facebook facebook
 
 
 
   
 
BioWare вдъхва увереност на феновете на Anthem
30.01.2019

BioWare съобщи на  феновете си за напредъка си по фиксирането на въпросите, свързани с Anthem ,които възникнаха по време на VIP демото от миналия уикенд.

Пробната версия на играта  ще се върне този уикенд, този път отворена за всеки, който иска да я пробва. Всички  ще бъдем съсредоточени  върху BioWare, за да се види дали нещата работят малко по-гладко.
И ако имате нужда от малко повече стимул, BioWare подсказва , че трябва да се настроите към края на този уикенд, за да получите "поглед" в бъдещите му планове.

,,Както споделих в събота, [миналия уикенд] започнахме колебливо, но успяхме да се стабилизираме  следобед  и да запазим стабилноста на сървърите преди да ги изключим в неделя вечерта. " писа  шефът на   живата поддръжка Чад Робъртсън в своя  блог.

"Научихме много неща за  нашата игра, нашата услуга и вас, нашата общност. Ние работим усилено, за да гарантираме, че всеки може да се наслади на играта точно както сме го проектирали."

Проблемите, които се разработват преди този уикенд, включват грешки в правата, актуализации на производителността на сървъра за адресиране на т.н. rubber-banding , поправки за безкрайни товари, грешки в платформата за проверка на отключване то на Javelin, както и грешки при влизане в клиент и платформа.

 
Отзивите от играчите са следните . Пърформънса не е  равномерен, налага се често рестартиране на играта пир зареждане на мисия, което води до  липса на цели части от историята ,която трябва да се включи от друг сървър.

Но, разбира се, това е просто демо. BioWare твърди,  че вече са вградени допълнителни поправки и подобрения във версията на играта, готова за пускане на пазара през следващия месец.

Тези поправки включват по-нататъшни подобрения на производителността и корекции на стабилността, както и наскоро добавения  социален център на Launch Bay за до 16 играчи - добавен в отговор на обратната връзка с феновете.


Миналия уикенд геймплейя  е бил около   девет часа  , ще е интересно след повече от 3 дни този уикенд колко ще се увеличи игровото време ,след публичното отваряне на сървърите. 


През това време бяха завършени 1 милиона крепостни мисии и  2 милиона невинни същества бяха застреляни. 


,,Уверете се че ще сте на линия  в неделя следобед“ - заключи Робъртсън. "Ще имате възможност да видите някои от страхотните неща, които ще правим в бъдеще!"

В миналото BioWare говори за запазването на света на Anthem, който си струва да се върне чрез промени в живота - може би ще видим първата от тях.
Играта можете да  закупите от : 

Anthem: https://www.pulsar.bg/index.php?route=product/isearch&search=anthem 

напиши коментар
 


2746 мнения
профил »
Zlob каза на 02.02.2019, 20:23 ч. :

Личното ми мнение е че тази игра няма да струва.

Поредният опит на EA да си пробута лайняните транзакции!
напиши коментар
 
НАЙ-ЧЕТЕНО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 1513
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 1479
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 1475
Слух за изискванията на АС: Unity 1474
Петото "яйце", награди и регламент 1465
The Division за PC няма да е прост порт 1456
Завръщането на една легенда! 1430
Blizzard също прави разпродажба на игри 1381
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 1379
НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122