facebook facebook
 
 
 
   
 
Bethesda не предвижда нови Elder Scrolls преработки
11.01.2017

Преработената версия Skyrim's Special Edition е била еднократна инициатива и Bethesda не планира да се връща към други стари заглавия.

"Ремастерираната версия на Skyrim бе част от подготовката на екипа на Bethesda Game Studios да работи с новия хардуер преди да се захване с Fallout 4", обяснява вицепрезидентът на компанията Пийт Хайнс.

Действително, с предстоящи игри като Prey, TES 6, Quake Champions и The Elder Scrolls: Legends, издателят едва ли ще има много време, за да се завръща към старите си заглавия. Затова ако търсите алтернативни преработки на тях, най-добрите варианти си остават фен проекти като Skywind, Skyblivion и Vvardenfell. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
The Elder Scrolls V: Skyrim

новини:
Заглавието ще се бори за дял от привлекателния пазар на CCG игрите на стойност 1.4 милиарда долара, където лидер е Hearthstone.
Възможно е това да са продължения на The Evil Within, Wolfenstein или Rage, или пък нещо напълно различно.
Skyrim Monopoly ще запази класическия геймплей на настолната игра, но ще включва герои, локации и истории от света на Skyrim.

Ревю:
Епичен шедьовър, който надскача Oblivion неколкократно и който ще ви отведе в един зимен свят, пълен с дракони и безгранични приключения.

Превю:
Първата конкретна информация за петата част на една от най-старите и популярни ролеви поредици вече циркулира в мрежата. Ето какво ще представлява Skyrim.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122