facebook facebook
 
 
 
   
 
Bluetooth говорител: LG PH1
24.08.2016 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Оборудвани с редица от най-модерните функции и иновативен дизайн, най-новите Bluetooth високоговорители (модели PH1, PH2, PH3 и PH4) на LG Electronics предоставят перфектното аудио решение за разнообразни ситуации вкъщи и навън.

Потребителите, за които най-важни са преносимостта и издръжливостта, ще бъдат впечатлени от моделите PH2 и PH4. С тегло от едва 167 грама, компактният и защитен от водни пръски PH2 е създаден да доставя висококачествен звук на най-активните клиенти. Този многофункционален високоговорител е в състояние да се справи с всички предизвикателства, които потребителите му биха срещнали в ежедневието си. LG PH2 е идеален за хора, които обичат да се забавляват навън. По-мощният PH4 пък е подходящ за шумни събирания сред природата, като къмпинг или барбекю край басейна, където се изисква по-голяма мощ. Устройството доставя комплексен и богат звук, като в същото време остава лесно преносим. LG PH4 е перфектен за любителите на качествения звук и не желаят да правят компромис с това.

Както PH2, така и PH4 имат специална лента за захващане, която улеснява прикачването на говорителите към различни повърхности за допълнително удобство. Дъждът и пръските не са проблем за нито един от говорителите, поради техния водоустойчив дизайн, позволяващ да бъдат използвани почти във всякакви условия. Освен това, с 360-градусовият многопосочен изход на говорителите и удивителен Bass Boost, двата модела високоговорители доставят кристално чист звук във всяка обстановка. Двойният пасивен радиатор на PH4 увеличава качеството на звука и изходящ бас по начин, несравним с други говорители със сходни размери. LED индикаторите и дълготрайните батерии (PH2: 6 часа, PH4: 10 часа) увеличават удобството от преносимостта, превръщайки говорите в естествен избор за активните потребители.

Изработен да пасва на всякакъв интериор, привличащия погледите PH3 чрез своите специални светлини ще ви помогне да повишите настроението си без значение къде го поставите - от нощното шкафче до градината. Уникалният, изглеждащ като свещ, PH3 се предлага в три цвята и разполага с пет разноцветни осветителни режима. Комбинацията от богато аудио и ярки светлини го отличават от конкуренцията, достигайки до всеки ъгъл на стаята със своята цветна музика. А издържащата цели 10 часа вградена батерия предоставя на потребителите безпрецедентна свобода.

И трите говорителя са оборудвани с допълнителни входни портове, за да направят възможно свързването и с устройства без Bluetooth, каквито са по-старите MP3 и CD плеъри. А за по-съвременните устройства, чрез иновативната Multi Point функция високоговорителите на LG ще могат да се свържат към две Bluetooth устройства едновременно.

PH1 осигурява вградено осветление за повече настроение и издържаща пет часа батерия, което го прави перфектно решение за всяка стая в дома. Освен, че може да бъде използван като нощна лампа, изключително лекият Bluetooth високоговорител на LG е подходящ и за hands free устройство.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ саунд
Усилвател за слушалки: FiiO E6 45
Външна звукова карта: Creative X-Fi HD USB 24
Колонки: Corsair SP2500 24
Слушалки: А4Tech Dolby Gaming 23
Мултимедиен четец: Diva E-Book 7 22
Слушалки: Razer Megalodon 19
Аудио докинг станция:Philips Fidelio AS351 An 19
Слушалки: Turbo-X H646MV 18
LG с пълна аудио гама на CES 2017 13
Портативна колонка: Divoom ITOUR-ROCK 13