facebook facebook
 
 
 
   
 
Asus представи геймърските слушалки Echelon Forest
29.10.2014

Компанията Asus обяви Echelon Forest – геймърски слушалки с широко приложение, проектирани с мощни 50-милиметрови говорители от неодимови магнити, покрити с горски камуфлаж и съвместими с персонални компютри, Mac, конзоли PlayStation 4 и мобилни устройства.

Те разполагат с възглавнички с диаметър 100 мм, които перфектно прилягат към ушите и същевременно изолират шум със сила 30dB. Слушалките Echelon Forest са новата добавка към серията Echelon, която се състои от геймърска периферия с горски камуфлаж и е предназначена за любителите на FPS игри.

Echelon Forest имат ергономична конструкция за използване по време на маратонски гейминг сесии и са лабораторно тествани за осигуряването на оптимална сила на захващане за главата, така че потребителите да се чувстват добре. Възглавничките за ушите с диаметър 100 мм осигуряват плътно прилепване, осигурявайки на потребителите 30dB шумова изолация за поглъщащо аудио преживяване.

Слушалките се отличават с горското си камуфлажно покритие, като скоро предстои да бъдат пуснати и подобни на тях слушалки Echelon Navy с окраска, вдъхновена от военноморските приключения.

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Asus

новини:
Събитието развенча митовете, че жените не играят видеоигри, както и че геймърите не спортува.
Припомняме, че събитието ще се състои на 26 ноември (неделя), от 10:00 ч., в атриума на Bulgaria Mall и ще включва турнири по видеоигри.
Ще се проведат първият изцяло женски турнир по HeartStone и League of Legends, както и единственият по рода си StarCraft BroodWar турнир за ИТ специалисти.

Превю:
Геймингът постепенно преминава от десктопи към лаптопи и мобилни устройства, а хардуерните производители инвестират все повече в създаването на иновации.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122