facebook facebook
 
 
 
   
 
Assassin’s Creed Valhalla ще дебютира на 10 ноември
10.09.2020

Ubisof  анонсираха,че следващото заглавие от успешния им франчайз Assassin’s Creed ще излезе на 10 ноември за Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, the Epic Games Store ,Ubisoft Store за Windows PC,  също така  UPLAY+ тяхната абонаментна услуга и  Stadia. Assassin’s Creed Valhalla и Watch Dogs: Legion ще са дебютни заглавия за Xbox Series X | S и ще излезнат за PlayStation 5 след пускането на конзолата.


Watch Dogs: Legion ще излезе на 29 октомври 2020 г. за  Xbox One, PlayStation 4, Epic Games Store и Ubisoft Store за компютър , както и както при UPLAY + , абонаментната услуга на Ubisoft и Stadia.
С двете  издания налични за пускането на Xbox Series X /S  от компанията се стремят да дадат възможност на играчите да се насладят на мощността на конзолите от ново поколение чрез техните най- известни франчайзи.
Използвайки модерните функции и мощ на новите конзоли, Ubisoft разкрива дълбочината на своите отворени светове по безпрецедентни начини и демонстрира своя ангажимент за разработване на наистина завладяващи игри.

„Радваме се да съобщим, че играчите ще могат да открият Assassin’s Creed Valhalla по-рано от очакваното! Нямаме търпение да видим как света, който създавахме през последните три години, ще оживее на всички платформи, включително на  тези от следващото поколение  като  Xbox Series X | S на 10 ноември. " каза Жулиен Лаферриер, продуцент на Assassin’s Creed Valhalla.
Чрез  Xbox Series X / S, Assassin’s Creed Valhalla ще се възползва в пълна степен от подобрената графика, давайки на играчите възможност да усетят отворения свят на Норвегия и Англия до най-малкия детайл. На Xbox Series X Assassin’s Creed Valhalla ще работи при 60 FPS в пълна 4K резолюция.

В най- близко  бъдеще Лондон от  Watch Dogs: Legion ще се възползва напълно от хардуерно ускореното  Raytracing при  новата Xbox Series X / S.  От Пикадили Цирк и неговите гигантски цифрови екрани до неоновите светлини и холограми на Camden High Street, силата на отразените в реално време лъчи внася невиждано досега ниво на реализъм на градската среда.

В допълнение, Assassin’s Creed Valhalla и Watch Dogs: Legion ще се възползват от мощта на конзолите, предлагайки текстури с по-висока разделителна способност и подобрено качество на сенките на играчите, заедно с гъстотата на Assassin’s Creed Valhalla. И двете игри ще се възползват от Direct Storage, като се възползват от по-бързото време за зареждане и по-гладкото световно изживяване.
Станете наши фенове във Facebook , Twitter и Instagram

 


 

напиши коментар
 


185 мнения
профил »
Toadragon каза на 11.09.2020, 09:41 ч. :

Така като я описват сигурно ще е със страхотно качество и със страхотни бъгове .

29 мнения
профил »
n4f каза на 14.09.2020, 22:13 ч. :

За качеството не съм сигурен...
напиши коментар
 
НАЙ-ЧЕТЕНО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА
Издателски Уикенд в Steam за Focus Home Interactive 1059
Assassin’s Creed Valhalla ще дебютира на 10 ноември 801
Blizzard няма да изисква истински имена 665
Седмица на общността в Furi с неочаквани намаления и оферти 555
Destiny’s Sword се представи подобаващо на PAX 457
Fortnite има удоволствието да представи Spotlight 428
POSTAL: Brain Damaged обявена на Realms Deep 2021 за PC и конзоли 417
Излезе нова комикс поредица по Overwatch 388
Warner Bros. Games анонсираха Hogwarts Legacy 359
НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122