facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Assassin's Creed III
Ревю | 25.11.2012 | автор: Иво Цеков


оценка:
Производител:
Ubisoft Montreal
Издател:
Ubisoft
Жанр:
Екшън от трето лице, Приключение
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Уникално красива визия

Тонове съдържание, които ще ви държат дълго

Морските битки са приветствана добавка

Автентично пресъздаден период

минуси

Проблемно АІ

Технически бъгове

Стелт елементът не е изпипан

Битките не са толкова динамични

Историята често се накъсва

За тазгодишното издание на историческото си екшън приключение Ubisoft ни обещаваше нови анимации, обновен енджин, осъвременена бойна система и свеж геймплей – все промени, които липсваха в серията от времето на Assassin's Creed II. Въпреки че на теория и в съвсем конкретен аспект тези неща наистина присъстват, Assassin's Creed III изглежда като пример за това как отделните елементи могат да бъдат налице, но цялото не е позитивна сума от тях. Но да не избързваме.

Урок по история

Както обикновено, историята в Assassin's Creed III започва в настоящето, където борбата между Асасините и Тамплиерите е на прага на своята кулминация. За да се сдобие с ценна информация, която ще помогне на фракцията му, Дезмънд отново е принуден да влезе в Анимуса, за да върне към друг исторически период – този на колониална Америка на прага на Войната за независимост. Още от първите сцени става ясно, че Assassin's Creed III е амбициозно начинание, което просто няма как да се изиграе за няколко часа и да се остави настрана. Сюжетът стартира няколко десетилетия преди Революцията и най-напред проследява пътя на Хейтъм Кенуей от мрачния Лондон до отворените простори на Нова Англия. След два-три часа игра с него е време за следващия исторически скок, който този път ви поставя в образа на малкия Конър. Той трябва да открие истината за себе си, за Кенуей и за още много неща, които далеч надхвърлят детското му съзнание. Сюжетът обаче се развива постепенно, на моменти дори привидно мудно, докато всъщност ви прави все по-съпричастни и привързани към младия герой. Първите стъпки в играта с Конър всъщност нямат нищо общо с великите дела, за които е призван той. Вместо това ще играете на криеница, ще събирате пера от орли и ще поставяте капани за зайци. Скоро обаче пограничната идилия е нарушена и Конър е принуден да погледне в очите неблагодарния и суров живот. Пътят му ще го отведе от горите на пограничните райони до калните улици на Бостън и Ню Йорк, ще го срещне с известни личности от периода и ще го направи съпричастен към не едно и две събития и битки, белязали края на 18-ти век в колониите.

Запленяваща визия


Assassin's Creed III е истинско пиршество за очите. Anvil Next с право може да заеме мястото си като един от най-добрите енджини в момента що се отнася до пейзажи и природни картини, може би заедно със софтуера на Naughty Dog. Светът на играта е огромен и буквално спира дъха ви с красиви гледки, независимо дали това са заснежените улички на колониален Бостън, спускащите се над върховете на дърветата слънчеви очи или планинските поточета, през които прецапват копитата на коня ви. Честно казано, от времето на пейзажите в Хималаите от Uncharted 2 не съм срещал игра, която да ме накара просто да обикалям из света, за да се наслаждавам на гледката или пък да спра на някое място и да отпусна поглед върху някое красиво местенце.

Морски вълци

Много се изписа за морските епизоди в Assassin's Creed III, но нищо не може да се сравни с усещането, когато за пръв път застанете зад руля на Aquila, след като старото пробито корито най-сетне е стегнато за път по вода. Докато направлявате кораба между рифовете към Марта’с Винярд няма как да не си дадете сметка колко много са се развили игрите в последно време. Усещането за порещия в платната вятър и красивите пейзажи, които се разкриват пред очите ви наистина е зашеметяващо.  Наистина управлението на кораба е максимално аркадно (което реално е плюс и го прави по-достъпно), а тактиката рядко се свежда до нещо различно от това да разположите Aquila успоредно на врага, за да го засипете с гюлета, но морските мисии са отлично допълнение и заслужават похвала. От чисто логическа гледна точка, тяхното присъствие не е особено смислено, защото трудно може да се оправдае прехода между младия полу-индианец, бродещ из дивите погранични гори към напетия капитан, въртящ руля и даващ команди за спускане на платната, но какво пък.

Крачка напред и една встрани

Assassin's Creed III безспорно представлява амбициозно начинание, що се отнася до начина, по който се проследява историята в нея. От една страна тя е типичната story driven game или игра, където историята има голямо значение, а от друга непрекъснато се опитва да ви примами да кривнете от сюжетната нишка, за да се заемете с едно или друго странично занимание в отворения свят. Съчетаването на две противоположни концепции винаги е трудно и става с определени компромиси и жертви, които присъстват и тук. Лично аз предпочитам линейните и добре скриптирани игри, където историята тече гладко и всяка сцена има значение. Assassin's Creed III се състои от 12 sequences, но едва към средата им нещата наистина се раздвижват и може да обикаляте по-пълноценно света. Със сигурност това виждане се споделя и от много други, но също така има доста геймъри, които биха видели във възможността да яхнат коня си в произволна посока или да прекарат часове наред в ловуване някои от най-силните черти на Assassin's Creed III.

За честта на дизайнерите трябва да кажем, че до голяма степен играта успешно съчетава двете концепции, но има и изключения. Доста често действието се накъсва от кътсцени и безсмислени задачи като например да извървите няколко стотин метра, да изгледате кратка сцена и да се върнете отново обратно по пътя, по който сте дошли. Друг път елементите на отворения свят влизат в откровен конфликт със скриптираните сцени – например когато излизах от къщата на Сам Адамс мигновено бях атакуван от неколцина войници заради по-високия ми notoriety level. Докато се отбранявах, Сам необезпокоявано продължи предварително начертания си път без по никакъв начин да реагира на ставащото, а скриптираните му реплики постепенно заглъхваха в далечината. Подобни ситуации не развалят общото удоволствие, но със сигурност дразнят.

