A TOTAL WAR SAGA: TROY запазена от 7.5 милиона играча

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

A Total War Saga: TROY™ пожъна голям успех още в деня на излизането си, 14 август 2020..В рамките на първите 24 часа  тя е закупена от повече от 7.5 милиона играчи. Подтикнати от безплатното й пускане за първия ден в Epic Games Store, нищо не можа да спре феновете да се доберат до печелилата награди стратегическа игра.

"Бяхме оптимистично настроени, но не бихме могли да се подготвим за такова ниво на ентусиазъм," казва Роб Бартолъмю, CPO. "Беше невероятно да работим с Epic върху безплатното пускане на играта. Сега ще имаме възможността да приветстваме толкова играчи-стратези, и стари, и нови, които ще преживеят тази уникална сага. Много сме щастливи"

TROY е първата игра от серията, която пресъздава епичен конфликт през Бронзовата ера и легендарната битка за Троя. Комбинирайки интригуващи игри за изграждане на империи, държавническо изкуство и завоевания с битки в реално време, TROY пренася серията в едно време на герои и легенди. Играта е продукт на българския клон на известното студио ситуиран в София. A Total War Saga: TROY™ e един от най-значимите развлекателно-културни продукти произведени в България.