facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Assassin's Creed: Unity
Ревю | 15.11.2014 | автор: Александър Рангелов


оценка:
Производител:
Ubisoft Montreal
Издател:
Ubisoft
Жанр:
Екшън от трето лице
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Париж сам по себе си е постижение

RPG елементи

Ко-оп за двама души е добра идея

Повече гъвкавост при мисиите

минуси

Бъгове и микротранзакции, които нямат място тук

В първите дни е трудно дори просто да играете

Assassin’s Creed: Unity има тежка задача – от една страна тя трябва да се превърне в първата игра от серията за новите конзоли на Sony и Microsoft, а от друга да раздвижи малко поредицата след като последните две игри до голяма степен се дублираха и единствено морските битки бяха свежият полъх в тях. 

Това обаче не е извинение за подхода от типа „една крачка напред, две назад“, който новата игра сякаш възприема. От една страна графиката на Unity е страхотна (поне когато не пада в жертва на множеството бъгове, но за това – след малко), от друга обаче доста други неща очевидно са загубили тежестта си. 

Там, където Unity блести най-силно е в реализацията на девиза The Past is Your Playground. Благодарение на чистата мощ на next-gen системите, улиците и сградите на Париж от края на 18 век са не само изобразени безупречно чак до процеждащата се през цветните стъкла на Нотр Дам светлина, но всеки район е населен от отличаващи се тълпи гневни граждани. Благодарение на Free run системата придвижването е изключително леко и управлението с два бутона позволява по-гъвкаво изкачване и спускане. На моменти ще се сблъскате и с доста хитри пъзели, които изискват да напрегнете мисълта си. Изследването на големия град е страхотно, а същото се отнася и за моментите, когато вашият герой Арно пътува през времето, за да се озове в Париж по време на нацистката окупация.

Нещата не са толкова положителни, когато все пак се откажете от красивия отворен свят и се съсредоточите върху главната история на Арно. Нито желанието му да отмъсти за баща си, нито и борбата му за сърцето на любимата са толкова емоционални и изпипани истории, колкото би ни се искало. Освен това към края историята се влачи значително и последните три от т.нар. sequences са направо излишни. Въпреки че за кратко се срещате с исторически личности като Наполеон и дори маркиз Дьо Сад, те не са централни за сюжета. 

Самият Арно може да се кустомизира доста добре както в сингъл плеър, така и в ко-оп и резултатите от това какви оръжия ползвате и какви умения си купувате си личат веднага. Така например по-тежката броня може да ви предпази, но пък ще направи безшумното придвижване невъзможно. На свой ред копието може да ви даде далекобойност, но определено не е най-доброто оръжие за продължителните дуели на закрито. Като цяло на разположение са голям брой отличаващи се оръжия, които може да ъпгрейднете и всяка екипировка има определени RPG показатели, които дават бонуси към движението, издръжливостта и др.

Този път ко-оп мисиите заменят мултиплеъра и до известна степен те са готини, особено когато връзката е стабилна, а комуникацията между играчите – ясна. Критика обаче търпи мачмейкинг системата, която позволява на всеки играч да се пробва във всяка една мисия без значение от екипировката и оръжията с които разполага. На практика това превръща потенциално елегантния дизайн на нивата в дразнеща проява на груба сила. 

Докато паркурът работи добре, то същото не може да се каже за новата система за укриване. Както влизането, така и излизането от укритие е доста проблематично и понякога е невъзможно да направите нито едното, нито другото докато сте клекнали – сериозен недостатък за стелт секциите. Доста нелогично когато сте се прикрили, Арно сякаш е напълно незабележим дори за врагове, които са от неговата страна.

Вероятно досега вече на всички е станало ясно, че немалка част от Assassin’s Creed: Unity не е довършена. Проблемите се срещат на всяка крачка и варират от спада на кадрите в секунда през комични гличове до директно блокиране на играта. Без да навлизаме в подробности, в YouTube вече има достатъчно примери за това на какви сцени може да се натъкнете в играта. Към това обаче трябва да добавим микротранзакциите, няколко различни валути, с които може да пазарувате  в играта, както и AI-то в играта, което е на доста лошо ниво. 