Да се отклоним от пътя

Всичко това не значи непременно, че open world елементите в играта куцат. Всъщност напълно е възможно да прекарате доста часове в колониите без изобщо да продължите със сюжетното развитие. Страничните мисии  отново варират от това да подслушвате чужди разговори в търсене на информация през това да преследвате реещите се из града листа от Алманаха на Бенджамин Франклин (една от многото исторически личности, с които Assassin's Creed III ни сблъсква) до това да разнасяте писма до отделните анти-лоялистки квартири. Присъстват и задължителните кръчмарски игри, както и възможността да задълбаете по-сериозно в икономическите аспекти на колониалното имение като търгувате с дървесина, кожи и др. Възможно е да подготвяте и обучавате и други асасини. Ако ловът е вашата страст, то пограничният район, пресъздаден с толкова любов, е мястото за вас. Разнообразието от диви животни, с които може да премерите сили е голямо и варира от зайци през лисици и вълци, та чак до мечки, които трябва да преборите с помощта на QTE елементи. В една от страничните мисии например може да се разправите и с група нагли бракониери и да помогнете на млада девойка да отвори магазинче, близо до имението, за да се разрасне търговията. Хубавото е, че практически всички мисии имат второстепенни задачи като например да се промъкнете незабелязани, да ограничите пораженията върху съюзниците си или да се придвижите до целта без да докоснете земята. Изпълняването им повишава степента на синхронизация и придава известен тактически елемент на задачата.

Ако се забъркате в прекалено много неприятности по време на вашите странства, английските войници започват да стават все по-агресивни в поведението си и правят престоя и придвижването ви доста проблемни. За целта се налага да използвате различни похвати като преки пътища през тунелите под града, унищожаване на постерите с лика ви, подкупване на глашатаите и дори повреждане на печатарските преси, които произвеждат омразните листове. Изобщо светът на Assassin's Creed III е толкова пулсиращ с живот и пълен със странични занимания, че ако не държите на историята и имате доста време за губене, може за дълго да се потопите в него.

Конър не е Сам

Стелт елементът заема важна част от играта, но за съжаление не е развит достатъчно добре, за да се превърне във функционален геймплей. Казано с две думи, Конър не притежава достатъчно похвати, с които успешно да изпълнява стелт задачите си. Разликата между него и друг герой на Ubisoft - Сам Фишър – е очевидна. В Assassin's Creed III липсват опции, които иначе са задължително присъщи на стелт жанра. До голяма степен играта разчита на автоматизацията подобно на платформинга при freerun техниката. Така например, интерфейсът не предвижда отделен бутон за прикриване, а се предполага, че героят ви автоматично ще залегне в тревата, когато намери такова място. Понякога обаче това не става, защото Конър е доста своенравен и просто решава, че поради някаква причина няма да се притаи. На практика играчът няма никакъв начин, по който да го застави и да направи това и често пъти резултатът е провалена мисия. Липсата на адекватен фактор, който да отчита вашето положение (шум, който вдигате или сянка, където да се прикриете) също не помага. Добавянето на самостоятелен бутон за навеждане или прикриване определено щеше да направи стелт секциите по-смислени, особено като се има предвид, че тази есен игри като Dishonored и Hitman: Absolution ни показват как трябва да бъде реализиран този елемент.

Други проблеми


Част от недостатъците на играта вече бяха изложени в първите впечатления, но сега е време да се спрем по-задълбочено на някои от тях. Въпреки че за страничния наблюдател freerun механиката е доста атрактивна, особено когато ви отвежда в короните на величествените дървета, в действителност тя рядко представлява някакво предизвикателство и обикновено се свежда до задържане на бутона и гледане как Конър грациозно се мята от обект на обект.  Скучни елементи като подслушването и проследяването, които са ни познати и от предните части, отново присъстват и в никакъв случай не са по-забавни само защото ви отвеждат из уличките на Бостън и Ню Йорк, а не на Рим. Въпреки обещанията са подобрени ръкопашни схватки, битките в Assassin's Creed III отново означават, че няколко души се подреждат в кръг около вас, търпеливо чакайки реда си, за да ви атакуват, а вие да контраатакувате и после да повторите цялата процедура още пет-шест пъти. Ако си мислите, че в това няма нищо атрактивно, напълно сте прави. За капак на всичко използването на пистолети и мускети си е направо мъка – те се презареждат изключително бавно (макар че това е оправдано от историческа гледна точка), а прицелването е крайно зле. Освен един изстрел в началото на битката, който пък за сметка на това е стопроцентово фатален за нещастния враг, едва ли може да ви се наложи да ползвате огнестрелните оръжия. Единствено лъкът изглежда полезен, тъй като може да изстреля цели 8 стрели с доста по-голяма бързина.  Нещата не стават по-добре и при обещаните епични битки, когато екранът наистина се изпълва със стотици бойци, чиято задача обаче е единствено да стоят мирно, докато насочваните от вас гюлета ги покосяват  безропотно.

Изкуственият интелект на NPC-тата също е далеч от съвършенството, което е проблем най-вече при стелт секциите. Понякога войниците могат магически да ви видят дори без реално да сте в полезрението им, а друг път остават абсолютно неподвижни, дори когато се мернете пред погледа им и отново изчезнете зад някое укритие. Мисиите в Brotherhood и Revelations, когато внимателно трябваше да планирате някое убийство на ключов персонаж, наистина правеха подобни сцени важна част от играта. Този път тези моменти са доста малко, което е крачка назад. Накрая, мисиите в съвременността, когато контролирате Дезмънд, както обикновено са доста слаб момент в играта. Но и самият Конър не е най-силният герой в играта, дори обратното. Въпреки положените от сценаристите усилия, той рядко изглежда истински заинтересован от това, в което е въвлечен, често пъти се държи прекалено наивно и като цяло му липсва силното присъствие на главен герой в подобна драматична история.

Малко конструктивен критицизъм

Нека за момент оставим настрана бляскавите анимации и километрите виртуални погранични райони, в които може да бродите и да погледнем на играта от по-друга гледна точка. Най-новото усилие на Ubisoft наистина ни оставя със смесени чувства, колкото и да не ни се иска да го повярваме. Очевидно е, че френската компания хвърли в играта толкова ресурси, за да я направи „своят“ супер хит на гейм индустрията. Очакванията на геймърите бяха повишени до невероятни висоти, което доста чест о може да се превърне в проблем, когато играта най-сетне излезе. Assassin's Creed III е чудесна игра. Тя е безупречно красива, изключително богата на съдържание и спокойно може да ви задържи пред екрана седмици и дори месеци, особено ако сте готови да се сдобиете с предстоящите DLC-та. В същото време тя не е съвършена и има своите проблеми, които варират от технически издънки до по-сериозни пропуски в геймплея. Може би е малко пресилено да наречем играта най-голямото ААА разочарование на последните години, но със сигурност трябва да се замислим над някои въпроси: Това ли е играта, която всички очаквахме? Това ли е еталонът за отворен свят и за разнообразен геймплея? Носи ли Assassin's Creed III обещаната революция, за която разказва и самата игра? Това ли е върхът на тригодишните усилия и десетките милиони, хвърлени за разработка и реклама? Разбира се, отговорът на тези и подобни въпроси е строго индивидуален, но лично за мен този път бляскавият външен вид и лъскавата опаковка с една идея надвишават това, което получавате като реално съдържание, когато развържете панделката на кутията. 

