахме се най-после"? Така или иначе историята е все така незапомняща се, а саундтракът - убийствен!

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122