facebook facebook
 
 
ИГРИ » PS3
 
   
 
Assassin’s Creed III: впечатления
Превю | 04.11.2012 | автор: Иво Цеков


Производител:
Ubisoft Montreal
Издател:
Ubisoft
Жанр:
Екшън от трето лице, Приключение
Платформа:
PS3
Излиза на:
23 ноември 2012 г.

сайт на играта »

До официалната РС премиера на Assassin’s Creed III все още остават няколко седмици, но когато една от най-очакваните игри не само на годината, но и в последно време вече е достъпна на конзолния пазар, няма как да се въздържим да споделим първите си впечатления от това, което Ubisoft са ни приготвили. Въоръжен с PS3 копие на играта прекарах четири-пет часа в Колониална Америка, за да събера впечатления, които после да предам на белия лист (това, разбира се, е метафора – всъщност пиша на 15.6-инчов лаптоп). Но нима самата Assassin’s Creed III не е едно голямо противоречие, което събира исторически факти с конспиративни теории, футуристични сценарии с препратки към миналото и високи технологии с шпаги и мускети?

Пътуване назад във времето

Всеки, който поне малко се е интересувал от настоящата игра, трябва да знае, че нейният главен герой е Конър. Ако обаче очаквате да го видите още от самото начало, ще останете разочаровани, защото през първите три часа от Assassin’s Creed III поемате контрола над майстора убиец Хейтъм Кенуей. След едно въвеждащо ниво в лондонската опера (мислете си за Hitman, но с перуки, а не с гола глава), Кенуей е на път за Новия свят с тайно поръчение. Следващото ниво пък ни пренася на борда на кораба, с който Кенуей трябва да прекоси Атлантика. До тук нищо ново, играта е линейна и ви въвежда в основните механики.

Когато най-сетне пристигнах в Бостън, започнах да разбирам защо Ubisoft се гордее толкова с новото си произведение. Чувството за мащабност и автентичност лъха буквално от всяка текстура и от всеки кадър. Личи си, че дизайнерите са се потрудили доста, за да възстановят реални места от онзи период, което веднага ще се понрави на всеки почитател на историята. По улиците на града се движат облечени в униформи английски войници, домашни животни, които може да погалите или нахраните и тълпи сирачета, готови да насочат стражата към вас с крясъците си, ако не им подхвърлите шепа дребни монети. Моделите на героите също са моделирани изключително добре. В пределите на града Assassin’s Creed III не се отличава чак толкова от своите предшественици. Благодарение на freerun механиката платформингът е интуитивен, а плавното движение наподобява лекотата, с която Коул МакГрат се движи в InFamous. Играта отново представлява смес от сюжетни и странични мисии, с които може да се занимавате колкото си искате.

Assassin’s Redemption?

Истинските мащаби на играта се проявяват едва, когато напуснете Бостън за пръв път и се отправите в пограничните територии. Разбира се, почти без да искам веднага се сетих за Red Dead Redemption – природата, бродещите диви зверове, блещукащите светлини от дървените къщи сгушени в гората еднакво им напомнят за уестърн шедьовъра на Rockstar. Засега не се наемам да преценя коя от двете игри пресъздава по-реалистично живота в пустошта, нито изобщо да ги сравнявам, но ако сте имали удоволствието да играете на Red Dead Redemption със сигурност ще почувствате позната и носталгична атмосфера. Страхотните снежни ефекти пък ми напомниха на една от най-любимите ми игри – Uncharted 2.

Нова игра, стари проблеми

За съжаление Assassin’s Creed III има и своите проблеми, които личат още от началото. От една страна както подобава на практически всяка игра с огромен свят, тук-там присъстват дребни и досадни бъгове като мускети, които мистериозно и злокобно остават да висят във въздуха след като убитите им собственици отдавна са изчезнали (отново се сещам за някои доста брутални бъгове и в Red Dead Redemption) или пък страна липса на аудио синхронизация. Понякога субтитрите не съвпадат с говора, а веднъж един от героите проведе цял диалог без изобщо да отвори устата си. Нямам представа каква ще бъде оптимизацията на РС версията, но поне на PlayStation 3 от време на време има досадни изскачащи текстури и дори цели герои, които не се появяват докато не се приближите непосредствено до тях. Времето за записване на играта и зареждане на новите сцени също отнема може би малко по-дълго, отколкото бихме искали.

