facebook facebook
 
 
 
   
 
Anarchy Reigns забавена?
26.05.2012

Между издател и производител възникна известен разнобой, след като стана ясно, че възгледите на SEGA и Platinum Games относно премиерата на екшъна Anarchy Reigns се разминават.

Първоначално SEGA обяви, че играта ще излезе на 3 юли в САЩ и на 6 юли в Европа, но малко след това на сайта на Platinum се появи анонс, че Anarchy Reigns все още е без дата на излизане.

"Трябва да ви съобщим лоши новини за западната премиера на Anarchy Reigns - датата на излизане вече е променена от SEGA на "чака потвърждение", гласи съобщението.

По-нататък студиото обяснява, че неговата работа по екшъна е практически приключена и дори процесът по неговата локализация е завършен. С други думи играта е напълно готова да се появи на пазара на първоначално обявената датата, но изглежда плановете на издателя са други.

"Що се отнася да западната премиера, SEGA се опитва да намери най-доброто време, в което да я направи", кратко коментира представител на Platinum Games намеренията на SEGA. Засега японската дата на дебюта на Anarchy Reigns не е променена и по всяка вероятност наистина става въпрос за относително малко забавяне във времето. 

напиши коментар
 


715 мнения
профил »
Sonic The Hedgehog каза на 27.05.2012, 19:02 ч. :

Егати скрийна!
ААAAAAASSS!!!
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Anarchy Reigns

новини:
Въпреки че продажбите на играта в Япония не бяха толкова добри, SEGA най-сетне взе конкретно решение за нейната поява в Северна Америка и Европа.
Конзолната онлайн биткаджийска игра на Sega и Platinum Games вече е с нова дата на излизане: 3 юли догодина, когато ще видим двете й версии.
Ацуши Инаба от японското студио Platinum Games твърди, че единствената отличителна черта за всяко едно студио, без значение къде се намира, е дали работи добре.

Ревю:
Що е то online brawler и има ли почва на вашата конзола? Оказва се, че въпреки някои недостатъци отговорът на този въпрос може да бъде положителен.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122