facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Bode Miller Alpine Skiing 2006
Ревю | 31.12.2005 | автор: Орлин Широв


оценка:
Производител:
Valcon Games
Издател:
49Games/RTL Enterprises
Жанр:
Спорт
Платформа:
PC
сайт на играта »

Ако треската преди олимпийските игри вече ви е хванала, то определено имате нужда да опитате нещо, с което да свалите температурата. Един от вариантите е да се разходите на открито в търсене на достатъчно голяма заснежена площ, а другият е просто да намерите подходящо РС заглавие, което да ви дойде като един вид пенкилер. Нямам предвид играта Painkiller, а нещо зимно, скоростно, и по възможност свързано с предстоящата олимпиада.

Ако търсите съвет от медицинско лице, аз бих могъл да ви препоръчам Bode Miller Alpine Skiing 2006. Тя е точно това, което трябва да поемете за лечение на предолимпийска треска. :) Играта е свежа, небрежна и лесно може да задържи вниманието ви за известен период от време (от ден до месец, в зависимост от тежестта на заболяването).

Ако говорим за чистото съдържание на фармацевтичния продукт, то той има неоспорвани от експертите качества. В него можете да изпробвате

32 писти по цял свят

(от Кицбюхел до Йонгпйонг - Кореа). Спортните мероприятия, в които можете да участвате, са стандартните за алпийските ски симулатори: ски спускане, слалом, гигантски слалом и супергигантски слалом. Едно от най-яките неща в това така наречено лекарство е фактът, че Bode Miller (олимпийският шампион) е взел активно участие в разработката на продукта. Така, в тазгодишното издание на Alpine Skiing, ще станете свидетели на нещо като хибрид между ролева игра и ски симулатор, което е забъркано под строгият надзор на вещо лице. Можете да купувате ски оборудване за вашия състезател, да избирате инструкторите му, тренировъчната програма, спонсора и т.н. В играта е включена и възможност за

мрежова игра до 12 състезатели


която може да ви вкара в истински спортни преживявания.

Графично, авторите на играта обаче не са се справили на върховно ниво. Визията не грабва с нищо ексклузивно, а дори на моменти изглежда леко поостаряла и вдървена. Звукът все пак е доста приятен, а коментаторите в тази геймка не си поплюват да споделят с вас, различни детайли от кухнята на ски спорта.

Истината е, че ако сте запален ски маниак, то поне трябва да опитате този симулатор. Ако не, здраве да е, но все пак имайте предвид, че и спортът е здраве! Все пак идват олимпийски игри, а без предстартова треска просто няма как. 


Авторите

RTL Enterprises е немска фирма, която е основана през месец януари 2000 година. Тяхната основна цел е да задоволяват търсенето на продукти, провокирано от програмите на телевизия RTL. Освен че те отговарят за локализирането и продукцията на немската версия на шоуто "American Idol", те разработват и множество игри за PC и PlayStation2. Valcon Games са разпространителска агенция с повече от 15 години история. Те са съсредоточени върху популяризирането на продукти, разработени от по-малки фирми по целия свят. Valcon Games имат голям опит в разпространението на хибридни продукти, които съчетават повече от един жанр, както в случая твърдят, че Bode Miller Alpine Skiing 2006 е смесица между ролева игра и ски симулатор. Повече подробности можете да прочетете на www.valcongames.com.
 
системни изисквания
Windows All, Pentium III 700, 256 MB RAM, DirectX 9.0c
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Need for Speed: Shift 88
FIFA 11 vs. PES 2011 61
DiRT 3 51
FIFA 10 50
Colin McRae: DiRT 2 44
Need for Speed: The Run 44
Split/Second 38
FIFA 13 38
Pro Evolution Soccer 2013 38
Blur 31