facebook facebook
 
 
 
   
 
Ъпдейтът Visions of N'Zoth за WoW: BfA е вече онлайн
15.01.2020

Последният голям ъпдейт за World of WarCraft: Battle for Azertoh, озаглавен „Visions of N’Zoth“ излезе вчера и света на WarCraft може да продължи напред. Вероятно по-отдадените WoW играчи помнят, че в края на предходния голям ъпдейт божеството N’Zoth най-накрая бе освободено от своя затвор и битката за оцеляването на Азерот навлиза в своята кулминация. N’Zoth атакува не толкова телата на своите противници, колкото тяхното съзнание.

“Visions of N’Zoth” добавя нови раси и различни предизвикателства за всяка от двете фракции. По отношение на расите ордата ще получи лисицоподобната раса „Vulpera”, а алианса - т.нар. „Mechagnomes”. Както може да се очаква ще има и нови бойни инстанции, свързани със сюжета за N’Zoth. За да започнете тази сюжетна линия пък, ще трябва да сте минали 120-то ниво. Веднъж след като сте я започнали, ще имате възможност да щурмувате Uldum и Vale of Eternal Blossoms.

Веднъж след като напреднете в новото съдържание, вие и вашите съотборници ще можете да се изправите срещу Виденията на Н‘Зот, по време на които ще трябва да наблюдавате новият си показател „sanity“ и да излезете от кошмарите, преди той да е паднал твърде много. Излишно е да се споменават и други неща от ъпдейта, като нови предмети за екипировка, животни и т.н. За всички които искат по-детайлна информация - можете да погледнете официалната публикация на Blizzard по темата. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
World of WarCraft: Battle for Azeroth

новини:
SuperData ни разкриват най-успешните във финансов аспект заглавия за изминалия месец.
Босът ненадейно се рестартирал насред битката, а аномалията обхванала целия северноамерикански регион.
Какво ни очаква в последния по-голям content patch за Battle for Azeroth?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122