facebook facebook
 
 
 
   
 
Anarchy Reigns през януари в Европа и САЩ
19.10.2012

След като по-рано тази година се появи в Япония, онлайн екшънът Anarchy Reigns вече се сдоби с дългоочакваната си дата на излизане в Европа и Северна Америка.

Най-напред играта на страхотното студио Platinum Games, създател на Bayonetta и Vanquish, ще се появи зад Океана на 8 януари 2013 г., а само три дни по-късно ще дебютира и на Стария континент.

Определената от SEGA цена на играта за PAL региона е 30 евро.

"Твърде малко игри попадат в уникалния жанр на Anarchy Reigns, затова вярваме, че ще можем да ви предложим удоволствие, което няма да намерите другаде", амбициозно заявява изпълнителният директор на Platinum Games Ацуши Инаба. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Anarchy Reigns

новини:
Премиерата на играта за територията на Северна Америка и Европа изглежда ще закъснее поне с малко, след като SEGA и Platinum очевидно не могат да се разберат.
Конзолната онлайн биткаджийска игра на Sega и Platinum Games вече е с нова дата на излизане: 3 юли догодина, когато ще видим двете й версии.
Ацуши Инаба от японското студио Platinum Games твърди, че единствената отличителна черта за всяко едно студио, без значение къде се намира, е дали работи добре.

Ревю:
Що е то online brawler и има ли почва на вашата конзола? Оказва се, че въпреки някои недостатъци отговорът на този въпрос може да бъде положителен.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122