Друг проблем, който идентифицирах на този относително ранен етап е, че Assassin’s Creed III явно ще прояви склонност да залива геймърите с може би с една идея прекалено много нещо, подобно на Batman: Arkham City и Darksiders II. Очевидно в желанието си да докажат колко велика е тяхната игра, създателите на Assassin’s Creed III буквално ви засипват с информация, мисии, истории и какво ли още не. Към момента на пристигането в Бостън реално все още не знаете за какво се използват половината бутони на вашия DualShock 3, а вече може да избирате между цял куп мисии. Доста често ви се случва да попаднете в ситуация, когато едновременно говори вашия герой, играта ви изписва нова задача и в същото време ви затрупва с поредната глава от виртуалната енциклопедия. Особено в първите часове почти през минута може да ви се налага да паузирате, за да прочетете поредния текст, включен там. За щастие повечето от тях са написани с лек хумористичен тон, което прави смилането им по-поносимо. Накрая след отличните схватки в Batman: Arkham City и Sleeping Dogs тук близкият бой някак си не е толкова интуитивен.

На този етап ще се въздържа да дам по-категорична оценка, тъй като Assassin’s Creed III очевидно е доста голяма и амбициозна игра и заслужава повече внимание. Пълното ревю на РС версията на играта заедно с крайната ни присъда ще ви предложим, веднага щом се появи тя в края на този месец. 

напиши коментар
 

1320 мнения
профил »
Finalrequiem каза на 05.11.2012, 11:12 ?. :

Чакаме я за РС, а иначе изглежда много добре.

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 05.11.2012, 11:28 ?. :

"Накрая след отличните схватки в Batman: Arkham City и Sleeping Dogs тук близкият бой някак си не е толкова интуитивен."

Има ли промяна в механиката спрямо предишните АС игри, защото лично за мен предишните бяха изключително удобни откъм битки ?

686 мнения
профил »
the_presator каза на 05.11.2012, 12:45 ?. :

Има промени, но те са с цел да направят бойната система по-удобна. Нищо радикално.

524 мнения
профил »
white storm каза на 05.11.2012, 13:24 ?. :

От всичко което видях се очертава наистина нещо огромно и епично като заглавие. Май е крайно време да пробвам тази поредица.

114 мнения
профил »
bulgariandragon каза на 05.11.2012, 14:20 ?. :

Пробвай я. Няма да съжаляваш :)

91 мнения
профил »
Mitaka963 каза на 05.11.2012, 14:36 ?. :
Редактиран на 05.11.2012, 14:38 ?.

Yep, Страхотни игри са всичките, но всички дават съвсем малко геймплей от страна на сегашното време (Общото време през което играеш със Дезмънд е около 2 часа за всички игри), винаги оставя ОГРОМНИ cliff-hanger-и и въпреки че от Юби обещаха това да е края, и да не правят cliff-hanger-и, те оставиха ОГРОМЕН такъв, като убиха .... и в процеса .... (която носе идеята на тамплиерите) към живот, спасиха света от фатални бедствия (оставяйки тамплиери и асасини живи) и на всичкото отгоре имаха нахалството да добавят като финална кът сцена:
....

edit Admin: без спойлери!

248 мнения
профил »
LetMeFindOut каза на 05.11.2012, 15:31 ?. :

Митак, блогадаря че спойлна играта за всеки който ти чете коментара. Трябва да ти кажа, обаче, че мен лично въобще не ме интересува Дезмънд и настоящата част от играта.

63 мнения
профил »
miro1 каза на 05.11.2012, 15:55 ?. :

Митако, от мен да знаеш, че си едно голямо,мръсно кюфте.

83 мнения
профил »
sashundera каза на 05.11.2012, 22:35 ?. :

Ако никога не си играл Assassins creed си изпуснал СТРАШНО много. Но спокойно де, никога не е късно да ги изиграеш. :D

91 мнения
профил »
Mitaka963 каза на 05.11.2012, 14:27 ?. :

... е супер тъп и умира :spoiler troll: :]

279 мнения
профил »
MadMax31 каза на 05.11.2012, 15:10 ?. :
Редактиран на 05.11.2012, 15:11 ?.