Понякога може да проследите целта си и да убиете неговите охранители един по един в промеждутъците на поглежданията му през рамо и той няма да реагира изобщо. Друг път враговете престават да ви търсят, защото просто сте влезли в къщата, на чиито покрив стоят те. Оставените от Арно трупове пък сякаш всеки път генерират случайна реакция, която варира от аларма до напълно безличие. Ясно е, че в игра с отворен свят и огромен брой персонажи и възможни пътища, програмирането не може да бъде съвършено, но въпреки че не са фатални за геймплея, подобни неща просто пречат удоволствието да е пълно.

Assassin’s Creed: Unity е типичен пример за това как превръщането на една игра в ежегодна поредица не винаги е добра идея. Дали времето не е било достатъчно, въображението се е по изчерпило или пък нещо друго е причина за случилото се, но продуктът, пуснат от Ubisoft не се оказа този суперхит, който компанията искаше и дори ембаргото на ревютата за американската премиера не може да попречи на геймърите от останалия свят да разберат, че тук има нещо гнило. Атрактивният геймплей, красивият Париж и RPG елементите наистина са на лице, но заедно с тях идват и бъгове и досадни решения, които не би трябвало да имат място в ААА заглавие. 

 
системни изисквания
OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required) Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)
напиши коментар
 

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 16.11.2014, 14:49 ?. :

Тази игра е толкова неоптимизирана, че това ревю, браузъра ми едва го зареди.

746 мнения
профил »
Blackbird каза на 16.11.2014, 15:16 ?. :

Can confirm, на PS4 след 1.02 пача все още върви като пръдня.

1212 мнения
профил »
Nreth каза на 16.11.2014, 17:29 ?. :

Тя играта ще върви зле поне още няколко месеца(в най-добрият случай).BF4 и до ден днешен има проблеми...

569 мнения
профил »
King igra4 каза на 16.11.2014, 19:37 ?. :

Не те е срам да цапаш PS4 с AC Unity :D

6 мнения
профил »
gangstagot каза на 16.11.2014, 15:26 ?. :

Имаше преди една поредица (забравих и името),всяка седмица по едно заглавие (образно казано) и не мина много време и хлопнаха кепенците.Може и с "Assassin's Creed" да стане нещо подобно.

526 мнения
профил »
shpekovsalam каза на 16.11.2014, 15:43 ?. :

Преди да прочета ревюто на PC Mania ще споделя моите впечатления от играта.

Плюсове: Музиката, звуковите ефекти, графиката, артът и анимациите са чудесни! По-мощните конзоли определено си казват думата тук. Пресъздаването на Париж е невероятно! Градът наистина "оживява". Отворените прозорци и врати на сградите спомагат за това. Арт и дизайн тиймовете наистина заслужават похвали за работата си.

Опциите за кустомизация са добре дошли. Предишните Assassin's Creed игри имаха нужда от нещо такова. Стига да имаш парите, може да си облечеш Арно по свой вкус.

Братсвото най-накрая е тайна организация с последователи, членове и изградена йерархия! Нещо, което за последен път беше реализирано в Assassin's Creed: Brotherhood. В третата и четвъртата част или липсваше напълно, или беше някакво племе, което се крие в джунглите и не е особена заплаха.

Може да подходиш към assassination-а по няколко начина, като планираш атаката си предварително и изполваш различни слабости в защитата на противника.

Има и други по-малки нещица, като подобрение в combat системата. Успях да доловя и вдигната трудност в битките - ударите вземат доста живот и парирането изисква малко по-бързи рефлекси.

Минуси: Нека започнем с нещо малко. Дами и господа, представям ви любимата дума на Assassin's Creed: Unity - "pisspot". Надявам се я харесвате, защото само в първия 1 час от играта ще я чувате НЕПРЕКЪСНАТО! НЕПРЕКЪСНАТО! Лично аз исках да вляза в играта и със зъби да изтръгна гръкляна на Белек или каквото там му е името. Не мога да ви опиша колко много ме издразни!

Добре, зачеркнахме това!

Играта е пълна с гличове! Повече от веднъж видях жителите на Париж да се разхождат във въздуха, да потъват в земята, да минават през стените или да се появяват от нищото. Също така Арно има нещо като странна левитация, докато скача между сгради и т.н. Гардовете пък два-три пъти успяха да ме видят през стените. И това са само някои от тях. На два пъти мисията трябваше да бъде започната от начало - отново заради глич! Всеки е изпитал поне по няколко.