 
системни изисквания
OS: Win Vista/7/8; CPU: Intel Core 2 Duo E6700 или AMD Athlon 64 X2 6000+; 2GB RAM; видео: 512MB карта с поддръжка ан DirectX 9c и Shader Model 4 или по-добър
напиши коментар
 

86 мнения
профил »
DeanWin каза на 25.11.2012, 22:27 ?. :
Редактиран на 25.11.2012, 22:28 ?.

Категорично не мога да се съглася с един от минусите които сте посочили,а именно,че "битките не били толкова динамични" !
Само аз ли изпадам в душевен оргазъм щом попадна в битка?
Бойната хореография,движенията,ударите.. всеки път имам чувството,че са различни.
Най-малкото не липсва разнообразие,а динамиката зависи от това в каква точно битка си.Лично за мен битките са епични и е истинско удоволствие да нанасяш удари по враговете си.
Не мога просто да се съглася с този минус и т'ва е.
С останалата част от ревюто съм съгласен.Играта определено е хит,хит какъвто са очаквали да бъде,но това в никакъв случай не означава,че е най-добрата до сега.
Лично на мен нищо не може да ми върне удоволствието от часовете прекарани в игра на Assassin's Creed и Assassin's Creed II.
Първите две игри са шедьоври.
Аз лично още не съм превъртял 3-ката,но ми държи интереса и продължавам да играя.Определено е игра която щом си захванал,не ти позволява да я пуснеш.
Хубаво ревю,хареса ми. :)

156 мнения
профил »
endsandskins каза на 13.12.2013, 19:34 ?. :

Кое му е динамичното да си Господ докато се биеш? Помпаш удар, удар, някой тръгва да те удря (което се вижда от един километър) натискаш контраудар, гледаш готината анимация, изплакваш и повтаряш. Механиката с боя винаги е била най-големия минус в цялата поредица и е същото и в BF.

110 мнения
профил »
firstduo каза на 25.11.2012, 22:34 ?. :

незнам но при мен в бостън почва да цепи незнам защо покривам изискванията

58 мнения
профил »
spoonda каза на 26.11.2012, 11:53 ?. :

И при мен е така. Дано пуснат някой пач, който да оправи проблема! :)

1076 мнения
профил »
Deroni76 каза на 26.11.2012, 16:14 ?. :
Редактиран на 26.11.2012, 16:19 ?.

Играта не е добре оптимизирана. Чакаме пач.

20 мнения
профил »
paff40 каза на 25.11.2012, 22:37 ?. :

Това е известен проблем, намали филтрациите малко.

355 мнения
профил »
VaL1aKa каза на 25.11.2012, 23:02 ?. :

Лично мнение, но за мен края е почти както ME3 ...

190 мнения
профил »
Freedom каза на 07.12.2012, 08:11 ?. :

Абсолютно, с тази разлика че МЕ 3 е края на трилогията, а тук най-вероятно ще пуснат още 1-2 игрици с Конър (Brotherhood и Revelation)

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 25.11.2012, 23:05 ?. :
Редактиран на 25.11.2012, 23:08 ?.

Голям фен съм на поредицата, но играта е доста проблемна, пълна е с бъгове във паркура, които намаляват удоволствието, очаквах плавни движения, битките са хубави и съм доволен от тях, така че с минуса, който сте дали не съм съгласен, страничните мисии са абсолютно ненужни, вместо да се концентрират да добавят сто хиляди еднакви мисии, можеха да направят 20, но запомнящи се като в Arkham City... Също така вместо да пълнят играта с ненужно и безсмислено съдържание, можеха да се концентрират да направят една прекрасна сингъл кампания. В този вид играта постоянно те води за носа, кампанията е доста мудна, с намалена динамика, в повечето време ходиш до някъв човек и разговаряш с него(естествено гледаш кът сцена с нулева интеракция) вместо да се концентрират върху екшъна... Мисиите с Дезмънд са недовършени и бъгави(и за това също основен виновник са тоновете ненужно съдържание). Играта не дава никакъв избор на геймъра, а вместо това го води за носа като в първата част и повечето време гледаш кът сцени... Можеха да направят поне 2 възможни края, все пак е финал на трилогия... Въпреки проблемите и критиките играта е доста добра като финална преценка. А края наистина е като в Mass Effect 3... :X

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 25.11.2012, 23:16 ?. :
Редактиран на 01.12.2012, 01:48 ?.

В моите очи какво ми хареса и какво не:
Плюсове:
- чисто нов сетинг
- градовете са красиви може би най-вече по залез слънце и през зимата, но не могат да се сравняват с богатата европейска архитектура (все още в онзи период)
- за сметка на това горските райони са страхотни, наистина са красота за гледане
- обикновено когато в една игра вкарат някоя нова голяма иновация, те засипват с нея, да не би да я изпуснеш. В случая с катеренето по дърветата - едно огромно евала на Ubi, че не са направили гъсти гори с дървета за катерене, а са предпочели да пресъздадат един реалистичен район, където не навсякъде има дърво за катерене и не навсякъде има дървета всъщност
- СНЕГЪТ! най-реалистичното газене в сняг, което съм виждал досега
- най-добрите анимации на AC герой, тичането е страхотно, ходи различно в сняг и вода, в битките оръжията му много точно минават през противниците там, където тябва (добро скриптиране)
- допълнителните objective-и са добри и на места стимулират стелта, което според мен отдавна трябваше да се случи
- гардовете са малко по-умни от преди
- настолните игри са забавни, сигурно поне 2 часа съм откарал само с тях
- ловът е добре направен - различни тактики и животни
- мисиите с Дезмънд са малки и на мен ми бяха по-скоро приятни - взимат ти основната игра за малко, само за да може после пак да се върнеш и да искаш още
- облеклото на Конър! по-близко е до това на Алтаир, който беше слаб, с малко дрехи, което предполагаше пъргавостта, която един асасин трябва да има, Ецио и в трите игри ми се струваше претруфен с дрехи, как не се закачи 1 път тоя човек някъде, не знам
- абсолютно страхотни морски битки, последният път, в който има чувството, че управлявам голямо превозно средство, беше големия пътнически самолет в Сан Андреас, битките стават особено напечени по време на буря, тогава не е само да се обърнеш странично към другия кораб, изисква повече тактика
- подземията са приятна идея, особено заради факта, че има и пъзели тук-там
- идеята да търсиш trinkets и после да ги обменяш за малка странична мисия само дообогатява играта

