facebook facebook
 
 
 
   
 
Black Ops 2 във версия и за Wii U
11.06.2012

Комерсиалният хит на тази есен Call of Duty: Black Ops 2 ще се появи и във версия за Wii U, стана ясно от изтекла информация.

Според сканове от списание Nintendo Gamer играта трябва да излезе през ноември успоредно с премиерата на асмата конзола.

Официално японската компания още не е обявила кога ще се появи новия хардуер, но ноември изглежда резонно предположение.

Call of Duty: Black Ops 2 не бе и сред игрите за Wii U, обявени по време на Е3 2012. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Call of Duty: Black Ops 2

новини:
Според сайта What Gamez, самото студио Treyarch е пуснало съобщение в своя Twitter профил, в което казва, че "следващата играта ще започва с В и О".
Причината за недоволството на Нориега е, че според него в играта е използвана неговата прилика и външен вид, без той да е дал съгласие за това.
Следващата Call of Duty игра ще бъде оптимизирана в техническо и визуално отношение за PlayStation 4 и XBOX One, както и за РС.

Ревю:
По-различна и по-пълна със съдържание от всякога, онлайн играта в Black Ops 2 е главната причина да изкарате поне една година с играта на Treyarch.

Превю:
Конференцията на Microsoft завърши подобаващо - с геймплей кадри от есенния суперхит. Защо ли обаче имаме чувството, че и този път няма да видим дръзки решения?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122