Благодаря че ми развали кефа от играта,май като гледам си по тъп и от Дезмънд:TROLL FACE

91 мнения
профил »
Mitaka963 каза на 05.11.2012, 15:22 ?. :

You're welcome :]

2 мнения
профил »
dobrev каза на 05.11.2012, 14:35 ?. :

С нетърпение я очаквам,а който не е пробвал миналите части от поредицата е изпуснал много. :)

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 06.11.2012, 01:02 ?. :

изпуснал е тъжната еволюцията на гейминга.

388 мнения
профил »
velikana каза на 09.11.2012, 18:34 ?. :

sean ти тъп ли си или да ?

83 мнения
профил »
sashundera каза на 10.11.2012, 15:14 ?. :

@velikana, по скоро напушен трол, който не знае къде се намира..

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 05.11.2012, 15:37 ?. :

Едни от най-добрите игри, които съм играл някога.Единицата беше страхотна, двойката - шедьовър, Brotherhood и Revelations доошлайфаха и без това страхотната идея.Уникално интуитивна и плавна бойна система, страхотни отворени местности, запомнящи се герои,страхотна РС оптимизация, всичко е изпипано до най-малкия детайл.Историята е завладяваща и не ми омръзна дори и след четири части.За мен това е еталон за това как трябва да се прави игра.Като фен на Мас Ефект винаги съм съжалявал че в поредицата няма и една десета от креативността, мащабността и идеите на АС.

91 мнения
профил »
Mitaka963 каза на 05.11.2012, 15:48 ?. :
Редактиран на 05.11.2012, 15:49 ?.

АХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХА, ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ПЦ, ДОБРА ШЕГА ХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА , ако нямаш core i3 или core i5 двойката лагва, дори и да имаш AMD Phenom II 1100T x6, AMD HD 7990 и ако щеш 1024 GB RAM, просто енджина поради някаква си причина харесва точно тези модели процесори (дори на друг дву-ядрен интел, пак ще лаги), за справка - пробвай да отидеш и играеш в Romagna/Forli, там лагът е най-силно изразен, ACB също има не хубава оптимизация, но е по-поносимо, само глупавият ACR има хубава оптимизация, и все пак, можеше да е много по добре.
П.С. На конзоли хората все повече се оплакват от лаг, бъгове etc. Сега е времето силно да се замислят Sony и M$ дали наистина да чакат точно 10 години от премиерата на PS3 и Xbox 360, или да пускат проклетото следващо поколение сега...

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 05.11.2012, 16:09 ?. :

Грешката е в тоя телевизор, аз игрите съм ги играл на различни машини и не съм имал проблем с каквото и да било.Добра оптимизация не значи че можеш да играеш играта на 8-годишната си щайга.Играл съм игрите и на лаптоп за 1400 лв, купен 2011.Всички игри летяха на максимални настройки без АА с резолюция 1366х768.Сам си прави изводите, щом на лаптоп вървят така значи ще вървят и на десктоп конфигурация за 700 лв.Ще ти кажа и че i3 и i5 не са никакъв връх в технологиите , нито са безбожно скъпи че да ги даваш за пример.

524 мнения
профил »
white storm каза на 05.11.2012, 17:22 ?. :

След ревюто реших да почна поредицата и си инсталирах двойката. Щайгата ми е стара, като изключим видеото, но ми тръгна без никакъв лаг на макс всичко, при FullHD. Така, че за мен си е доволно оптимизирана. И благодаря за спойлера по - горе. Ей, пишлеме, искаш ли кучката да ти забие един шамар зад врата.

279 мнения
профил »
MadMax31 каза на 05.11.2012, 17:33 ?. :
Редактиран на 05.11.2012, 17:36 ?.

Хах това беше добро=)
Митак по-добре си смени щайгата не съм имал проблеми,с която и да било от игрите на крийда,тъй че вземи се гръмни,за да не те пребие мацката над мен.

91 мнения
профил »
Mitaka963 каза на 05.11.2012, 19:05 ?. :

Процесора ми е AMD Phenom II x4 3,2Ghz 955 , Видео карта: Sapphire (AMD) HD6770 (1GB), RAM: 4GB 1333Mhz, Asus MB (не ме бива в помненето на много цифри), захранване 800W (не си спомням точно производителя на рам паметта и захранването) И не е от монитора, защото съм тествал играта на два самсунга(FTW) и един apple cinema display.

