facebook facebook
 
 
ИГРИ » Чийтове
 
   
 
Borderlands
05.11.2009

Част от кодовете за Borderlands модифицират файлове, които са нужни за играта! Направете им бекъп, преди да ги променяте. Копиране на десктопа върши чудесна работа.

Безсмъртие
С текстови редактор по избор отворете файла WillowGame.ini. Той се намира в  \My Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config".
Намерете реда bDemiGodMode и го променете на bDemiGodMode=true. Здравето ви ще пада до 1 точка, но не и до нула.

Увеличение на капацитета на оръжията
С текстови редактор по избор отворете файла WillowGame.ini. Той се намира в  \My Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config". Намерете реда WeaponReadyMax и променете цифрата от 2 на 4.

Увеличаване мястото в инвентара
С текстови редактор по избор отворете файла WillowGame.ini. Той се намира с  \My Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config". Намерете реда InventorySlotMax_Misc и напишете по-висока стойност.

Лесна плячка и пари
Всеки път когато заредите игра, сандъците, местата и предметите, от които може да плячкосвате, се презареждат. Така че направете запис близо до място с доста такива обекти, например в New Haven. Обиколете всички кашони, приберете всичко, продайте ненужното и излезте от играта. После пак заредете същата игра и повторете. И така колкото пъти искате. Ако сте в мрежа и сте повече играчи, падат допълнителни предмети и парите са повече.

След като превъртите играта, отключвате по-висока трудност. В нея враговете са значително повече, по-силни, но и падат по-яки предмети. 


напиши коментар
 

5 мнения
профил »
todor168 каза на 10.05.2010, 21:46 ?. :

сериозна игра изкефи ме

3 мнения
профил »
taks каза на 15.12.2010, 19:14 ?. :

С каква програма да редактирам файла нещо не ми дава да го редактирам с нодпед моля помогнете.Благодаря предварително.
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Borderlands

Ревю:
Стилна, оригинална, изпълнена с динамика и разнообразие - това е Borderlands. Изберете герой и напред към Пандора, където ви чакат десетки часове приключения.

Превю:
Необикновено съчетание между Diablo и „Лудия Макс”. Резултатът е наистина шантав фантастичен шутър от първо лице с кооперативни елементи за до четирима души.

новини:
Ранди Пичфорд от Gearbox побърза категорично да отхвърли възможността за продължение, по което вече се работи, но това не значи, че трябва да губим кураж.
Продължението на рисувания шутър се появи в резюмето на един аниматор на свободна практика, а не е изключено да чуем анонс на играта по време на Е3 2011.
Ранди Пичфорд - "Получавам много въпроси, свързани с това дали ще има нови DLC за Borderlands. Мога да кажа, че скоро ще се появят. И то повече от едно!"