facebook facebook
 
 
 
   
 
Batman: Return to Arkham идва най-рано през ноември
10.07.2016

Колекцията Batman: Return to Arkham, която бе отложена малко преди премиерата си, явно няма да се завърне скоро.

Източници, запознати с плановата на Warner Bros., твърдят че сега двойното издание, включващо Batman: Arkham Asylum и Batman: Arkham City, ще излезе най-рано през ноември.

Batman: Return to Arkham се очакваше на 31 юли. Колекцията се преработва за PlayStation 4 и Xbox One и трябва да съдържа всички DLC пакети, пуснати за двете игри. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Batman: Arkham Asylum

новини:
Ежегодното издание на Академията за филмово и телевизионно изкуство удостои екшън-приключението на Rocksteady с приза за най-добра игра на изминалата година.
Такова е обещанието на шефа на студиото Rocksteady Games, който вярва, че новата игра ще бъде положителна изненада за всички фенове на супергероя.
Медийният гигант Warner Bros. вече е мажоритарен собственик на Rocksteady, което на практика означава, че можем да очакваме нови игри по лицензи на Warner.

Ревю:
Тази игра не е само и единствено за фенове на книжките с картинки – тя е за всички любители на екшън жанра. Мрачна, обсебваща те, убийствено добра.

Превю:
Въпреки че демото е болезнено кратко, то все пак успява да ни даде някаква смътна представа какво да очакваме от една от най-рекламираните игри на годината.

Чийт:
Тази игра не е само и единствено за фенове на книжките с картинки – тя е за всички любители на екшън жанра. Мрачна, обсебваща те, убийствено добра.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122