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 05.11.2012, 23:50 ?. :

Mitaka963, ако на тази конфигурация не ти върви значи имаш най-затлачената и сбъркана система в света !Влез в youtube и виж че на подобна машина играта лети та се къса.

91 мнения
профил »
Mitaka963 каза на 06.11.2012, 07:00 ?. :

Windows 7 Professional x86 (32 битова), най-нови драйвери на всички части, нямам никакви "junk" приложения, само steam, Google Chrome, някакъв видео downloader, който може и да конвертира формати , utorrent, daemon tools, Skype, xfire, hamachi, team viewer,audacity, potplayer и winamp. Играта ми е оригинална, от steam, и няма как лага да е от странен крак ... ACR си лети с всичко на макс.....

37 мнения
профил »
sportna каза на 05.11.2012, 15:55 ?. :

Митко на мен си върви страхотно на двуядрен процесор и 4 гб рам и видеокарта от 5 години

71 мнения
профил »
Seatman каза на 05.11.2012, 17:04 ?. :

За PS3 е най-добрата до сега.Просто всички промени и добавки ми харесаха, а историята е страшно увлекателна макар да бях скиптик за този период от време :)

131 мнения
профил »
Ragnarous2 каза на 05.11.2012, 19:30 ?. :

Митко, като не разбираш как работи хардуера, не обиждай моля те. Има 2гб видеокарти които са по-слаби от 512мб видеокарти. Всичко е в шината, процесора, захранването, харда и рамта. Нови игри изискват нов хардуер, това, че не я подкарваш плавно не означава, че не е оптимизирана, а че си за нов компютър! Виж РС геймплей в YouTube

91 мнения
профил »
Mitaka963 каза на 05.11.2012, 20:03 ?. :

Много добре знам че може една 1GB видео карта да бъде по зле и от 512mb-ва, просто не ми се пишеше всичкото инфо, написал ссъм номера на картата - HD6770 (щом толкова те мързи: памет от тип GDDR5, 128 битова шина (малко лошо за геймърско пц),850mhz скорост на ядрото, 4800mhz скорост на паметта в ефективен режим , този компютър е купен миналата година по това време, имам HDD 1TB с 5400 оборота в минута (което може би е най лошото нещо в машината ми) и 32mb cache размер...
П.С знам, че още не знам много за компютрите, но все пак познянията ми не са толкова малко за 13 годишен (като имаш в предвид че днес като питах един съученик той ми каза "май видео картата ми е 48GB" xDDDDDDD) (не, не съм в някое просто училище, ако сега смята да каже някой това, в математическа гимназия съм)....

71 мнения
профил »
Seatman каза на 05.11.2012, 21:19 ?. :

Не се карайте толкова изразил е мнението си и толкова.Разбрахме и ,че не е прав. :D
И наистина ако наистина е на 13 години знае доста за машината си ;)

524 мнения
профил »
white storm каза на 05.11.2012, 21:47 ?. :
Редактиран на 05.11.2012, 21:48 ?.

Много малки момченца вече на 13 години познават добре "машините" си. Само се моля да си измиват ръцете добре преди хранене.

2 мнения
профил »
Crew каза на 05.11.2012, 22:46 ?. :

Поиграх е на сонито ми и не ме впечатли някак си,може би защото не съм запознат с първите части.Наистина Бостън е направен по така реалистичен (направо си е огромен).Обикалях си из него доста,кученца потупвах,прасенца хранех :).Битките по не за сега не ме затрудниха(по 10 човека ми влизат и се справям ;)Ще видим по нататъка как ще се развие сценария,но определено не ме впечатли както беше с Red Dead Redemption.Това си е мое лично мнение все пак, а да попитам за PC версията дали ще потдържа Dx11? иска ми се да е видя и там.

1335 мнения
профил »
sollider каза на 06.11.2012, 08:40 ?. :

Авторът на статията не пропусна да се похвали с лаптопа си. :D Иначе играта е една от най-чаканите тази година и няма да се чудя, ако помете всичко излязло до момента (че и игрите, които се очакват след нея).

