facebook facebook
 
 
 
   
 
Blizzard повдигнаха завесата над пач 8.3. за WoW: Battle for Azeroth
07.10.2019

Въпреки, че World of WarCraft: Classic в момента се къпе в светлината на славата, Blizzard не са забравили и основната игра. Следващият ъпдейт за World of WarCraft: Battle for Azeroth бе обявен официално от Blizzard. Пач 8.3 ще носи името "Visions of N’Zoth". Той ще предложи голямо количество ново съдържание, в което място са намерили и нови раси. Въпреки, че WoW феновете не обичат "несериозни" раси (има хора, които все още не са "преглътнали" пандарените), сега ще им се наложи да свикнат с още, защото Patch 8.3. ще добави две нови раси. Първата се казва Vulpera и ще бъде част от ордата, а втората са Mechagnomes и ще се присъединят към Алианса. Въпреки, че те и досега бяха част от експанжъна, сега те вече ще са играеми. Това, което събуди гнева на доста от феновете, е че Vulpera представляват… Сладки, чаровни, лисицоподобни същества.

Двете раси обаче далеч не изчерпват всичко, което ни носи Battle for Azeroth. Развитието на сюжета продължава от там, до където стигна в Patch 8.2. и по-точно след края на "Rise of Azshara" – старият бог Н‘Зот най-накрая е освободен от своя затвор след милиони години заточение и съдбата на Азерот отново виси на косъм. Играчите ще могат да скочат в ново измерение на ужаса, част от което ще е и райда "Ny’alotha, The Waking City", в който ще ни очаква самия Н‘Зот. Основен акцент във "Visions of N’Zoth" ще бъдат Assaults in Uldum и Vale of Eternal Blossoms.

Освен това, пачът ще предложи и соло-ориентирано съдържание, което носи името "Horrific Visions" и в което играчите ще могат да се впуснат сами, без подкрепата на други играчи. Тези кампании ще представляват видения, с които Н‘Зот атакува своите противници, показвайки им различни версии на бъдещето на победният свят Азерот.

Точната дата на излизане на Patch 8.3. обаче все още не е ясна. BlizzCon 2019 наближава и може би Blizzard пазят тази информация за тогава. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
World of WarCraft: Battle for Azeroth

новини:
SuperData ни разкриват най-успешните във финансов аспект заглавия за изминалия месец.
Босът ненадейно се рестартирал насред битката, а аномалията обхванала целия северноамерикански регион.
В него най-накрая играчите ще могат да се изправят срещу последния оцелял Old God.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122