facebook facebook
 
 
 
   
 
Assassins Creed: Odyssey ще е безплатна този уикенд
16.03.2020

Ubisoft обявиха, че Assassin's Creed Odyssey ще бъде безплатна този уикенд. Free to play периодът ще започне на 19-ти март и ще продължи до 22-ри март включително. Играта вече е свободна за сваляне през Uplay и Epic Games Store, но ще може да бъде стартирана безплатно чак на 19-ти. Ако решите да закупите играта в този период, вашият прогрес, който сте осъществили докато (и ако) сте играли в рамките на безплатния период, ще могат да се запазят.

Assassin's Creed Odyssey предлага невероятни приключениея в свят, в който всеки избор е от решаващо значение. Играчите в нея могат да играят с Алексиос или Касандра, а играта предлага нова диалогова система, спрямо своите предшественици. В Assassin's Creed също така се завръщат и морските битки, а чрез използването на различни плавателни съдове играчите могат да изследват различни древни острови в Егейско море. Играта предлага два игрални режима: Guided и Exploration. В Guided играчите автоматично получават различни куестове, за чието изпълнение те ще трябва да следват определени маркери. В Exploration е обратното - играчите сами трябва да изследват огромния свят на играта, намирайки различни цели и куестове. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Assassin's Creed Odyssey

новини:
След като придърпаха с важен пост и голяма заплата мастърмайнда Джейд Реймънд, ето какво ни е подготвил гигантът по темата за гейминга...

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122