facebook facebook
 
 
 
   
 
343 Industries ще организират тест на Halo 3 през първата половина на юни
30.05.2020

Halo 3 е следващата игра, която ще бъде добавена в Halo: The Master Chief Collection за PC. Ако сред вас има късметлии, които да са част от програмата Halo Insider, ще имат възможност да се докоснат до нея съвсем скоро. Или по-точно до част от нея, тъй като 343 Industries планират да направят тестов пуск на играта, който ще включва селекция от мисиите в кампанията и мултиплеъра. Пробният тест на Halo 3 ще се проведе през първата половина на месец юни, като участващите в Halo Insider ще имат достъп без значение дали играят през Microsoft Store или Steam.

Пробната версия ще включва следните мисии:

• Sierra 117;
• The Storm;
• The Ark;
• The Covenant;
• Halo;

Тъй като мисията "Halo" е финалната мисия в кампанията на Halo 3, не ви препоръчваме да преминавате през тези мисии, ако не сте се докосвали все още до играта и е по-добре да изчакате финалната версия, за да се насладите на кампанията в нейната цялост. Мултиплеър опциите включват custom, social и competitive игри, Team Hardcore, Team Slayer и Team Doubles режими, както и няколко различни карти. Класики като Guardian, The Pit и Valhalla ще бъдат включени в тестовата версия, а по-креативните играчи ще имат на разположение Forge и The theater.

Когато бъде завършена Halo: The Master Chief Collection за PC ще съдържа всички игри от поредицата, които са налични и за Xbox One версията на колекцията. Тя от своя страна включва всеки един шутър в поредицта, с изключение на Halo 5. Понастоящем PC версията на колекцията вече включва Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary и Halo: Reach. Предстоящата Halo Infinite пък ще бъде първата Halo игра, която ще излезе за PC успоредно с излизането си за Xbox Series X. 

напиши коментар
 


185 мнения
профил »
Toadragon каза на 31.05.2020, 20:32 ч. :

По хубаво защо не се научите първо какво е мишка и как се прави игра и наивече за компютар .

77 мнения
профил »
ToxicZ каза на 01.06.2020, 14:52 ч. :

shut up, shut up, shut up, shut up!
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Halo: The Master Chief Collection

новини:
Засега подробностите са доста неясни.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122