Минуси:
- няма големи сгради, в които да влизаш и да търсиш нещо, като големите църкви преди например, но това е разбираемо
- бойната система е прекалено опростена - не мога да решава кога да отскоча и накъде, което отнема част от skill-а
- търговията е недообмислена
- много досадна система за отключване на ковчежета
- не можеш да стреляш с оръжията когато искаш, само ако има противници
- не можеш да убиваш невинни хора по улиците

Извод: Много хора твърдят, че новите части на игрите трябва да пробват нови неща, както Hitman Absolution смело направи. Вместо това надгражда старото, но поне го прави добре като цяло. На мен играта ми хареса, мислех си, че няма с какво толкова да ме изненадат след 4 AC заглавия, но ето че са я напълнили с неща за правене, които са по-забавни от тези в предишните игри и с удоволстие убивам време с нея.

91 мнения
профил »
Mitaka963 каза на 05.12.2012, 07:03 ?. :

Не разбирам защо всички си мислят че не може да се убиват цивилни. Просто използвайте прецизен ейминг (дето приближава за да може примерно да застреляте някой специфично в главата) и тогава можете да убиете и цивилни, и домашни животни (включително и котки, но едва ли някой нормален човек би убил котка...) Единственото което не можете да убиете (най-големия минус за мен) са досадните хлапета които ако те видят, те преследват като някакви духове с един и същ аудио файл говорейки едно и също нещо ако трябва и за 10 часа...

1014 мнения
профил »
nvision89 каза на 26.11.2012, 05:50 ?. :
Редактиран на 26.11.2012, 05:56 ?.

Евала на Иво за ревюто, както и на hyper1 за смисления и обстоен коментар, който е също толкова стойностен и верен. Съгласен съм и с двамата, и лично аз ще изразя мнението си за играта така - пристигнаха двете, заедно с Hitman в един ден вкъщи. Хванах първо Асасина, понеже някак си хайпа около него ме беше хванал и ме сърбяха ръцете да си допълня статистиките в Assassin's Network-а и да превъртя и него на 100%. Избягвах ЮТуб и всякакви форуми и електронни медии като чума в продължение на три седмици, за да не си разваля играта. В първия един час се размазах, следващите час и половина вече псувах Хейтъм, дразнех му се максимално и чаках да се появи Конър. В края на Сикуенс 3 казах едно "евала, братлета" на Уби, защото разбрах защо са сложили Хейтъм и че идеята е била да ме издразни с поведение и геймплей. И изведнъж се запалих отново, така както когато играех с Ецио - не можех да пусна играта... до Сикуенс 7. Почна да ми затъпява, нищо съществено не се случваше и реших да пробвам и Hitman. И с това Assassin-a остана на заден план. След като минах новите приключения на 47 (няколко пъти), се върнах към Конър и ми се видя... скучен. Играта е яка, историческия момент е важен и периода е богат на всичко, на което поредицата разчита. Но две неща чупят много жестоко кефа и изместват малко по малко брутално якия геймплей и го оставят на заден план. Едното е личността на Конър - в стремежа си да го направят неутрален, за да не обидят нито англичаните, нито (не дай си боже) американците, Уби са прекалили и в резултат имаме един главен герой, който при други обстоятелства и в други времена би минал за светец, мъченик или дори нърд/гийк. От тоя тип герои, които в страшните филми умират първи и тяхното присъствие (или по-скоро липсата на душевно такова) те дразни максимално. Другото е претупването на историческите личности и събития - играта си личи че е насочена предимно към американската аудитория, която от училище знае за цялата "революция" и й се набива в главата кой кой е и какво е направил. За разлика от Ренесансовите игри, където всеки когото срещнеш, имаше някаква своя история и нрав, тук сякаш всичко, което ги вълнува знаменитите е пустата му революция. Че е сравнително вярно от историческа гледна точка - да, ама ако исках да знам за ролята на Самюел Адамс или Пол Ревиър в тези събития, щях да отворя книга или дори Уикипедия, а не да тичам подир единия и да возя другия на конче, а той като идиот да ми сочи къде да ида и да ми се кара като сбъркам. Нямат характер! Подобно на Конър, не можеш да ги запомниш с нищо. Ако сега спомена Уилям де Монферат на феновете на поредицата, веднага ще се сетят за сцената с крал Ричард - Лъвското сърце пред портите на крепостта в Акра. Или, защо не - Лоренцо ди Медичи. На мен веднага ми изплува физиономията му, докато ранен, заповядва на Ецио да потуши размириците, възникнали след опита за преврат срещу него. А Леонардо да Винчи? Ал Муалим? Принц Сюлейман? Юсуф Тазим? Чезаре Борджа? Ла Волпе? Бартоломео? Карло Грималди? Робер де Сабле? Ако при споменаването на тези имена ви изплуват лица и събития в паметта, значи разбирате какво имам предвид. След като превъртях новия Асасин, мога спокойно да кажа, че запомних най-ясно Чарлс Лий и Хейтъм Кенуей. Защото ми беше дадена причина да ги запомня - позволиха ми да ги опозная и намразя.

В заключение - новия Асасин цепи мрака в геймплейно отношение, както се очакваше. Забележката за прикрията - просто не тичайте, като влизате в ниска трева или се скривате в тълпата. Но краят, както не само аз смятам явно, е максимално разочарование - и не, не е като на МЕ3, по-зле е! И не мога да повярвам, че хората, правили първите две игри, са се осрали (без право на забърсване) с това, което винаги са правили най-добре - изграждането на персонажи. Като нищо можеше да сложат един пластмасов манекен за главен герой, щеше да върши същата работа като Конър.

Аз казах!

388 мнения
профил »
velikana каза на 26.11.2012, 10:11 ?. :

K'ви са тия романи бе ?

154 мнения
профил »
dstalev каза на 03.12.2012, 12:18 ?. :
Редактиран на 03.12.2012, 12:18 ?.

Великане, к'ви са тия безмсмислени едноредови коментари от теб?

