facebook facebook
 
 
 
   
 
3D Realms ще работят по изцяло ново заглавие
30.07.2020

Изглежда, че 3D Realms - създателите на легендарната поредица Duke Nukem - работят по нова игра, според информация от техния Twitter профил. В публикацията са отбелязани и студия-партньори: Slipgate Ironworks и 1C Company. Последната завършена игра на 3D Realms бе Ion Fury, която се захранваше от 2,5D енджина на Duke Nukem. Успоредно с необявеното все още заглавие, 3D Realms работят и по WRATH: Aeon of Ruins - FPS, който се захранва от оригиналния Quake енджин и която понастоящем е в Early Access. Други заглавия, по които студиото работи са Ghostrunner и Kingpin Reloaded.

Носят се слухове, че новото им заглавие ще бъде във фентъзи сетинг и те изглежда се подкрепят от изображението в Twitter публикацията. Спекулира се още и с геймплейните механики. Дали става въпрос за хибрид между шутър от първо лице и RPG или ще представлява смел опит в изцяло друг жанр? Ще трябва да изчакаме до официалния анонс, за да разберем. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
3D Realms

новини:
Една игра на 3D Realms и колектив от най-впечатляващите ретро модери в индустрията! Това е достатъчно за преордър и купуване на пирони от местната железария...
"Тя не е блондинка, просто името й е такова!"
Датската инвестиционна фирма SDN Invest, която стои зад разработчика Interceptor Entertainment, закупи Apogee Software и Ltd d/b/a 3D Realms.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122