facebook facebook
 
 
 
   
 
Assassin's Creed: Valhalla се завръща към стелт корените на поредицата
13.05.2020

През годините Assassins’s Creed претърпя редица метаморфози. Дългият път, който поредицата извървя от Алтаир до Алексиос, беше съпроводен от множество промени във формулата ѝ,че дори от един момент нататък AC започна да губи своята идентичност.

Ubisoft, опитвайки се всячески да угодят на колкото се може повече хора, се пуснаха по течението на модните тенденции и стигнаха до там, че да омаловажат ролята на емблематичния за поредицата hidden blade и да го превърнат в поредното острие от арсенала ви, лишавайки го от негова убийствена ефективност.

За щастие, светлина в тунела има, а фактът описан в изречението по-горе е на път да се промени. Повод за радост е твърдението на криейтив директорът на Assassin’s Creed: ValhallaАшраф Исмаил, че hidden blade-ът отново ще бъде смъртоносен, тъй като геймплейът на Valhalla ще се завърне към корените си.

А.Ш разказва, че „Ейвор ( нашият протагонист) получава hidden blade-а сравнително рано в играта, а малко по-късно научава техника, която изпълнена в точния момент, може да „приспи“ за вечни времена практически всеки антагонист в AC: Valhalla“.

За да изпълните тази смъртоносна техника, ще са ви нужни единствено малко умение и доза късмет, но усвояването ѝ ще ви бъде от голяма полза, тъй като геймплейът на Valhalla ще се гради около социалния стелт. Това решение може и да ви се стори странно за игра, в която ще управлявате представител на Викингите от плът и кръв, но от Ubi имат добро обяснение за него – приключенията на Ейвор се развиват в враждебна среда и смесването с тълпата може да предотврати редица нежелани неприятности.

Всичко това звучи обнадеждаващо, но все още очакваме първият истински геймплеен трейлър, който да потвърди всичко казано до момента.  

напиши коментар
 


225 мнения
профил »
Toadragon каза на 14.05.2020, 16:07 ч. :

Със тази снимка направо крещи стелт .
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Assassin's Creed: Valhalla

новини:
За жалост, Ubi не разкриват реалната бройка на продадените копия за PC
Въпреки, че това са кадри, които най-вероятно ще видим идната неделя, от Ubisoft определено не са доволни от този теч.

Ревю:
Не успяхме да устоим на желанието да си направим базик с името на главния протагонист Ейвор

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122