И като стана дума за гардове, те са супер дразнещи. За разлика от предишните игри от поредицата, където бяха глупавички, сега те погват за абсолютно нищо! Наистина за абсолютно нищо. В момента, в който те видят почва да им се пълни квадратчето с жълтичко и стават подозрителни. Побегнеш ли - погват те на секундата. Интересно е, че няколко пъти покрай мен някой викаше "Крадец! Дръжте крадеца!". Те обаче се втурват срещу мен, защото просто съм там! Също така явно имат орлови очи, тъй като виждат от доста далеч. За сметка на това пък са глухи. Може да заколиш някого зад гърба им, той да започне да се дави в кръвта си или да вика, но това тях изобщо не ги интересува. Имах случаи, в които тяло от покрива пада зад гърба на гард на земята, но той ни лук ял, ни лук мирисал! Странно намерих това, че в Black Flag можеше да им привлечеш вниманието с подсвирване, но в Unity тази опция не я видях.

Рано или късно ще трябва да се сбиеш с тях. Силно ограниченият арсенал не помага в това начинание. Ezio можеше да носи сабя, нож и hidden blades и да се бие и с трите. Също така можеше да използва и оръжията на противниците - брадви, мечове, пики, чукове и дори метли. В Unity обаче носиш само едно оръжие(сабя, чук, брадва или копие) и се биеш само и единствено с него. Изключение правят пистолетът и пушката, но те пък така или иначе са скучни. Phantom Blades са осъвременен и умален вариант на арбалета. Всичко това прави битките безинтересни и еднообразни.

Контролите понякога усилено работят срещу играча. Често могат да доведат до фрустриращи моменти. Арно явно страда от обсесивно-компулсивно разтройство и просто трябва да се качи на всеки варел, парапет, комин, каруца и какво ли още не. Всичко това в най-неподходящият момент!


Интерфейсът! Ах, този интерфейс! Имам чувството, че с всяка нова Assassin's Creed игра той става все по-натруфен. На екрана излизат всевъзможни неща, които заемат твърде много място. На всяка крачка играта ти напомня или да си изхарчиш ресурсите, или че си на мисия, или нещо друго, за което по-надолу. В този ред на мисли, нещата за правене за ЧУДОВИЩНО много. Толкова много, че играта става по-лоша! Манна небесна е, че има филтър на картата! Като сложим към това, че голяма част от тях са скучни и безсмилени и нещата загрубяват.

Loading Screen-овете понякога отнемат доста време.

Сега идват най-големите проблеми, които имам с играта:

Арно и останалите персонажи, които са сравнително малко на брой, са плоски и безинтересни. През цялото време не ми пукаше дали ще живеят или ще умрат. Не чувствах никаква привързаност към нито един от тях. Към това можем да прибавим и болезнено монотонната обстановка. Не стига това, че Париж е ЕДИНСТВЕНОТО място на действието, но градът изобщо не се променя, с изключение на политическата и социалната страна на нещата. Дори сезоните остават същите! Тук добяваме и средняшката история, която просто присъстваше там, за да я има! Това контрастира силно на фона Assassin's Creed: Black Flag, която беше толкова красива, пъстра и огромна! Героите бяха повече на брой и всеки си имаше свой характер и наистина ни беше грижа за тях. Да, сюжетът и там не беше нещо особено, но играта успя да компенсира това.

Микротранзакции. Това не мисля, че има нужда от коментар. В момента, в който видях такава опция директно свалих 1 единица от крайната оценка. Замислих се дали да не са дори 2.


Ubisoft АГРЕСИВНО се опитват да те накарат да играеш онлайн или да ползваш някакви други услуги. Страшно дразнещо е непрекъснатото им натякване да играеш Assassin's Creed: Initiates... което дори не работи, както и всичко останало свързано със сървърите на компанията! Не трябва онлайн играта да влияе на Single Player кампанията, но тук не е така. Искаш да отвориш този сандък? Assassin's Creed: Initiates! Искаш да облечеш костюмът на X assassin от миналото? Assassin's Creed: Initiates ИЛИ приложението за телефон Companion. Искаш това, искаш онова - Assassin's Creed: Initiates/Companion App! WHAT THE FUCK!?

Оценка: Докато Black Flag беше крачка напред, Unity е 3 назад. Играта е претупана, недовършена и пълна с проблеми от най-различен характер. Нещото, което я издига е изключителният детайл на света. В най-добрият случай 6/10!

777 мнения
профил »
veluvian каза на 16.11.2014, 22:23 ?. :

Изглежда коментарът ти е далеч по - съдържателен и аргументиран от твърде оскъдното ревю. Добра работа. Иначе жалко за ACU, преди месеци бяхме дълбоко впечатлени от първите кадри, а се оказа съвсем топла бира...