53 мнения
профил »
destroyer93 каза на 06.11.2012, 10:56 ?. :

играта е яка играл съм у един фр

71 мнения
профил »
Seatman каза на 06.11.2012, 12:56 ?. :
Редактиран на 06.11.2012, 12:57 ?.

На мен ми допада много това, че сякаш е поела от скайрим.Това ,че е огромна е и един голям плюс , а ако не искаш да се разхождаш из горите си има ключови локации за бързо пътуване.Морските битки са красиви особено в бурите.Най много ми хареса докато вървях из предградията на NY имаше буря и една светкавица проблясна пред Коннор.Беше страшно красиво ,при това на PS3.Завиждам на тези които ще я подкарат на PC-то си !А самата история е доста добра и не очаквана.Честно казано нямам търпение да видя следващата чат :).

П.С Вижте и мултито. След Провала на AC:R (за мен) е доста освежено и с поправени бъгове .

91 мнения
профил »
Mitaka963 каза на 06.11.2012, 13:31 ?. :
Редактиран на 06.11.2012, 13:33 ?.

Мултито е много глупаво направено - няма steal the artifact, corruption (не че ги играя много, ама защо ги махнаха? по-добре повече от колкото по-малко, дори и да не ги играя честок, си е плюс да знам че са там и мога да ги играя ако искам и веднъж в месеца...) chest capture (не чак толкова глупав ход, защото domination е по-подходящ за новия merge-нат kill/stun бутон, но и все пак - мнението ми същото - по-добре да го има отколкото да го няма) escort (най-голямата тъпотия - беше си хубав mode, вярно - не много игран, но винаги като видя някой приятел да го игре винаги отивам да игря с него..) Който не е играл мултито на ACR ще му е много трудно да направи каквото и да е в assassinate защото сега можеш да имаш отрова, димка и ножчета едновременно, а ножчетата просто някои играчи злоупотребяват с тях - с boosted cooldowns и 2 точки в крафтинг системата за cooldown ножчетата се презареждат на всеки 30 сек, а вече повечето играчи знаят как да stun-ват с тях, не съм сигурен още колко е минимума на презареждащо време в AC3. Сега освен ножчета можеш да имаш и димка за още повече stun-ване и на всичкото отгоре - отрова за още повече точки. Поне веднъж са използвали акъла си и са преработили mute ( който сега се казва wipe) и вече не може да спира хората от правене на убийства и stun-ове, така че няма как да имаш 3 ability-та за стънване. Но ето и още по-голямата тъпотия: след като си стъннал някой в assassinate, после като го получиш като target, можеш да получиш инкогнито, ако застанеш в бленд група. xxxEvilAssassin вече има видео от AC3 как прави 26k, и юби още не са премахнали лимита поне в assassinate, и вече даже има нахалството да нарича по-високи резултати "Score boosted" ( да, знам че за другите mode-ве е смислена тази защита от буустинг но трябва да бъде премахната от assassinate, защото там, аз самия съм правил повече от 20к и е много гадно да си вложил толкова усилие и да ти каже че си буустър...)
П.С. Хубаво нещо е че вече стъновете прекратяват лос-стрийкове. Примерно, вече няма как Pennsy(хората дето играят мултито 100% го знаят) да получава по 15-18-20 к всеки мач, само защото е активирал boost cooldowns и има супер бързо презареждащи се димка, ножчета и/или wipe.

71 мнения
профил »
Seatman каза на 06.11.2012, 15:52 ?. :

Тези два режима дето са ги махнали както сам каза никой не ги играеше :D. И трябва да пробваш wolfpack

91 мнения
профил »
Mitaka963 каза на 06.11.2012, 20:33 ?. :

Не вярвам да са успели да направят достатъчно умен AI за да ме забавлява...

51 мнения
профил »
sed каза на 06.11.2012, 22:34 ?. :

Дано да няма UPLAY точки за Multiplayer, защото с огромно нежелание изиграх стария. Супер досадно ми беше. Нямаше съпоставка. Аз съм 3 или 4 левел и играя срещу хора 50-ти. Много ясно, че 2 часа нямам нито едно убийство. Просто безсмислено. А и този 1 месец преднина за конзолите съвсем убива желанието ми за мултиплейър. Обаче мисиите с Дезмънд на ACR си ги изиграх на 100% и бяха приятно разнообразие с погледа в единствено лице. Сега новия Assassin's Creed ще е нещо, което си заслужава. Поръчах си играта отдавна... чакаме премиерата ;)

91 мнения
профил »
Mitaka963 каза на 07.11.2012, 15:10 ?. :
Редактиран на 07.11.2012, 15:13 ?.

