facebook facebook
 
   
   
 
Acer ухажва геймърите с Predator
02.12.2015 | автор:


сайт на продукта »

Тайванският производител Acer се цели в ентусиазираните геймъри с пълната си гама продукти Predator с агресивен дизайн и топ характеристики, много от тях вече са достъпни за геймърите в България.

Predator позиционира компанията като единственият от водещите РС производители, който може да предложи всичко на геймърите, заяви мениджърът на Acer за България Данаил Вълков на шоу в столичния Ялта Клуб, където стотици ентусиасти тестваха новите машини.

България е сред първите страни в света, наред с Германия и други развити пазари, на които вече са достъпни геймърските продукти Predator. Акцентът е върху дизайна – той е агресивен, хищически, вдъхновен от Ламборгини.

Обновената десктоп линия също грабва вниманието с агресивния си дизайн – някои геймъри припознават в неговите форми броня, а други – вериги на танк. Впечатляващи са също охладителната система, както и някои дребни детайли – например изваждащи се чекмеджета за дисковете с цел лесната им замяна. Предвидени са нормален и турбо режим на работа (за овърклок).

Крайните цени започват от 2000 лв. за настолните компютри, 3000 лв. за ноутбуците, 600 лв. за мониторите и 700 лв. за таблети.