526 мнения
профил »
shpekovsalam каза на 18.11.2014, 10:21 ?. :

Благодаря! :)

742 мнения
профил »
jenssn каза на 20.11.2014, 02:32 ?. :
Редактиран на 20.11.2014, 02:52 ?.

След 2рия Асассин звуците и мастеринга е бил винаги пълебн шит .. чуваш войници в далечината все едно от 2та метра да си говорят ?? ДА ФЪК вееее Съмнявам се с тази игра композитора да се е старал. Всичко си е посредствено .. мааалко по добре от блек флага ... там пък когато си горе за флага чуваш долу сабите как се удрят все едно до главата ти ..


Стига да имаш парите, може да си облечеш Арно по свой вкус. - в предишните ассассини нямаше ли възможност за облекло бе мои ???


Може да подходиш към assassination-а по няколко начина, като планираш атаката си предварително и изполваш различни слабости в защитата на противника - ТОВА нещо го имаше в пъривя ассассин можеш да подслушваш да крадеш писма за информация ... да атакуваш да се прмъкваш тайно .. и подготовката преди всяко убиийство беше уникална .. и най вече че можееше да убиеш целта си по 4 5 начина ... copy/paste за UNITY

"pisspot" - I feel ya bro ... това е при всяка игра на тия ретарди ... в блек флага ... да освободя някой заблуден пират на някое затънтено островче от двама дето се пекат на 40 градуса с вълнени куртки и като ги освбодя и ми знаят името ..KENWAT ISNT IT :0 Every fuckin` time.


да се появяват от нищото - туй си го имаше и в 4ката ... с материализирането на NCP-та ниш ново под АС слънцето.

ОТносно битките .. .направо си е фъш с тоз юнити ... в 4ката избивах квото видя само да ми попадне брадвата или пушката с пика ... ебахти фаталититита ставаха .. мноо яко..

просто трябва да се качи на всеки варел, парапет, комин, каруца и какво ли още не. - този проблем го имаше и в миналите игри .. ама съвсеееем рядко се набюдаваше .. явно ретардите не са направили правилно копи пейста ... да ги еба.

Интерфейсът! - кефи ме обаче как всяка една игра на уби на буквичките имат черен фон ... и изглежда толквоа хартиено и грозно ... OVERLAY нема ли за тия хора бееее !

Париж е ЕДИНСТВЕНОТО място на действието, но градът изобщо не се променя, --- мани мани .. спомянм си братството или двоката които бяха добри Асассини слънцето изгряваше от север ... пълен филм .. май 2ката .. къде беше там с Вилата на чичото на дезмънт в Италията ...

Като цяло мноо си прав във всичко .. а това с тия микротранзакции таз игра и на 100 кадъра да направят да фърчи нема я изпиратствам !

155 мнения
профил »
Aleksander каза на 16.11.2014, 15:46 ?. :

Първите Assassin's Creed ,като ги почнах ,такъв кеф беше и чаках с голямо нетърпение да излезе някое продължение. Двойката особено беше доста добра ,а сега като гледам през 5 месеца да излиза се нов Assassin .... Прекалено много избягаха от идеята .... Те си знаят де !! Ама за мен първата и втората част бяха едни от най яките игри правени !!

291 мнения
профил »
bushido каза на 17.11.2014, 07:41 ?. :

Първите две с право бяха най-хубави. След това смениха изпънителния продуцент на игрите и оттам насетне поредицата тръгна надолу. Revelations беше може би последният истински AC, защото носеше емоционалното ядро на първите игри.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 20.11.2014, 02:37 ?. :

Смениха го щото онез видяха дебела крава и дай да доим ... а замисъла на играте беше да бъде трилогия И ТОЛКОВА още ме е яд как свърши първата с тия скрити рисунки в стаята на дезмънд ... накрая ниш за тях нито за SBuject 17 Или Subject 1 както беше ... няма ги яките пъзели ... няма я концепцията ... ниш няма от 2рата нататъка всичко е некфа смукачка от пръстите на слона ... епик фейл си е епик фейл ... сотавам си с спомените за 2те и моа глеам сииира на уби идиотите. !

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 16.11.2014, 15:55 ?. :

Моля Атворът, ако следи темата, да даде разяснение какви са тези RPG елементи, за които споменава.

