facebook facebook
 
 
 
   
 
BioWare оглежда сериозно Skyrim за вдъхновение
21.12.2011

"Дръжте приятелите си близо, а враговете си дори още по-близо", изглежда е максимата, оказваща влияние върху стратегията на BioWare и следващата Dragon Age игра на студиото.

Въпреки че тя все още е далеч напред във времето, канадците признават, че държат под око една от най-хитовите фентъзи ролеви игри на тази година. Нещо повече, BioWare изглежда няма да се посвени да почерпи вдъхновение от външни източници точно като Skyrim, признава шефът на студиото Рей Музика.

В интервю за сайта Wired, Muzyka обяснява, че екипът, работещ по новата Dragon Age определено ще се вслушва в коментарите на феновете и техния критицизъм към Dragon Age 2.

"Следващата Dragon Age игра ще събира най-добрите характеристики на предните части на поредицата, както и такива от други игри, които са на пазара в момента. Става въпрос за приключения в отворен свят".

Като Skyrim например.

"Доста агресивно изучаваме онова, което направи Skyrim", добавя Добрият доктор. "Играта определено ни допада. Големи почитатели сме на Bethesda и на творчеството им. И смятаме, че гледайки от тях ние също можем да направим някои страхотни неща".


"Искаме наистина да изненадаме феновете и да им доставим неподправено удоволствие", завършва Музика. "В последните няколко седмици видях неща, които изглеждат невероятно и за мен това е бъдещето на поредицата. Нямам търпение да ги обявя официално". 

Фатална грешка от MySQL ManagerФайл: /noc/www/domains/pcmania.bg/public_html/managers/mysql.php, ред: 25
Заявка:
Номер на грешката: (1030)
РҐРѕСЃС‚: localhost
База: pcmania_site
Грешка: Got error 28 from storage engine