Вкючи ACR, като ти излезе Uplay иди в rewards и там вече са качени наградите и как да получиш точки от AC3. Пак има 40 точки за достигане на 20 ниво в мултиплеър, а вместо рицар, има The Renegade за 40 точки, който в ACR се отключва след като го убиеш в сингълплеъра. И какво от това че конзолите имат месец преднина? Сървърите са отделни, няма крос-плей, всички ПК играчи започват наравно, и междо другото, момичето което първо стигна престиж 99 на компютър, получи безплатен Freedom Edition на AC3 (тя си е напълно честен играч, не бууства, много е добра във всички моудове, не злоупотребява със нови играчи дето не знаят че се движиш с wasd). Конзолите са по зле, тъй като там играчите са МЕГА тъпи, в мултиплеъра първия с престиж 99 е някаква attention whore дето се прави на "геймърка" и е буустнала резултата си, и пак е получила Freedom Edition. Ето заради този пример вече тотално конзолните геймъри са ми паднали в очите и съм сигурен че всеки един от тях е малоумно говедо, което си мисли че е "ПРО" в игрите и на всичкото отгоре се хвали с тъпотията си как конзолните геймъри били """по-хардкор"""

2059 мнения
профил »
Zipy каза на 07.11.2012, 12:36 ?. :

Нека кажа каква ще е разликата в PC версията, ще е портната от Xbox и ще поддържа 1920 x 1200.

62 мнения
профил »
alexandertg каза на 09.11.2012, 19:01 ?. :

Дано поне PC- порта е добре направен...

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 12.11.2012, 06:54 ?. :

Пак има същите щуротии като в предните части - http://www.youtube.com/watch?feature=player_detai lpage&v=NcqyOkAHAA8#t=803s

388 мнения
профил »
velikana каза на 20.11.2012, 00:34 ?. :

Днеска я почнах и не мога да спра да я играя О.О Ужасно зарибява и е в пъти по-добра от другите. Една от малкото серии игри които до сега не се е провалила. Чакам и друга !

4 мнения
профил »
DarkAngel133 каза на 07.12.2012, 16:06 ?. :

може ли да ми помогнете на скъпе:igra4a_lud22 моля в този лаг е мн гаден изкам да го махна сменям графиките но нестава

1 мнения
профил »
PagoeB каза на 27.12.2012, 22:34 ?. :

zdraweite dneska si kupih ps3 i assasin creed 3 vsichko varveshe dobre sled kato mi iska da si napisha imeto i ekrana stana bql .... chakah 30-40 min i ne se oparavi nqkakvo specialno ime li trqbwa da napisha ili .....
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Assassin’s Creed III: впечатления

Ревю:
Всички предпоставки за хита на годината са тук, но ще бъдат ли оправдани огромните очаквания, които Ubisoft насади у феновете на поредицата и геймърите въобще?

Превю:
Най-амбициозният проект, правен някога от Ubisoft, заплени съзнанието на милиони геймъри по целия свят, а ако още изпитвате недоверие, е време да прочетете това

Интервю:
Този път предизвикателството пред Ubisoft е още по-голямо, защото периодът е добре документиран и трябва да внимаваме, признава главният сценарист на играта.

новини:
С това приключва кампанията, посветена на 30-годишнината на френския издател, която даваше по една РС игра на членовете на Ubisoft Club всеки месец.
Пирати, Карибски приключения и нов главен герой - засега това са слухове, но този многозначителен постер най-вероятно е първата крачка към новия анонс.
По всяка вероятност официалният анонс на новата част от историческото екшън приключение ще дойде по време на тазгодишното издание на Е3.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Grand Theft Auto V 142
God of War III 67
Assassin's Creed 2 (PS3 и Xbox 360) 62
Bayonetta 46
Grand Theft Auto V 29
Assassin's Creed: Brotherhood 29
Alan Wake 27
Metal Gear Rising: Revengeance 25
Transformers: The War for Cybertron 23
Quantum Break 19