1076 мнения
профил »
Deroni76 каза на 16.11.2014, 17:22 ?. :

Кустомизация на външния вид на Арно, както и skill-point система.

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 16.11.2014, 17:33 ?. :

Значи - солидно РПГ.

1076 мнения
профил »
Deroni76 каза на 16.11.2014, 18:48 ?. :

Абсолютно. Dragon Age пасти да яде.

1076 мнения
профил »
Deroni76 каза на 16.11.2014, 16:47 ?. :

Играта се усеща по-филмска защото върви с 23 кадъра в секунда.
10/10

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 16.11.2014, 17:47 ?. :

най-кинематографичната игра правена някога 100/10 направо ! За следващата част от поредицата кадрите ще са сведени до 10 кадъра в МИНУТА за най-добър ефект

569 мнения
профил »
King igra4 каза на 16.11.2014, 19:39 ?. :

4 звезди от 6. Тая игра се оказа по-голям боклук от WD. Максимум 1.5 звезди по милост може да се дадат.

769 мнения
профил »
Soviet Reunion каза на 16.11.2014, 19:43 ?. :

Играч, щом дори PC Mania които по принцип се празнят на такива игри, са дали оценка 4 от 6 и не са харесали играта, значи наистина е много зле.

569 мнения
профил »
King igra4 каза на 16.11.2014, 20:44 ?. :

Така е, аз очаквах да и дадат 5 или 5.5 звезди :D

1335 мнения
профил »
sollider каза на 17.11.2014, 16:13 ?. :

Цитирам "sean" от ревюто на Watch_Dogs:

Sean каза на 29.05.2014, 01:35 ?. :

Щом даже PC Mania, които принципно се празнят на всеки боклук без значение колко скучен, не харесват играта, значи наистина е зле.


Играта че е зле - зле е (говоря технически, все още нямам възможност да я изиграя заради ниския фреймрейт). В това няма никакъв спор, ама щом вече ти се налага да копираш коментари на други потребители, за да хейтнеш за пореден път Ubisoft, значи дори и на теб са ти се изчерпали опорните точки. :D

2755 мнения
профил »
Zlob каза на 16.11.2014, 19:48 ?. :
Редактиран на 16.11.2014, 19:50 ?.

Въпрос към хората, които са я играли или са се опитали да я играят. Историята как е? Има ли я няма ли я? Имам чувството че от 3-ката насам не са се напъвали в тази област особено. Какво се случва аджеба след като Дезмънд...знаете (да не използвам спойлъри) никой не знае... Така като чета (не от това ревю) до такава степен са опростили битките че може и маймуна да се справи. Вярно ли е ?

526 мнения
профил »
shpekovsalam каза на 16.11.2014, 20:20 ?. :
Редактиран на 16.11.2014, 20:31 ?.

Както съм написал горе, историята е там, за да я има. Слаба и безинтересна е. Ходиш и убиваш някакви хора, за да можеш да намериш лошия. Преди се вземаше участие в реалните събития и се създаваше усещане, че наистина оказваш влияние на историята. В Unity няма нищо такова. През цялото време чаках нещо да се случи, но уви... революцията си тече, ти си водиш личните битки и така. Реалните исторически личности се появяват за доста кратко време и изчезват след това. Краят е безsмислен, което се наблюдава в последните няколко игри.

В самото начало на Unity има сцена, в която играеш като Templar в периода, когато църквата ги обявява за еретици и заповядва да бъдат арестувани. Трае около 10 минути и беше по-интересна от цялата останала част от играта.

Битките изискват по-бързи рефлекси от преди, а ако те ударят ти вземат известна част от живота. Куршумите също за доста силни. Всичко зависи от екипировката, която притежаваш. Димките вече не са "overpowered instant-kill", но пък с подходящите дрешки може да носиш толкова много от тях, че до известна степен позволява да ги спамиш.
1076 мнения
профил »
Deroni76 каза на 16.11.2014, 20:28 ?. :

Историята е страшно размита. Все едно си си сипал бира до половината и останалото си го допълнил с вода. Историята в наше време е невероятно плоска. В основата си, те са просто кътсцени, които се натрапват на чувството за имерсия. Това идва от човек, който обожаваше частите с Дезмънд в AC1 - AC3.

