Halo: Reach 'Welcome to the Beta'виж ревюто »

коментари към видеото:

VK_
05.05.10, 15:08 ч.

Тъзи игра най-накрая направи крачка напред. Браво, но беше ли нужно да излежнат един куп заглавия, които да утвърдят "новостите" та тогава да еволюира и Хейло?

iddqd
05.05.10, 18:31 ч.

И по какъв начин еволюира? Хало 3 е много напред над Хало 2 а това Хало не е особено различно. По едноцветно е с нов енджин в които е вкарана по мощна физика това виждам като разлика. Вече отделнит екстри като джетпаци и тем подобни новости са ама Еволюция чак невиждам. Общо взето доброто старо Хало ми се вижда новото. Кви толкоз новоти неги видях тва ще е супер яка игра каквито останалите Халота досега гадно е нямало. Можеби 2 ката е най слабата в серията но 3 ката просто уникат. Това се надявам да е достойно продължение на 3

joar
06.05.10, 04:57 ч.

По-скоро като последната Halo игра на Бънджи искат да я направят върховното Halo изживяване, същевременно и по-достъпна.

dumbass
06.05.10, 06:51 ч.

Еми като искат да го направят така па нека да го изкарат и за PC.

joar
06.05.10, 09:58 ч.

Що? Не виждам да има проблеми с продажбите на Кашона.

vasito
05.05.10, 19:39 ч.

Maлее ква тъпа пача. Сигурно натиска стрелките.

iddqd
05.05.10, 21:10 ч.

Убава е негърката бе. Нищо че лъже че играе Хало все пак си я бива в други дисциплини.

dumbass
05.05.10, 21:40 ч.

+1 колега

VK_
06.05.10, 10:19 ч.

ИД, не съм особено запален на тема Хейло, но си имам идя за играта. Чел съм и книгите. Първата (игра) ако питаш мен беше най-оригинална. Втората имаше някои нововъведения, но историята (особено завършека) и слабата графика направо ми отказаха от играта. 3ката не съм и погледнал дори. ОДСТ за мен е супер слаба, скалъпена на бързо, за да изкарат някой лев - слабо озвучаване, слаби персонажи, мудни действия (с изключение на 1-2 сцени). А сега като гледам Рийч... на километри от това, което видях последно.

Също така мисля, че парвиш грешка в изказването си за Рийч като казваш "продължение". Събитията от Рийч не са ли преди тези от Хейло 1?

joar
06.05.10, 10:46 ч.

Ми що се изказваш като не си запален? Слаба графика? Halo 2? Като излезе не беше най-красивата ама беше доста над средното ниво. И нормално е първата игра да е най-оригинална. А ODST да има слабо озвучение? WTF? Та тя награди печели заради озвучението си! Използваха актьори за озвучението, даже(главния герой от Firefly който също бил Хейло фен и яката кака от Battlestar Galactica), играта си беше спип-оф и като такъв си беше добра. Шефчето го няма, това си личи, обаче персонажите за мен не бяха слаби. Естествено, че събитията в Рийч са преди Halo 1, както и тези в ODST са преди Halo 3. Тук говорим за алтернативни истории. И краят на Halo 2 за мен не беше слаб, за много хора играта като Арбитъра беше лоша идея, но на мен доста ми хареса и беше свежа. И Рийч е доста напред, но чак пък на километри? Геймплейно почти нищо не е променено с изключение на няколко ала-Гиърс изпълнения и новите умения. Иначе мултито е Halo 3 на стероиди.

VK_
06.05.10, 12:03 ч.

Точно войс актинга не ми хареса от ОДСТ. Толкова неубедителен и тъй свободен, сякаш нищо не ги безпокои. Беше ужасно според мен. А, и моля ти се не се засягай, но не е нужна да си луд фен на някоя игра, за да изкажеш мнение =)

joar
06.05.10, 12:20 ч.

Но е нужно да си я играл..

iddqd
06.05.10, 12:59 ч.

Одст е много силна като геимплей на мисиите и като всички звук войс музика висчко, но беше адски къса. Просто тамън си се вманиачил и айде стига толкоз УТФ? Пистолетчето за хедшоти е супер кул абе мн як геимплеи значи тъпото беше в самият град понеже обикаляш като гламав но иначе екшън мисите просто бяха неповторимо изживяване. Хало 3 за мен е най добрата в поредицата понежее дълга с мн яка история увлекателна яко арт вкаран красиви джунгли пустини яко екшън абе просто си личи каде са наляли пари от Микрософт а те могат да налят как си требва. Рич ми изглежда по безцветна, но по физична и мисля че мултито и ще е невероятно, но за жалост съм баннат. А иначе коя игра преди коя се развива незнам аз 3 пъти съм превъртал Хало 3 на всички трудности и пак неми е ясно много много какво се случва хаха

VK_
06.05.10, 16:10 ч.

"адски къса"

Ахъм... това също е голям минус, и след като повдигна въпроса - да, много безцелно и скучно шматкане из нивата + слабият им дизайн... незабравима комбинация. Но пак казвам това си е моя гледна точка =) А може би след поредицата от игри като СТОЛКЪР, Ънрил 2007, Метро 2033 и още няколко, "летвата" за левъл дизайн значително се повдигна.

iddqd
06.05.10, 21:23 ч.

Незнам споредмен левъл дизайна на екшън мисиите е много добър. Така са направени нивата че екшъна да е пълноценен. Ако на одст екшън мисите са с скапан левъл дизаин нензам какво остава за игри като Модер уарфеир 2 кадето всичко се случва с някви скриптивани моменти и просто е пълно менте.

VK_
07.05.10, 10:38 ч.

МУ2 дори е се не класира за разговора, така че..... =)

Veso
15.05.10, 23:36 ч.

Тази не е ли актрисата от Шепот от Отвъдното...както и да е малко странно звучи,ама като цяло бива :P.Halo Reach наистина е много напреде с материала,трябва да си зема ЕксБокс,акаунтче и да се учим с мацката :D
btw преди няколко дена затвориха сървърите на Хейло 2 щото нокой не я играел не можах да разбера ама там останали 2-ма човека допоследно докато не изключили цялата мрежа...един каза че ввсе още има надежда с Хамачи ала бала ама като гледам тва трейлърче не ги виня хората и Аз искам да се возя ;)

напиши коментар