58 мнения
профил »
spoonda каза на 09.12.2012, 21:36 ?. :

Мисля, че си напълно прав и те подкрепям. Та дори Катерина Сфорца има по-голям характер от Конър! Играта кърти, но 85% от героите са чучала ( с изключение на Хейтъм, Чарлс Лий и Акилис)
П.С. Дори скипвах сцените с Вашингтон, а с Макиавели от АС 2 тръпнех да чуя какво ще каже.

466 мнения
профил »
Ronaldo9 каза на 26.11.2012, 07:51 ?. :

Добре де ПС мания,от къде ги получавате тези копия за ревюто,като играта е забавена и в България ще е чак около 30-ти?Иначе,не мога да коментирам играта,след като още не съм я играл.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 26.11.2012, 08:23 ?. :

От издателите, от къде може да се получават копия за ревю. Гейм сайтовете си ги получават понякога до месец преди излизането на играта.

524 мнения
профил »
white storm каза на 26.11.2012, 09:09 ?. :
Редактиран на 26.11.2012, 09:10 ?.

Шон отново не си си пил хапчета, ти вярваш ли си ама сериозно наистина, че от юби някога са чували за този сайт и им дреме за ревюто тук ? А играта още не мога да я коментирам, още съм на Братството.

2059 мнения
профил »
Zipy каза на 26.11.2012, 10:07 ?. :

аз пък сум почти сигурен, че не е игран оригинал на играта за ревюто, това може би е и причината да го получим цял месец след премиерата за PS3 и Xbox 360.

219 мнения
профил »
Boby каза на 26.11.2012, 10:19 ?. :

Тази тема е дъвкана многократно и сме отговаряли подробно поне десетина пъти на подобни въпроси под статии в сайта. Пишем за игри от близо 15 години.

А това, че кутията с играта все още я няма в България, не означава, че не можеш да си закупиш още сега (напълно легално) дигиталната версия от официалния сайт: http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/D isplayDynamicProductListPage/productID.25 2308500/productID.247035400

(друг е въпросът, че там цената е с около 25-30 процента по-висока от тази в България)

524 мнения
профил »
white storm каза на 26.11.2012, 10:25 ?. :

Боби, този отговор е повече измъкване, защото не уточнява дали ревюто е правено от оригинално копие. Не, че има значение за нас.

2059 мнения
профил »
Zipy каза на 26.11.2012, 10:33 ?. :

Нямам намерение да натрапвам мнението си на никого, но от както минахте изцяло на дигитална дистрибуция, бюджета, следователно качеството и количеството на ревютата падна многократно.
Един от по-старите геймъри съм и имам почти всички списания и още ги пазя, жалко е наистина, че сайта не е толкоз добре направен колкото бяха те.

219 мнения
профил »
Boby каза на 26.11.2012, 10:38 ?. :

@whtie storm: имаме легално копие на Assassin's Creed III, но защо трябва да отговаряме на подобни въпроси? Ами представи си, че нямахме, тогава какво - да не пишем нищо ли? :-))

219 мнения
профил »
Boby каза на 26.11.2012, 10:57 ?. :
Редактиран на 26.11.2012, 11:02 ?.

@Zipy: Качеството на текста в интернет все още е по-ниско от това в печатните медии и за съжаление ние не сме изключение. В месечните издания текстът се пише "по-бавно" и може да претърпи няколко редакции. От друга страна, ако издавахме списание щяхте да прочетете горната статия след няколко седмици.

524 мнения
профил »
white storm каза на 26.11.2012, 11:12 ?. :
Редактиран на 26.11.2012, 11:12 ?.

Нали точно това е идеята Боби, да не се прави компромис с качеството. Предпочитам една статия да се забави, но да е полирана, отколкото да се плъосне в сайта неоформена. Очевидно е, че се опитвате да угодите на всички, но най - важното към което трябва да се стремите си остава качеството. И благодаря за отговора.

19 мнения
профил »
Wrex каза на 29.11.2012, 07:07 ?. :

Не съм съгласен за цените на дигиталната версия на която и да е игра. Аз си купувам само дигитални и винаги са с 20 до 50% по-евтини от тези тук ( справка GMG). От официалния сайт няма смисъл да се пазарува, най-много да ти дадат още някой ненужен бонус, но и останалите онлайн магазини предлагат бонуси. Просто са различни за всеки един от тях.

121 мнения
профил »
NEXT каза на 26.11.2012, 09:19 ?. :

А ти май не си наясно. че има UBI и в СОФИЯ !
И да Шон е прав за PRESS копията.


524 мнения
профил »
white storm каза на 26.11.2012, 09:42 ?. :

Ubi в София не значи автоматично асасина в редакцията. Ако се бяха разбързали така наистина за това ревю и да търсят всякакъв начин за копие... но хей, говорим си за нашия добре познат сайт.

26 мнения
профил »
goodman каза на 26.11.2012, 09:59 ?. :
Редактиран на 26.11.2012, 10:03 ?.

Тази година не мога да отрека че към края Ubi доста добре се представят. Assassin's Creed 3 и Far Cry 3 наистина ще са едни доста запомнящи така и успешни игри ! Като че ли малко са вече тези които правят игрите за удоволствие на хората ,а не касички за пране на пари !

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 26.11.2012, 10:00 ?. :
Редактиран на 26.11.2012, 10:56 ?.

Играта си е един огромен рескин на предишната версия. Единствено левъл дизайна заслужава похвала.

*да поясня защо:

- корабните битки са 1 към 1 с тези от Voyage Century

- огромните бойни полета не са огромни въобще, а също са и ужасно скриптирани

- макар да може да ловиш животни и да търгуваш с предмети, няма реална полза от тях, не е стимулиращо да го правиш. Може дори да изиграеш играта без да купиш оръжие, без да продадеш кожа и т.н. Няма пряко влияние върху играта следователно тоя фийчър смърди

- главният герой няма нито физика на асасин, нито психика. Прилича ми на нашите модерни тинейджъри - тяло на бивол, а с мозък като врабче

- историята е добре до там където започваш да играеш с Конър, а онова, което би трябвало да е сърцевината на историята и по-голямата част от играта е просто смешно.

