facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
7 Sins
Ревю | 31.08.2005 | автор: Георги Панайотов


оценка:
Производител:
Monte Cristo
Издател:
Monte Cristo
Жанр:
Симулатор
Платформа:
PC
сайт на играта »

Иска ми се да започна с това, че цялата концепция на тази игра е сбъркана. В смисъл – има “дейтинг” симове и те се котират добре, нали? Но въпросът е, че това се случва предимно сред тинейджърската част от геймърската аудитория. А за да бъдем и по-прецизни – сред по-нежната. То си е сложен процес, свързан с женското хормонално ала-бала и предпочитанието му да флиртува когато и с каквото може. На нас си ни дайте да колим и бесим в някое шутърче, за да сме доволни. Е, може би бих поразцъкал Singles за час-два, колкото за обща култура, но единствено сред приятелки съм виждал вманиячаване по този род игри. Ето защо 7 Sins, която можем да определим най-точно като “коч” симулация, таргетва теоретично несъществуваща аудитория.

Сериозно, замислете се: кое девойче би искало да цъка от името на брадясал плейбой на средна възраст и кой себеуважаващ се пич ще седне да доказва мачизъм пред слабо текстурирани фимейли?
Жега

Не бре, не ме е напекло слънцето.

Е, всъщност така и стана, но ме изби в друга посока. Явно е обаче, че авторите от Monte Cristo ги е понагряло малко повечко по пясъците това лято и, вдъхновени от редовните плажни забивки, са решили да претворят преживяванията си в игра. Ама то едно е да искаш, друго е да можеш и съвсем трето е готината бамбинка от дискотеката да ти пусне. А и дори и най-добрата идея за отглеждане на домати при кофти финансиране и реализация води до малки, червени, мутирали недоносчета. И ето точно това си имаме. Един брой коч, както вече споменахме – не първа хубост, с гоооолеми амбиции да стане мастър ебача на всички времена.

Един брой път на развитие с различни, но много минималистични (както могат да се характеризират някои телесни придобивки на коча, бай дъ уей) разклонения от него, толкова прилежно затрамбовани от производителите, че чак ти става мило. N на брой неща от женски пол с нереално големи и ръбати пиксели на гръдния кош и общо

АйКю на тефлонов тиган

Да, ако искате да намекнете на приятелката си колко куха може да бъде една лейка – подарете й това заглавие. Тук жените са не просто тъпи – те са инфантилни, себични създания, водени от две желания – да си наместят прическата и грима в някой фризьорски салон и ръката в нечий дълбок джоб. Вашата задача е да ги омаете, водейки ги до разюздан секс и могъщ оргазъм.... или не.

Представете си възмущението ми след няколко часова свалка (то не бяха ланци, перчене с мускули и обещания, че ако ми пусне, ще я пусна в киното, но да не изпадаме в подробности) се стигна единствено до грозновато филмче, където мацката дори не благоволи да се съблече изцяло!

Изобщо какво да кажа за игра, в която уж всичко трябва да се върти около секса, свалките и половия живот като цяло, но няма дори едно дигитално зрънце. О, възмута!

Казах ви, че заглавието е концептулано сбъркано, нали? В крайна сметка цялата манджа с грозде не е нито финансов симулатор с еротични сегменти, нито виртуална чикинана, нито нищо. В опита си да задоволят всички дизайнерите са спечелили един тесен кръг от хора, които да прецакват други, подарявайки им играта. И толкова.
Всички обещания от рекламите и предварителната информация по заглавието биват разбивани на пух и прах още в първите 10 минути. В следващите 10 се стига до силно отегчение, а след около половин час и – до тотална неебателност. Така че който иска да сваля мацки в Ейпъл сити, прав му път. Аз отивам да проверя какво става с тях по клубовете тази вечер... 

 
системни изисквания
хардуер: P 1 GHz, 128 MB RAM | софтуер: Win All, DirectX 9.0c
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Shift 2: Unleashed 124
Goat Simulator 50
Colin McRae: DiRT 2 44
The Sims 3 43
Tom Clancy's H.A.W.X 32
X3: Terran Conflict 19
Operation Flashpoint: Dragon Rising 18
Guitar Hero: World Tour 17
The Sims 4 15
F1 2013 15