Още по-лошо е, че историята постоянно крещи "ТОВА Е ПРОСТО ИГРА!!!!" в моменти като този: http://youtu.be/OiMLwGINpkA?t=3m18s

Що се отнася до историята на Арно...
Не е зле като цяло, особено откъсите преди да стане член на асасините. Но след това губи блясъка си. Постоянно бива командван на място къде да отиде и кого да убие, сякаш играеш Call of Duty.

Бойната система е подобрена, но не е АБСОЛЮТНО ХИПЕР УЛТРА РАЗЛИЧНА, както много казват. Просто враговете ти понасят повече удари преди да можеш да ги повалиш, не е insta-kill на момента щом парираш и могат да те убият с един замах, ако кръвта ти е достатъчно ниска.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 20.11.2014, 02:39 ?. :

Братле само като си спомня игрите от 98 99 2000 2001 имам чуството че новите на уби софт са направени специално за MENTALLY HANDICAP хора ..

52 мнения
профил »
Dveidve1 каза на 16.11.2014, 21:58 ?. :

Гледах един walkthorugh в youtube и ми направи впечатление, че има някакви memories, които ти позволяват да играеш с Алтаир и Ецио. Първата мисия с тамплиера също е част от тези. Някой да има повече информация?

742 мнения
профил »
jenssn каза на 20.11.2014, 02:16 ?. :

Toва е неш като псевдо ревю май .. дето автора пише за една игра без да я играл ... ПЦ мания ... когато се пише ревю за игра то автора треееа да я превърти поне един път ... ко ми смучете от пръстите с тия издегустации наречени "ревюта" станахте кът УбиЛайновозите.


придвижването е изключително леко - леко е щото нема как да паднеш само държиш спирнта заедно с W и до там .щото дизайнерите са погрижили да сложат всякви подобни неща че да не паднеш. толкова за това ... малоуме брато

Арно сякаш е напълно незабележим дори за врагове, които са от неговата страна. - ва кога не е било човек. .. където АЦ има стелт .. то е малоумен от всякъде.

както и AI-то в играта, което е на доста лошо ниво. - Сори ама кога в игра на УбиСофт ис виждал АI ... то няма такова .. сичко е некфо скриптирано там да върви да говори едни и същи фрази и до там .. посмях се доста на далечния вой 4 къде тия златните си блъскаха войниците с колата и се циклиха в един кръг .. един оцеля измрънка нещо застана на ръба на една скала загледа се в небето и до там ... блокаж на AI-то ...

Ясно е, че в игра с отворен свят и огромен брой персонажи и възможни пътища, програмирането не може да бъде съвършено - дА ПОЯСНИМ това важи само за игри на УБиРетардите ... пусни си ГТа4 и до ден днешен си експерементирам и все нови тайнички и места намирам. УбиИдиотс държат на ПОВТАРЯЕМОСТТА

742 мнения
профил »
jenssn каза на 20.11.2014, 02:50 ?. :

https://www.youtube.com/watch?v=OiMLwGINpkA&featu re=player_detailpage#t=914


Freerun-a тотално е опропастен .. кфи са тия скоци на 20 грамово мишле бееее скачах и фърчиш 5 метра в права линия ... ОМГ .. за тоз гравитация нема ли ??? Другото което е пълен шит е че скача от покрива на къщата при презимяването даже не правил ROLL а в предишните части здравето ти пада 1/3.... и в това отношение стъпка назад. смех за убисофт .. дано това е последния АС

66 мнения
профил »
heartfall каза на 08.12.2014, 20:01 ?. :

аз пък ще си я сваля пачната и пиратната след няколко месеца и ще върви чукяр... Тц тц...
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Assassin's Creed: Unity

Превю:
Атрактивната историческа поредица на Ubisoft този път ни пренася в родината на компанията и няма съмнение, че очакванията на гейм общността са високи.

новини:
Дизайнери от Ubisoft са прекарали години в създаване на виртуален модел на катедралата
Въпреки, че колекцията още няма официален анонс, Amazon Italy пусна оферта за Assassin's Creed: Ezio Collection, в която пише, че пакетът ще се появи тогава.
По всичко личи, че Ubisoft ще възроди любимия на мнозина Assassin's Creed герой Ецио за PlayStation 4 и Xbox One.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Watch_Dogs - видео ревю 149
Star Wars: The Force Unleashed II 125
Tomb Raider 103
The First Templar 91
Assassin's Creed: Revelations 90
Darksiders 2 87
Assassin's Creed 2 81
Grand Theft Auto V - Втори поглед 80
Prince of Persia: The Forgotten Sands 80
Assassin's Creed III 80