facebook facebook
 
 
 
   
 
Alpha Protocol 2 за малко да стане реалност
13.09.2017

Въпреки лошите ревюта, Alpha Protocol е един от скритите и недооценени хитове на последното десетилетие и за малко играта дори да получи продължение.

Дизайнерът на ролевата игра Крис Паркър разкри, че Obsidian е създало предложение за втора част. Документът с дължина 50 страници дори е бил предаден на SEGА.

За съжаление, японската компания не е проявила интерес. Правата върху Alpha Protocol се държат от нея, така че засега идеята за втора част остава само на хартия. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Alpha Protocol

новини:
Obsidian най-сетне пуснаха отдавна чаканата кръпка за своята ролева игра, но проблемите в Alpha Protocol са толкова много, че един пач просто няма да стигне.
Obsidian дори са готови да "излекуват" ролевата си игра с бърза кръпка, но издателите от SEGA настояват за повече време и по-всеобхватен пач.
SEGA твърдо отказва да финансира втора част на играта, тъй като продажбите на оригинала са под очакваните, а ниските оценки в ревютата също не помагат.

Интервю:
Типично в своя стил, Alpha Protocol почти незабелязано се промъкна в списъка на очакваните игри за тази есен. Ще разберете защо от нейния дизайнер Крис Авалон.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122