- краят сам по себе си

526 мнения
профил »
shpekovsalam каза на 26.11.2012, 13:11 ?. :

"- макар да може да ловиш животни и да търгуваш с предмети, няма реална полза от тях, не е стимулиращо да го правиш. Може дори да изиграеш играта без да купиш оръжие, без да продадеш кожа и т.н. Няма пряко влияние върху играта следователно тоя фийчър смърди"

Не съм съгласен! Добре е направено, че изборените неща нямат директно влияние върху играта. Не всеки има времето, търпението и нервите за извършване на тези дейности. Лично мен би ме изнервило да се НАЛОЖИ да продам X кожи, за да мога да си взема тази и тази броня. Тези неща са там за най-големите RPG фенове! Такива като мен само би им развалило вкуса от играта. :)

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 26.11.2012, 13:26 ?. :
Редактиран на 26.11.2012, 13:32 ?.

Не казвам, че задължително трябва да ловиш животни и прочие. Играта трябва да може да се изиграе и без тоя фийчър, ок... ама поне да те награждаваше за положените усилия и времето, което си отделил за това Т.Е. щом не те награждава стимулиращо и щом може без него значи тоя фийчър е излишен.

190 мнения
профил »
Freedom каза на 06.12.2012, 21:06 ?. :

Пфф, отдъхнах си! Мислех си, че само аз се дразня на Конър. Не знам дали е умишлено са го направили толкова малоумен и дървен или просто при неговата анимация са решили да спестят пари за пиене, но до последно Тамплиерите бяха по-пичове(а не трябва да е така). Май Ецио си остава най-добрия асасин.
П.С И защо по дяволите махнаха каквито и да е брони и нововъведения (прощавайте към средата на играта може да добавиш втори кобур който адски бъгясва играта, всеки път ме пускаше с различен пистолет).

388 мнения
профил »
velikana каза на 26.11.2012, 10:04 ?. :
Редактиран на 26.11.2012, 11:08 ?.

"Битките не са толкова динамични". Are you shitting me ? По-динамични са от предишните. По-голямо удоволствие от това да забиеш ритник в топките и после томахавка в главата няма. Историята е невероятна, графиките са добри, физиките също, ragdoll-овете както винаги са странни и от време на време ръцете и краката стават 20 метра дълги, но е рядко :D И вярно има страшно много бъгове, но не са такива които развалят играта.

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 26.11.2012, 10:34 ?. :

Зависи какво разбираш под "динамични". И това, че са по-зрелищни не значи автоматично, че са и по-динамични. Битките са си мудни и са все същите от едно време - заграждат те от всякъде и почват 1 по 1 да идват, а ти само цъкаш 2 бутона и избиваш всичко.

679 мнения
профил »
torrin каза на 26.11.2012, 10:17 ?. :

след dishnored битките тук, които се свеждат до помпане на Е и левия бутон на мишката някакси ги прави да излеждат скучни и постни, въпреки ефектите със забавянето на времето и т.н.

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 26.11.2012, 11:12 ?. :

Графиката не е чак толкова главозамайваща колкото я описвате... Вярно е, че на места изумява с красиви гледки, но engine-a е стар, моделите на хората са грозни, Hitman е с къде-къде по-красива графика в тва отношение. Когато се смени на зимен сезон играта изглежда по-скоро грозно отколкото красиво... Всичко в играта е супер скриптирано, прилича на Асасин версия на Medal of Honor Warfighter...

71 мнения
профил »
Seatman каза на 26.11.2012, 12:26 ?. :

Минусите са неверни !!!!!! Превъртях играта два пъти и единствения бъг който е верен е ,че можеш да намериш елен който се е заклещил в някое дърво.Моля ревютата да бъдат по точни и с реални бъгове. Ако се по разтърсите из форумите ще видите ,че стелата е проблемен просто защото е с различна система от предните и с минаването на една мисия не може да му се свикне :)

4 мнения
профил »
DarkAngel133 каза на 07.12.2012, 21:34 ?. :

nameri me v skype igra4a_lud22

108 мнения
профил »
Maximus72 каза на 26.11.2012, 12:47 ?. :

Не е лоша играта ама не е и хита на годината.

1014 мнения
профил »
nvision89 каза на 26.11.2012, 13:40 ?. :

Тая гръмка титла се пази за Far Cry 3 :D

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 26.11.2012, 14:27 ?. :

@ nvision89

+1

Ти сега тъй мислиш, но като те нападне бясно морско свинче от засада друго ще запееш =) Добре поне, че ще имаме на разположение маймуни-камикадзе с дистанционно управление... Няма как човек да не си помисли, че Farcry 3 е достоен съперник на Cabela's big game hunter 2012.


...баси, какво му стана на тоя свят просто не е истина!

352 мнения
профил »
thewhitenigga каза на 26.11.2012, 13:46 ?. :

Коя е по добра игра ? Хитман или Асасина ???

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 26.11.2012, 14:01 ?. :

Ама и ти зададе един въпрос... =)

Едното е аркаден (стелт) екшън-приключение в миналото, а другото е част от хардкор стелт поредица.

144 мнения
профил »
Castor каза на 26.11.2012, 14:52 ?. :

Крайно време е асасина да се превърне в РПГ и нещата да си дойдат на мястото. :)

114 мнения
профил »
bulgariandragon каза на 27.11.2012, 15:45 ?. :

Ако наистина стане RPG се изспермвам в гащите. Всъщност най - добре ще е да се разклони поредицата и едната страна да е познатия ни йекшън, а другата - RPG

144 мнения
профил »
Castor каза на 27.11.2012, 16:24 ?. :

Твоето предложение също е много добър вариант. Сега чакаме да видим кога и разработчиците ще се сетят :)

4 мнения
профил »
DarkAngel133 каза на 07.12.2012, 21:33 ?. :

можели да ми хелп немога нешто да разбера някой мисии хелп мина скъпе:igra4a_lud22

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 26.11.2012, 17:20 ?. :

pc manie napishete review na hotline miami, stiga s req samoigraeshti se cinematic laina, podkrepete dobriq gaming

20 мнения
профил »
AlterEgo каза на 26.11.2012, 17:55 ?. :

главата ти се самоиграе бе олигофрен, аре махай се само избиваш комплекси в тоя сайт псевдоелитстче такова

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 26.11.2012, 18:02 ?. :

press x to not die :x

108 мнения
профил »
Maximus72 каза на 26.11.2012, 18:21 ?. :

Ако трябва да сме откровени, новата версия на Портите на Балдур е истинския хит. Вярно,че се взима предвид и графиката (Балдур е много стара),но това е легендарна игра и подобрената й версия заслужава да бъде отбелязана.

77 мнения
профил »
Kailox каза на 26.11.2012, 18:42 ?. :

Игра за деца от 3 до 5 години :D

36 мнения
профил »
fire_flame каза на 06.12.2012, 13:14 ?. :
Редактиран на 06.12.2012, 18:04 ?.

