facebook facebook
 
 
 
   
 
Bloodborne е любимата игра на Хидетака Миязаки
10.10.2019

Геният зад Dark Souls поредицата и баща на жанра, който буквално се роди след първата игра, както и президент на From Software, Хидетака Миязаки, наскоро сподели пред медиите, че Bloodborne е любимата му игра, върху която е работил.

В интервю, Миязаки казва, че ако има една игра, която пази в сърцето си, това трябва да е Bloodborne. След това добавя, че тази игра е оставила следа в него. Въпреки това, а може би и заради силните си чувства към Bloodborne, Хидетака признава, че е трябвало да полират играта една идея повече, преди да я издадат. В частност г-н Миязаки споменава местностите "Chalice Dungeons" и "Blood Gems", които според него е трябвало да бъдат по детайлни отколкото са в момента.

В интервюто Миязаки говори още и за бос битките и процеса на проектиране на противниците в игрите на From. „Дизайнът е на първо място“, казва Миязаки. „Когато основната идея за боса е начертана, се обръщам към дизайнерите с минимално количество информация относно визията му. Оставям всички детайли на дизайнерите, които според мен внасят допълнителна доза оригиналност към творенията си."

В последно време Хидетака Миязаки се е отдал изцяло върху следващата игра на From Software, наречена Elden Ring. Играта е разработвана в партньорство с Джордж Р. Р. Мартин, автор на книгите от поредицата "Песен за огън и лед". Играта ще предлага отворен свят, което е нещо ново и неизпробвано от From. Миязаки пояснява, че новият и много по-голям свят ще изисква и нови механики на игра. Elden Ring е описвана като естествена еволюция на Dark Souls поредицата.

Следващата игра на From Software няма официална дата на излизане, но ще се предлага за PC, PS4 и Xbox One.  


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
From Software

новини:
Според нови слухове съвместната игра ще се казва "Great Rune", но няма да предложи пълноценно open world изживяване.
Очаква се заглавието да бъде обявено следващия месец.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122