facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » дисплеи
 
   
 
Acer е No 1 по продажби на проектори у нас
22.02.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Според информацията, публикувана от PMA Research* (www.pmaresearch.com), Acer притежава 36% от всички продажби на проектори в България за 2016 г.

Tова е рекордно високо постижение за един единствен производител на българския пазар. С разнообразно портфолио от проектори, технологично превъзходство и проактивен подход при продажбите, Acer България може да се похвали с непрекъснато нарастваща популярност в сегмента на проекторите.

Компанията завоюва лидерската позиция и в предходната година, регистрирайки пазарен дял от 34.5% в сегмента. Отбелязаният ръст от 2015-та до 2016-та година дава увереност и мотивация на екипа, че поетата посока е правилна. От Acer планират да подобряват тези резултати и през 2017 г., като отново поставят фокуса върху удовлетворяване на потребителските нужди, професионализъм и технологични иновации.

“За поредна година Acer е лидер на пазара на проектори в България. Това се дължи на факта, че предлагаме на пазара най-добрите проектори за работа и забавление и  разнообразие от модели, достъпни за всеки вкус и възможности. Задоволяваме всички изисквания на нашите потребители, като им предлагаме усъвършенствани технологии, функции, които правят проекторите лесни за употреба и превъзходна прецизност и отчетливост на изображенията“, сподели Данаил Вълков, генерален мениджър на Acer за България.

Затвърждавайки пазарното си лидерство, през 2016-та година Acer представи първия си специализиран проектор, насочен към геймърския сегмент. Predator Z650 е проектор с Full HD резолюция (с контрастно съотношение 20 000:1), специализирани гейминг режими, технология ColorPurity, по-широка цветова гама и 20W DTS® звук. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ дисплеи
Монитор: Acer Predator XB240H 83
Acer е No 1 по продажби на проектори у нас 71
Монитор: LG W2486L 70
4K монитор: Asus ProArt PA329Q 38
Монитор: Acer P223W 35
Монитор: Fujitsu Siemens ScaleoView L24W-2 34
Телевизор: Samsung Smart TV 32
Монитори с ТВ тунер: LG Personal TV 32
LG ще покаже новите 4К HDR монитори 31
Samsungс с нови извити геймърски монитори 26