??? WTF

279 мнения
профил »
MadMax31 каза на 26.11.2012, 19:21 ?. :

Абе каквото и да говорим Ецио си остава The Best!!!

1336 мнения
профил »
sollider каза на 26.11.2012, 21:50 ?. :

Грешка - the best може да кажеш на Altair, реално първият Assassin беше най-добрият, всяка част след оригинала превръщаше името в поредния комерс и накрая ще направят от нея точно това - доколкото помня Юби пуснаха инфо, че мислят да изкарат сума ти АС игри, ще стане като турски сериал (или по-точно като Дързост и Красота). Феновете на играта -no offense, чувствайте се подканени да ми напляскате минусите, това си е моето мнение за поредицата и по-точно за пътя, който е поела.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 26.11.2012, 22:57 ?. :

purvia assassin bil nai-dobriq

ahahahahahahaha

pich ti unikalen

1336 мнения
профил »
sollider каза на 27.11.2012, 07:15 ?. :
Редактиран на 27.11.2012, 07:16 ?.

А ти посредствен.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 27.11.2012, 07:27 ?. :

Не, обясни как е възможно най-повтаряемата и грайндърска евър да е най-добрата в поредицата?

1336 мнения
профил »
sollider каза на 27.11.2012, 07:42 ?. :

Колкото и повтаряща се да е AC1 тя беше първата игра от тоя тип, и като такава предлагаше уникална атмосфера и геймплей елементи, неприсъщи към онзи момент за други игри. Двойката беше размита, но пак ставаше за играене, Brotherhood си беше чиста мъка, насила я играх, Revelations ми хареса единствено заради това, че се застъпваше повече историята с Алтаир. А тройката... до момента е пълна скука (на sequence 6 съм). И това, че в АС1 е имало неща, които се повтарят през цялата игра не я прави най-калпавата в поредицата. Прави разлика, ако можеш естествено.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 27.11.2012, 08:10 ?. :
Редактиран на 27.11.2012, 08:12 ?.

Assassin's Creed 1 е единствения Assassin който изиграх до средата поне. Играх малко от 2 също. Мога да ти кажа, че ако наистина оригинала е най-добрия в поредицата, то тази поредица наистина е най-калното от калните. Боклук от дъното на варела. Геймърската версия на Nickelback. Ако Adam Levine и Justin Bieber имаха дете, щеше да се казва Assassin's Creed.

1336 мнения
профил »
sollider каза на 27.11.2012, 08:46 ?. :
Редактиран на 27.11.2012, 09:10 ?.

Нямам специално отношение към тази поредица. Далеч не съм й фен, просто споделих мнението си, понеже третата част не е това, което очаквах да е (особено след като изгледай трейлърите).

742 мнения
профил »
jenssn каза на 18.02.2013, 10:32 ?. :

И за мен първия ассасси си остава невероятен .. 3 пъти съм го преигравал и пак ще го преиграя след като видях тази боза ... соунд трака исторяиата визията биутките гейм плеъя звуковите ефкети .. и поне първата ассассин винаги адското рзнообразие да убиеш крайния таргет .. ... и каде фреерънинга беше по на ниво .. предпочитам да си цъкам фреерън из Йерусалим от колкото в някфа скучна гора с плски хартиени 2Д текстуъри за листа правоъгълни клони и малоумен скучен фрее рън .. а битките кфо са ... натисни е после помпай компчето на мишката и така със всеки противник ... ти е**м и пародията сапунена ..

969 мнения
профил »
Serious Sam каза на 26.11.2012, 21:14 ?. :

No minigun - no fun.

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 26.11.2012, 23:51 ?. :
Редактиран на 26.11.2012, 23:52 ?.

Минусите са напълно заслужени, колкото и пъти да превъртите играта пак ще се дразните от бъговете в паркура като досадни заклещвания на героя, AI-то е уникално зле и просташко направено, стелт в играта на практика няма или е толкова зле, че не си личи, че в определена мисия има стелт секция, а много ли щеше да им коства да направят един стелт като в Arkham City? Ама така е, от Юбисофт са си казали дайте да напълним играта с хиляди ненужни мисии и тонове безсмислено съдържание, дайте да накараме играча да събира някви перца и хартиики там, вместо да се концентрираме върху удоволствието и чистенето на основните проблеми...

30 мнения
профил »
slawek каза на 27.11.2012, 15:48 ?. :

Много сте взискателни, пичуе. Играта е страхотна, бъговете ги подминавам с усмивка.

278 мнения
профил »
fizo каза на 28.11.2012, 11:21 ?. :

Така правя и аз ! И се наслаждавам на невероятната атмосфера и красивите гледки ! Велика поредица всеки път е по-добра това е страхотно постижение.

130 мнения
профил »
RastaMandita каза на 27.11.2012, 17:18 ?. :

една виртуална биричка за автора , добре е отразена играта

122 мнения
профил »
vladdim каза на 27.11.2012, 19:29 ?. :

Още не съм играл 3-тата част на играта за да имам мнение (Wii U премиерата е чак след няколко дни), но съм бая учуден от доста от коментарите за поредицата.
Дори и в статията се изтъква като минус, че стелта не е основата на геймплея - та и в двойката стелта бе под 10% от цялата игра (за 1 и по-малко, но единцата си беше доста ограничена и скучна). Все пак АС е аркадна поредица съчетаваща разнообразни мини-мисии и проучване на обширен красиво анимиран свят с интересна история. Brotherhood промени битките да не са само counterattack/disarm и да искат известно планиране.
Сравняване със стелт екшъни или хардкор стелт за заглавие в което jump&run елемента заема повече място от stealth + combat взети заедно е малко несериозно, но всеки има право на мнение ...

679 мнения
профил »
torrin каза на 28.11.2012, 11:28 ?. :

бях играл малко на първата преди време, много не я помня, но за тази мога да кажа че е едно опростено до няма и къде конзолно лайно

77 мнения
профил »
Kailox каза на 29.11.2012, 14:32 ?. :
Редактиран на 29.11.2012, 14:37 ?.

