facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Battle Knight
Ревю | 04.12.2011 | автор: Петър Йорданов


оценка:
Производител:
Gameforge
Издател:
Gameforge
Жанр:
Приключение, Екшън
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Класическо рицарско приключение

Може да изберете дали да бъдете зли или добри

Безброй задачи и опасни приключения

Не е нужно да теглите каквото и да било, за да я играете

минуси

Нужно е доста време, докато реално се превърнете в рицар

Мечтали ли сте си някога да заживеете живота на рицар в блестящи брони? А защо не на такъв, облечен в черно, със зла и страховита аура? Battle Knight - безплатната браузър игра на Gameforge - ви предлага именно това.

Това е едно заглавие, издържано напълно в рицарския дух на класическите книги и филми. То ще ви пренесе в света Калдийн. По всички граници на кралството бушува война, природни сили опустошават земята, глад застрашава живота на хората. Идеалното време за герои... или злодеи.

Ще кръстосвате 18 различни града - пристанища, села, крепости и прочие. Ще се впускате в десетки различни мисии и постепенно ще си проправяте път към престижната титла Велик Дук.

Всеки ден вашият (бъдещ) рицар може да изпълнява най-различни задачи. Той трупа опит и злато, качва нива, ходи на дуели, кръстосвайки меч с хиляди други рицари. Разбира се, винаги може да грабнете бойната брадва, ако тя ви отива повече, или пък боздугана. А защо не с копие, възседнал кон? Или пък на величествените криле на грифона?

Най-интересната характеристика на играта е, че тя ви позволява да изберете сами своя път. Дали ще се сражавате в името на краля (доброто) или ще тръгнете по пътя на Хаоса (злото), зависи единствено от вас самите.

Като всяка една масова онлайн браузър игра и тази ви позволява да се присъединявате към гилдии - в случа рицарски ордени. Ще може да водите сражения със своите съперници, ще участвате в групови мисии и ще превземате замъци и крепости с ордена си.

Така че какво чакате - изправи се пред предизвикателството още сега. Всеки е достоен за меча. Независимо дали е мъж или жена. Всеки може да облече доспехите и да се въоръжи. Друг е въпросът дали ще оцелее... 

напиши коментар
 

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 05.12.2011, 17:17 ?. :

Някак си новата визия не ми допада толкова много, трябваше да развият анимациите на дуелите от предишната версия
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Assassin's Creed III 80
Dead Space 3 80
Alan Wake 73
Assassin's Creed IV: Black Flag 71
Portal 2 65
Grand Theft Auto V 61
Dishonored 58
Thief 56
Alien: Isolation - ВИДЕО РЕВЮ 50
Call of Juarez: Bound in Blood 48