Assassin's Greed - Вие поставете диска , а играта ще свърши всичко останало :D

2 мнения
профил »
Troper4o каза на 30.11.2012, 04:07 ?. :

igrata e neveroqtna toku shto q prevurtqh neburzaite s misiite na {!} kakto vinagi e bilo 4e mn nedovursheni neshta ostavat :D !mn sum dovolen malko istoriqta ne e na nivoto na prednite ala e ok 11 4asa i 30 min e prevurtaneto :D:D:D:D

150 мнения
профил »
gambit_12 каза на 01.12.2012, 16:43 ?. :

На мен игрта ми хареса много. Сетингът изглежда автентичен и е невероятно красив. Убисофт страхотна са успели да интегрират Конър в историят на американската революция.
Доколкото до самия Конър за мен той е най-добрият герой до сега, защото е по проблемна личност от Ецио и Алтаир. Другите двама бяха много директни и доверчиви, докато Конър умее да се съмнява в чуждите персонажи и да си задава важни въпроси. А пък и може би Ецио го развиваха твърде дълго, а Алтаир - не достатъчно.
За морските битки няма смисъл да говоря. Ловът беше нещо интригуващо и просто ми беше приятно да търся различни животни и да ги убивам.
Това което не ми хареса беше икономическата система, защото нямаше в какво да инвестирам, а и дори да имаше, няма какво толкова да се купи. Може би следващата част да направят враговете по трудни за убиване а началните оръжия по слаби и може би да вдигнат цената на конумативите.
Новата бойна система ме изкефи много. Имаш различни опци за контриране и освен това идеята за разделянето на range от close оръжия ми хареса. А и от време на време играта хвърля различни врагове, което те кара да смениш стратегията. AI определено е поумнял от предишните игри и сега е долу-горе на ниво.
Бъговете, поне при мен, бяха доста малко.Няколко пъти видях някое животно или войник да се заклещят и веднъж един странен бъг където един пич вървеше 2 метра над земята.
Мисиите с Дезмън бяха добра разсейка от Конър и покзва, че AC може да има и в настоящето.
Краят обаче беше малко странен и се надявам да разширят малко в някое от DLC-тата
В крайна сметка давам 8.7/10

2757 мнения
профил »
Zlob каза на 02.12.2012, 16:02 ?. :

След като я поиграх съм със смесени чувства.От една страна сетинга е добър,историята взе добър обрат малко преди да започна да играя с Конър ииии...до там.Големи локации,досадно тичане между зоните(добре че има fast travel),това с животните ми писна почти веднага(въпреки че е добро).Морските битки са яки.Катеренето по дърветата също.Цялата история обаче ми се струва много хаотична.Управлението е опростено и се свежда до помпане на 2 бутона и по-конкретно няма вече възможност за смяна на стойката взависимост от това дали ще атакуваш или контраатакуваш.Не съм стигнал до края все още,но ми се струва че ако зависи от него дали ще играем през същия период,ще се наложи да изчакаме поне 1-2 игри,за да бъде изпипано абсолютно всичко.

214 мнения
профил »
newcomer каза на 05.12.2012, 14:11 ?. :

Моето мнение за играта:http://kane-gamingforlife.blogspot.com/2012/12/as sassins-creed-iii-ka.html
Сами си правете изводите.

77 мнения
профил »
Kailox каза на 05.12.2012, 16:15 ?. :

Игра или по скоро филм . Игра в която в по-голямата част гледаш красиви местности. Игра в която липсва динамика ( бързина ). Липсва трудност. Глупави войници които изчакват своя ред, един след друг за да се бият с главния герой ( дори не стрелят с
ъс своите оръжия по време на битка ) :D

190 мнения
профил »
Freedom каза на 07.12.2012, 06:51 ?. :

Как да не стрелят? Стрелят си, но вече колко е ефективно това е друг въпрос.

4 мнения
профил »
DarkAngel133 каза на 07.12.2012, 21:31 ?. :

можели да ми хелп на скъпе:igra4a_lud22

742 мнения
профил »
jenssn каза на 18.02.2013, 10:17 ?. :

Още по лайняно управление на героя, шибан стелт елемент, тонове бъгове, неадекватно AI ама много неадекватно ... пускаш една екзплозия всички войници се трупат като мухи на лайно ... грозниии аАМА грозниии листа и храсти ... адските ръбати клони ... поточетата ужасно зле изглеждащи кудето водата среща сушата... да не говорим че отново водата е плоска като стъкло ... катернето е ужасно направо freerunning-а се свежда до едното задържане на дясното копче на мишката и W-то .. всяка следваща поредица я осират все повече и повече .. а тази даже я изтрих макар че съм ултра фен на историята.. тоз дезмунд майка му го е родила с таз раничка на гърба. Синхронизацията на устните с говора никъф го няма ... иии животните в гората нон стоп светят като неонови лампи ... абе напрао под сякфа критика .. направиха от иначе добра история шибана сапунка ... и таз игра ако не разчиташе на старите си ларви малко хора биха я купили ... и музиката е просто пълна боза ... някои индиянци повече приличат на европейкции абе ... не само че не ти прави кеф да я играеш ами че чак дразни .. най вече ако трябва да изкачиш някой шибано дърво за сунхронизация .. самия контрол за фрее рън е прецакан тотално ... потреессен съм .. лайна лайна и пак лайна .. язък за иначе добрата игра .. първата си остава най най добра .. !

1 мнения
профил »
Assassins57 каза на 03.02.2014, 15:15 ?. :

Аз съм геймар и съм превъртал всичките Asssassini, но от всичките най-много ми харесва 3. Не знам вие какво мислите за тройката, но на мен ми харесва.
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Assassin's Creed III

Превю:
РС премиерата се приближава все повече и е време да разберем дали хайпът около новата игра на Ubisoft наистина си заслужава на този етап.

Интервю:
Този път предизвикателството пред Ubisoft е още по-голямо, защото периодът е добре документиран и трябва да внимаваме, признава главният сценарист на играта.

новини:
С това приключва кампанията, посветена на 30-годишнината на френския издател, която даваше по една РС игра на членовете на Ubisoft Club всеки месец.
Пирати, Карибски приключения и нов главен герой - засега това са слухове, но този многозначителен постер най-вероятно е първата крачка към новия анонс.
По всяка вероятност официалният анонс на новата част от историческото екшън приключение ще дойде по време на тазгодишното издание на Е3.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Watch_Dogs - видео ревю 149
Star Wars: The Force Unleashed II 125
Tomb Raider 103
The First Templar 91
Assassin's Creed: Revelations 90
Darksiders 2 87
Assassin's Creed 2 81
Grand Theft Auto V - Втори поглед 80
Prince of Persia: The Forgotten Sands 80
Dark Souls: Prepare to Die Edition 74